pa tragedija je. osim toga rekao sam da pisem knjizu, ne da sam je napisao..ex anais » wrote:
Aj, onda mi prepričaj ukratko sinopsis. Šta je bilo dalje s njom?
Kae, ćajogusci?
Zašto tragedija?..a unda » wrote: pa tragedija je. osim toga rekao sam da pisem knjizu, ne da sam je napisao..
Ja bih se ponašala normalno dok ne bi počela savjetovat. Onda bih joj rekla šta mislim o tome.kajla » wrote:Je li se prema ljudima kao što je Savjetnica bolje postaviti onako kako jesi, tužna osoba, ili bolje malo odglumiti veselje ili bar neutralnost?Ako ću kukati, mogla bi nabacati savjete da mene, a opet - čemu glumiti bilošta.
De nabaci par natuknica, ja ne znam što reći, naučit ću napamet što god trebaex anais » wrote:
Ja bih se ponašala normalno dok ne bi počela savjetovat. Onda bih joj rekla šta mislim o tome.
@ Zeko - ok
Pa reci joj da cijeniš njenu brigu, ali da ti nimalo ne pomaže njeno petljanje na takav način i da ako je ona riješila svoje probleme, lijepo za nju, ali valjda bi trebala baš zato shvatiti da nije svako rješenje za svakoga i da odluči želi li ti biti prijateljica ili svećenik i psihijatar. Tako nekako. Da se ne osjećaš više ugodno u njenom društvu, a da ne želiš da je počneš izbjegavati zbog toga. Da si svjesna i svojih problema i njene brige, ali da ti ne pomaže svojim načinom nego odmaže.kajla » wrote:
De nabaci par natuknica, ja ne znam što reći, naučit ću napamet što god treba![]()
![]()
@ Zeko - ok
Pa čuj, ne znači da neće završit u tome.
Muči me to što je to na neki način linija manjeg otpora i vjerojatno bi mi bilo gore na duže staze, a i morala bi preko nečijih leđa to napravit, a to neću.
Meh, nemam živaca razmišljat više o tome, neću napraviti, reć ću joj to ako bude filozofirala i točka
Fala na savjetu 
Želiš nestati ili želiš da on nestane?
Zna netko koliko je pametno stavljat svoje slike u Dropbox? Nisu obnažene
al svejedno
Meh, nemam živaca razmišljat više o tome, neću napraviti, reć ću joj to ako bude filozofirala i točka
Želiš nestati ili želiš da on nestane?
Zna netko koliko je pametno stavljat svoje slike u Dropbox? Nisu obnažene
-
- Information
-