Nabijem Zagreb
Nadam se da je rekla nekaj i dobroga...MightyMe » wrote:E moj gazda, svašta mi je o tebi Zec pričala...
Poše, ništa danas nisam nabila. 
Okej, jesam Karla. Pričao mi je kako se planira odseliti od matere prije četrdesete.
Čiča je seksiji kad vozi ralicu. Ali isto bi mi bilo neugodno da me tko vidi s njim.
Jesam vam rekla da ću ići na tečaj za slepotipkačice koji traje 40 dana i održava se svaki dan nakon posla? Poše, mojoj sreći zbilja, ali zbilja nema kraja.
Okej, jesam Karla. Pričao mi je kako se planira odseliti od matere prije četrdesete.
Čiča je seksiji kad vozi ralicu. Ali isto bi mi bilo neugodno da me tko vidi s njim.
Jesam vam rekla da ću ići na tečaj za slepotipkačice koji traje 40 dana i održava se svaki dan nakon posla? Poše, mojoj sreći zbilja, ali zbilja nema kraja.
Karl Jozef » wrote:Pa kako ćeš se ti udat tako brbljiva.
Pricat ce i tipkati istovremeno. Tako ce odmah imati gotov predbracni ugovor i zapisnik u slucaju rastave.
Zekoslawa » wrote:Samo da nije Euklidova baba, da nam ne baci kakvu kletvu.
Skoro je sve kako si tilaMa ubiti, baš me briga. Mene je ionako dopalo sve šta nisam tila u životu, ne bi da mi može naškodit.
Okej, ovo nije lipo za vidit. Daklem, moj rođak koji ima 30 (slovima: trideset) godina nije još došao s posla, a tetak koji inače ide leći u 22h, još uvijek čita knjigu (Zagorka iz Jutarnjeg) i čeka ga budan. Ja moram ić ća odavde, ne mogu ja te idiotarije gledat, ne mogu života mi. 
Aha, dok sam ovo pisala, nazvao ga je i upitao "A dobro, di si ti?"
Od sutra tražim stan, ne mogu ja to.
Aha, dok sam ovo pisala, nazvao ga je i upitao "A dobro, di si ti?"
Aupičkumaterinu...Zekoslawa » wrote:Okej, ovo nije lipo za vidit. Daklem, moj rođak koji ima 30 (slovima: trideset) godina nije još došao s posla, a tetak koji inače ide leći u 22h, još uvijek čita knjigu (Zagorka iz Jutarnjeg) i čeka ga budan. Ja moram ić ća odavde, ne mogu ja te idiotarije gledat, ne mogu života mi.
Aha, dok sam ovo pisala, nazvao ga je i upitao "A dobro, di si ti?"![]()
Dođe mi da kupim koju ovcu, pa da ti ponudim smještaj ko čobanici mladoj, vidim da imaš iskustva s klerom sitnog zuba...
Mani ti sad brbljavost i tipkavost, radije reci kako to zekica nabija u praksi djelima a ne samo slovima na trkeljanju.Karl Jozef » wrote:Pa kako ćeš se ti udat tako brbljiva.
Polako, opisno, sa puno detalja...onako kao da objasnjavas put nekome nekamo.
Tipfeleri i
su potpuno nevazni, ne zamaraj se time.ali nekome jako tupom za prostor i orijentaciju. kao recmo meni.Bara huda » wrote: onako kao da objasnjavas put nekome nekamo.![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Šta je? Sad ti više ne valjamo?Zekoslawa » wrote:Samo da nije Euklidova baba, da nam ne baci kakvu kletvu.
Ma ubiti, baš me briga. Mene je ionako dopalo sve šta nisam tila u životu, ne bi da mi može naškodit.
A kad su se bacale kletve da dobiješ posao u struci onda smo ti bili dobri?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-