Ajme meni, ko će to deklinirati.
Ček da odem na kartu sekundu.
Ajme meni, ko će to deklinirati.
Zekoslawa » wrote:Ajme ove Bare s ovim optimizmom.![]()
![]()
I stavrno, eksačo, imaš dvi ruke, dvi noge, a i dva zuba.
Zekoslawa » wrote: Vjerujem da ju je upoznao s tvojim slučajem prije odlaska.
Pajsad 'vamo, kao osoba koja je živjela posvuda u Zg i koja je bila zadrta zagovarateljica centra grada gdje sam provela 5 godina, pad s Marsa na Knežiju mi je bio najbolji potez u životuZekoslawa » wrote: Nemam pojma, bila sam tamo jednom lani. Kod tipa zvanoga Munja. Na šesanestom katu ili tako nešto. Niš naročito. Mislim, ništa bolje od recimo Sopota. Ali ni gore od Peščenice.
Kako to misliš? Knežija je jedan od kvartova Trešnjevke.Zekoslawa » wrote: Ne znam. Svakako više toga nego Trešnjevci. Ili Borongaju. Ili nečemu.
Aha, u čaši pored kreveta
Stvarno, kakvi su joj ostali atributi?Zekoslawa » wrote:Ajme ove Bare s ovim optimizmom.![]()
![]()
I stavrno, eksačo, imaš dvi ruke, dvi noge, a i dva zuba.
Bila. Bila dobra. Prije jedno deset godina, osam možda.Bara huda » wrote: Stvarno, kakvi su joj ostali atributi?![]()
Ili to treba pitat euklida koji ima uvid u SS?![]()
Mozda i SG?![]()
Cini mi se da sam procitala da je dobra u tijelu.
Obrve sam vidila, tu znam da je dobra.
Ja mislim da ima jedan onaj mali donji, ono kad zatvori usta da viri.kajla wrote:
Aha, u čaši pored kreveta![]()
Ništa bez SČ-a.Bara huda » wrote: Stvarno, kakvi su joj ostali atributi?![]()
Ili to treba pitat euklida koji ima uvid u SS?![]()
Mozda i SG?![]()
Cini mi se da sam procitala da je dobra u tijelu.
Obrve sam vidila, tu znam da je dobra.
Dobro je, a reci ti meni vako... Iznajmljuješ li ti šta na Knežiji?Mustique » wrote:
Pajsad 'vamo, kao osoba koja je živjela posvuda u Zg i koja je bila zadrta zagovarateljica centra grada gdje sam provela 5 godina, pad s Marsa na Knežiju mi je bio najbolji potez u životu. Dok nisam zalutala u taj kvart o Knežiji sam mislila da je možda nijansu bolja od Dubrave
.
Ali paše meni taj stav "Knežija smrdi", lakše ću tamo kupiti stan kad se odlučim za taj potez
Euklid iznajmljuje stan u blizini Knežije.Mustique » wrote:
Jok, ali ako vidiš nešto povoljno i dobro slobodno javi
Edit - i ako trebaš nekoga da ti pokaže čari kvarta... i prečac do Jaruna za rolanje
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, PetalBot, SemrushBot and 0 guests