Kae, ćajogusci?
Možda ti kakav blagdan upadne u neki četvrtak, pa kako ćeš radit u uredu moš spojit vamo tamo i stić se kod kuće okupat.Zekoslawa » wrote:Nekako mi se ne da. A morala bih jerbo ako se ne okupam idući tjedan, gotovo. A ja sam navikla otvarati sezonu tamo negdje 15.7. Ah, moram se priviknuti na novi režim.
Evo vidim Velika Gospa ti je u četvrtak 15.8, a dan Domovinske zahvalnosti u ponedjeljak 5.8, pa ono neki od tih dana, ...
Isuse, elmo.kajla » wrote:Meni nije vrućeali da - više volim hladnije, pogotovo kišu because nobody can see my tears
![]()
Ne plači, nego se poti.
Da, znam da je 5.8. ponedjeljak, pogledala sam kalendar praznika. Znam već i da je 1.11. zgodan.Karl Jozef wrote: Možda ti kakav blagdan upadne u neki četvrtak, pa kako ćeš radit u uredu moš spojit vamo tamo i stić se kod kuće okupat.
Evo vidim Velika Gospa ti je u četvrtak 15.8, a dan Domovinske zahvalnosti u ponedjeljak 5.8, pa ono neki od tih dana, ...
Ma nije meni nepšto do mora. Da sam tu, ne bi mi se dalo okupati još mjesec dana, al eto, najgore imat, pa nemat.
I zaboravih elmi otkazati smještaj.
Primjetio sam to da često nakon što se zaposle, prvo se gleda kad je koji praznik, odnosno od kada smiju godišnji koristiti.Zekoslawa » wrote: Da, znam da je 5.8. ponedjeljak, pogledala sam kalendar praznika. Znam već i da je 1.11. zgodan.![]()
Ae.Ma nije meni nepšto do mora. Da sam tu, ne bi mi se dalo okupati još mjesec dana, al eto, najgore imat, pa nemat.
Pa može elma tamo i sama bit.I zaboravih elmi otkazati smještaj.
Šta je, šta je, nedostajala sam vam?
Da, mogu na godišnji nakon 6 mjeseci. Dvajst dana.
Moš mislit šta ću ga dobit.
Elmo, ako si ti vako zainteresirana da pričuvaš ovi moj stan... ionako mi ga žao, voljela bih ga utrapiti nekom poznatom, pa da se mogu vratiti po potrebi.
Da, mogu na godišnji nakon 6 mjeseci. Dvajst dana.
Elmo, ako si ti vako zainteresirana da pričuvaš ovi moj stan... ionako mi ga žao, voljela bih ga utrapiti nekom poznatom, pa da se mogu vratiti po potrebi.
A ono, glavno da to piše unutra, nekad ćeš ga dobit. Ne možeš se kupat, al' možeš skijat po zimi. Ovako i onako je i u Dalmaciji počeo padati snijeg.
Molim.kajla wrote: Fala Karlito![]()
Idem. Bok.
Karl Jozef » wrote: U mojoj sobi je trenutno 26^0.Dosta je sparno ili kako se već to kaže, uglavnom ne volim baš to, ...
a tako će sad tri mjeseca makar.
Zec, ništa ti ne brini, kupat ću se ja za tebe.
Vidin već si zaboravila, u nas se to kaže po metra.Zekoslawa » wrote: Piliću, nemoj u duboko, drž se plićaka. Dokle možeš stajati. Znači jedno 50 cm.
I neću te poslušat, napeti su mi otočići kraj kojih postoje litice. Onako 6-7 metara konstantne dubine oko otoka i onda okomiti pad na 100+ metara.
Da, stvarno je zastrašujuće i zbog toga je fascinantno. Na jedanput samo nema dna više, uopće ga ne vidiš i kad ideš malo dublje samo vidiš tu bočnu liticu. Baš baza.kajla » wrote:Meni ovo Majtijevo dobro zvuči, ali se u stvarnosti bojim duboke vode. (Jeste vi ono raspravljali da ne volite kad netko za more govori voda?! Ja to radim)
Da, uglavnom ljudi ne vole, al je meni više manje svejedno.
Ja kažen more. Kad neko kaže voda, to je odma znak da nije baš čovik s mora i od mora.
Zekoslawa » wrote:Jepika, metri u kontekstu tebe nikako mi ne sjedaju.![]()
Fala, znaš kako mi je.Ti si lud.![]()
Ka i svaka stara žena.Jesam se ja vama pohvalila kako ja ulazim u more?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
O matero, tolko mi je dosadno bilo da sam pročitala cijelu temu.
I popila kavu.
Sad fakat više nikakav izgovor neam da ne odem prat kupaonu. Fala vam svima što niste nigdje tu po forumu da me zapričavate.
I popila kavu.
Sad fakat više nikakav izgovor neam da ne odem prat kupaonu. Fala vam svima što niste nigdje tu po forumu da me zapričavate.
Ne nosim poljakinje, ipak.
Pok, nino, šta ima, kako život?nina williams wrote:O matero, tolko mi je dosadno bilo da sam pročitala cijelu temu.
I popila kavu.
Sad fakat više nikakav izgovor neam da ne odem prat kupaonu. Fala vam svima što niste nigdje tu po forumu da me zapričavate.![]()
-
- Information
-