Dobro, reći ću joj da vrši pučeve u vrtlu.Karl Jozef » wrote: Nećem pučeve po kući.
Kae, ćajogusci?
Ja sam cijeli dan na kompu. Cijeli. Dođe mi da ga hitim kroz prozor skupa s mobitelom. I ne mogu ugasiti

Meni dođe da se preselim za jedan stol za kojim sam učila kad sam bila mlađa, ali je ta soba skroz zakrčena, trebam to prije očistit, a ne znam oće mi moji dati jer ne žele ništa bacati
Jesi im napravila zamke po zekinom receptu?
Meni dođe da se preselim za jedan stol za kojim sam učila kad sam bila mlađa, ali je ta soba skroz zakrčena, trebam to prije očistit, a ne znam oće mi moji dati jer ne žele ništa bacati
Nisam još jer se bojim da će pogoršat stanje. Ne znam. DA će bježat posvuda. Koliko košta deratizacija? Razmišljam da ih zovem jer su ovo noćne more.kajla » wrote:Ja sam cijeli dan na kompu. Cijeli. Dođe mi da ga hitim kroz prozor skupa s mobitelom. I ne mogu ugasiti![]()
![]()
Meni dođe da se preselim za jedan stol za kojim sam učila kad sam bila mlađa, ali je ta soba skroz zakrčena, trebam to prije očistit, a ne znam oće mi moji dati jer ne žele ništa bacati![]()
![]()
Ja bih makla s ovog stola komp, ali nema smisla, trebat će mi možda za faks nešto.
Sutra zovem deratizatore, ne mogu ja ovo više. Sprej je ok preventivno il kad ih je malo, ali ovo se otelo kontroli. Ako je sto dvaist kn to mogu nekako platit, više od toga teško, nadam se da ću nać povoljno.
Samo će bab pizdit, njoj to ne smeta, a neće joj bit drago da joj ovi dolaze špricat.
Doduše, ne znam više ni sama... ako sprej može riješit to brzo... skupo mi jbga. Ne znam.
Samo će bab pizdit, njoj to ne smeta, a neće joj bit drago da joj ovi dolaze špricat.
Doduše, ne znam više ni sama... ako sprej može riješit to brzo... skupo mi jbga. Ne znam.
Nemam pojma za cijenu, ali zovi jer bi stvarno mogli početi hodat i po ostatku kuće 
Ne znam ni kako taj Raid sprej funkcionira,dal ih to ubije na mjestu ili samo omami pa dalje bauljaju po prostoru dok se ne onesvijeste do kraja

A da, tak i kod mene, al fascinantno mi je kako se svaki dan budim s mišlju kako danas neću paliti komp i za kooji sat ga palim i ne gasim do spavanja
Idem spvati, bok i sretno, eksačo
Ne znam ni kako taj Raid sprej funkcionira,dal ih to ubije na mjestu ili samo omami pa dalje bauljaju po prostoru dok se ne onesvijeste do kraja
A da, tak i kod mene, al fascinantno mi je kako se svaki dan budim s mišlju kako danas neću paliti komp i za kooji sat ga palim i ne gasim do spavanja
Ma sprej je zakurac. Sjećam se ja praha i da je trebalo par mj. A meni treba rješenje SAD.kajla » wrote:Nemam pojma za cijenu, ali zovi jer bi stvarno mogli početi hodat i po ostatku kuće
Ne znam ni kako taj Raid sprej funkcionira,dal ih to ubije na mjestu ili samo omami pa dalje bauljaju po prostoru dok se ne onesvijeste do kraja![]()
Ajde, sretno ti s učenjem i nekompom
Eksačo, oni ti se brzo kote, imaju bogatiji seksualni život nego nas dvije. 
I pobogu, nema tu čekanja. Naravno da su se raskotili kad mjesec dana čekaš da nešto poduzmeš.
To se rješava čim vidiš jednoga, popoku. Oni se može geometrijskom progresijom.
Od spreja ćeš ih možda susretati omamljene ili krepane, nema šta drugo bit. Da, ne ubija ih odmah, odnosno nekima treba malo duže da krepucnu, pa bauljaju. Ali djeluje taj sprej, stvarno je. I ne treba mu pola godine. Samo treba djelovati preventivno, a ne ih udomiti i pričati po trkelju kako su grozni.
I pobogu, nema tu čekanja. Naravno da su se raskotili kad mjesec dana čekaš da nešto poduzmeš.
Od spreja ćeš ih možda susretati omamljene ili krepane, nema šta drugo bit. Da, ne ubija ih odmah, odnosno nekima treba malo duže da krepucnu, pa bauljaju. Ali djeluje taj sprej, stvarno je. I ne treba mu pola godine. Samo treba djelovati preventivno, a ne ih udomiti i pričati po trkelju kako su grozni.
... odma su miliji, ...
To me sjetilo na jednu dječiju
EDIT: Majti posmicao sve eleme i one koje se tako osjećaju ... :zubo:Ja ne bi da ste vi posmicane
EDIT 2: ova verzija je super.
A evo i ove, ...
Elmo, ako svratiš http://www.voxfeminae.net/vjestice/vije ... za-possaao
Ma, ne mogu ja to više, uzeli su maha, morat ću s babom porazgovarat o deratizaciji čim se odljuti zbog svjetala noću. Kuća nam je ko Las Vegas ovih dana.
Znam, al triba je nagovorit da prizna upravitelju da ih imamo, a znaš kako to stariji ljudi smatraju sramotom, ne bi da je to ne znam šta, to od starih cijevi i vode.Karl Jozef » wrote:To ti može biti argument, ... svjetla vs. deratizacija.
Isuse, kako se grozim ovih priča o njima, poludjet ću.
-
- Information
-