Čemu služi iPad?

Računala, IT, nove tehnologije, gadgeti...
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Oct 2011, 01:05

Hekatonhir » wrote:iPad je genijalan marketinški trik najvećeg IT čarobnjaka današnjice. Bit će mi žao kad ga ne bude bilo.
Lijepo te molim da ovakvu ili sličnu rečenicu nikad ne napišeš za mene, hvala. :horor:

(OT: hejtam apsolutno sve na "i" i nagriženu jabuku. Napose računala, otkad me ćeralo raditi na njima. Hejtam beskonačno. Bljuv. :D)

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
JPK

Post 11 Oct 2011, 01:11

Ja moram priznati da unatoč svojoj mržnji prema Appleu, imam iPod. Ali samo zato što prije 5 godina nisam mogao kupiti drugi player s diskom od 32 GB!
Biti i mniti svemiropolisno
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Oct 2011, 01:18

JPK » wrote:Ja moram priznati da unatoč svojoj mržnji prema Appleu, imam iPod. Ali samo zato što prije 5 godina nisam mogao kupiti drugi player s diskom od 32 GB!
To je isto rekao i moj frend.
Next thing you know, eto ti njega s iFonom.
Vamo-tamo, ode čoek u Švajcarsku.
Pa ti vidi šta te čeka. Previše je tu koimcidemcija. :kava:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
JPK

Post 11 Oct 2011, 01:21

Herp » wrote:
To je isto rekao i moj frend.
Next thing you know, eto ti njega s iFonom.
Vamo-tamo, ode čoek u Švajcarsku.
Pa ti vidi šta te čeka. Previše je tu koimcidemcija. :kava:
Meni je to jedini iProizvod.
Od mobitela mi na pamet ne pada ajfon, jer tu ima puno boljih proizvoda. Tužnu sudbinu mojeg Samsunga Galaxy S2 možeš pročitati na topicu o gadgetima. :(
Biti i mniti svemiropolisno
schmokljan

Post 14 Oct 2011, 10:46

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 809 times
Been thanked: 1538 times
Post 16 Oct 2011, 11:33

Herp » wrote:
Lijepo te molim da ovakvu ili sličnu rečenicu nikad ne napišeš za mene, hvala. :horor:

(OT: hejtam apsolutno sve na "i" i nagriženu jabuku. Napose računala, otkad me ćeralo raditi na njima. Hejtam beskonačno. Bljuv. :D)
Mah, ni ja nemam ništa Appleovo. Ali jesam radio na računalima, i cijenim OS. Za deset je klasa bolji od Windowsa.

Ipak, Jobsu skidam kapu zbog svega što je napravio. Od Maca do iPada. Ne sviđa mi se zatvorenost tog sustava, ali čisto teorijski - jer, velim, nisam potrošač. Nemam iPod, nemam iPhone, na iTunesima nikad u životu nisam bio... :D
Potpisi su za budale.
kuki

Post 16 Oct 2011, 15:19

Hroboatos » wrote:
Ovaj mi je dio zanimljiv, pa bih imao nekoliko pitanja (ako se ne može odgovoriti, svejedno).

1. naime, imam dosta knjiga u pdf-u, a zamorno mi je čitati ih na ekranu računala.
Dobar je dio 500-700 stranica, pa mi baš nije svejedno ni ispisivati ih (toner itd.).
Radi se o knjigama koje sam besplatno skinuo s mreže. Pa ...

2. kojeg je okvira, dimenzija i sl. ipad ? Umara li to oči kao čitanje na računalu.
Koliko je velik zaslon/ekran ? Je li normalno sa slovima ?

3. gdje se to može u RH nabaviti i koja je cijena ?
Ili je bolje negdje vani ? Ima li kakvih važnijih informacija ?

3. mogu li se knjige u pdf-u, besplatne, nekako prebaciti da se čitaju
u formatu (kojeg ne znam ) u ipad-u ? Ili ne ? Ili se plaća neka nezanemariva lova ?
Ako knjige nemaju slike u boji, ako ne misliš čitati stripove, ako nemaju tablice i slično, sve u svemu, ako su prvenstveno napunjene slovima, preporučujem Kindle. I ako su malenog formata, pdf-ovi u malom formatu se mogu čitati, ako ti ne smetaju malena slova.

Ako voliš pisati bilješke dok čitaš, onaj s tipkovnicom je 100USD, onaj bez tipkovnice je 80.

Ne umara oči.
  • Information