.. simbol zvan čežnja...
kajla » wrote:Sve isto kod mene. I ono što si sinoć pisala - ujutro (tj. kad se dignem) ako upalim komp, priljepim se za tipkovnicu i ode dan, a da se ne okrenem.
Mislim da bi i ti ja trebale u turističke vodičeNe mogu se sjetiti ničeg drugog na otvorenom, a da nije zemljoradnja
![]()
Jebatga, ne želim vako živit. Hoću bicikl. Eto. To sam tila prije dvi godine, nisam imala para. Oću izlaziti vanka, oću putovati, oću živjeti, a ne raspravljati o jebenim čmarovima.
Utvaram si da mi je ovo pauza, ali jebiga, ovo je moj život. Žalosno.
Oću svašta. A nisam baždarena za to.
I eto.
Tako je to.
Sad idem otvorit temu o ne znam, gulazima. Kad me već ide.
Imaš pravo. A i kakoš se naljutit na gazdu koji te može proklet.Zekoslawa » wrote:Ne zna se još, možda karambol više ponudi za naivnu provincijalku.
Uostalom, reci pošteno-bi li ti uzela stan u Čiče? Sto posto je prokleo sve ikad, uključujući sifon.
Elmo, portaprance su plastike u kojima nosiš spizu, tipa Tupperware.
Uostalom, ti to znaš: porta+pranzo.
..je.kajla » wrote:Jel provokacija kad te netko pita kako si i čime se baviš, a zna da si u žešćem kurcu i da su odgovori "loše" i "ničim"?I još me ta osoba pitala bavim li se s nečim čime zna da više ne mogu
Uopće ne mogu ovo ispravno protumačiti
![]()
..
npr, ja..
mrtvo ozbiljno, pomalo kao skromno i kako se to kaze..samozatajno, kao ono, eto, kezjuel, poludosadno, da zvuci kao.. ma pisem tamo neku knjizu.
prajsles. tu onda opet imamo podjelu. neki koji me ne znaju, samo znacajno i ozbiljno klimnu glavom i tu komunikacija prestaje, najcesce oni nekako se sami uklone, pobjegnu.
imamo i one koji me znaju, ali npr, nisu me neko vrijeme vidjeli, culi i oni isto tako nekako kao..slute nesto, uhvati se onaj njihov pogled kao da procjenjuju jel ja stvarno pisem knjizu i promudre se nekako, valjda misle da je bolje se s tim ne zajebavat jer bi mozda i oni mogli uc u tu knjizu..i oni se isto onako, povuku.
e, ali u obje te grupe nadju se oni koji misle da blefiram ili se oce pravit pametni ili su cak i iskreni i upitaju.. a o cemu?
eheeee, ti su moji. nitko me jos nije dva puta pitao o cemu pisem knjizu.. ma ne pitaju me uopce vise ni sta radim..ne zanima ih. ne zele znati.
Najčešće shvatim da ovo nije ni pauza ni generalna proba tek kad "voz", prilika za nešto od ovoga što si nabrojala ode.
Što je najgore, nekad sam svjesna toga i u trenutku kad treba odlučiti napraviti ili ne napraviti nešto - i svejedno NE napravim to nešto dobro za mene
A nekad želim da želim nešto drugo
Npr. poželim da želim piti vino i slušati klasiku. Ali ja to uopće ne želim, čak ni ne volim vino 
Što je najgore, nekad sam svjesna toga i u trenutku kad treba odlučiti napraviti ili ne napraviti nešto - i svejedno NE napravim to nešto dobro za mene
A nekad želim da želim nešto drugo
E, to. Kad prođe. To je životarenje. Da.kajla » wrote:Najčešće shvatim da ovo nije ni pauza ni generalna proba tek kad "voz", prilika za nešto od ovoga što si nabrojala ode.
Što je najgore, nekad sam svjesna toga i u trenutku kad treba odlučiti napraviti ili ne napraviti nešto - i svejedno NE napravim to nešto dobro za mene![]()
A nekad želim da želim nešto drugo![]()
Npr. poželim da želim piti vino i slušati klasiku. Ali ja to uopće ne želim, čak ni ne volim vino
Ne znam, ne želim više nešto drugo, ali želim mnogo apropos stvari koje me zanimaju no eto... ne vrijedi trošit riječi.
Htjela bih da znam rolati. Vjerojatno bi mi dosadilo za dva dana. Znam da bi. Ili bih se polomila. Tako da ni novac nije rješenje mojhi problema, iako je bez njega naravno život odvratan.
Zapravo, ovo je onaj moment kad čovjek stoji na tračnicama, čuje vlak u daljini, ali se ne pomiče.
pa provjeri. pitaj me sta radim..ex anais » wrote:
Ja ne znam jel se zajebava ili nam se prvi put otvorio.
Ionako će okrenut na šalu pa mučim.
Ja bih vjerojatno završila predozirana. Jako je utješno da slavnima ni najbolji psihići ne mogu pomoć. :;/kajla » wrote:Čak i kad imam nešto novaca, ne znam što bih s njima. Ne znam si naći zanimaciju. Mrtvo puhalo
A i već sam rekla- da imam puno para, bila bih hrvatska Lindsey LohanOvako se uništavam "samo" internetom.
O čemu?..a unda wrote: ma, pisem knjizu.![]()
Ja sam neki dan shvatila da nikad nisam bila sretna, zadovoljna. Oduvijek sam ovakva, samo s manje interneta i malo boljim uspjehom u školicamaex anais » wrote:
Ja bih vjerojatno završila predozirana. Jako je utješno da slavnima ni najbolji psihići ne mogu pomoć. :;/
O čemu?
(Prije sam mislila da sam u osnovnoj i djelomično srednjoj bila sretna. )
Eh, sad, može li čovjek naučiti (?) biti sretan nakon što mu to u 20 i nešto godina nije uspjelo...
Ni ja. Možda može. Uz puno truda. Trenutno mi se daleko privlačnije čini pasti u krajnju mizantropiju i sve te radikalne opcije... stajalo bi mi. Ionako sam bijesna, nadrkana, nikakva. Možda da se ponudim nekoj političkoj stranci ili šta ja znam, militantnim feministicama.kajla » wrote:
Ja sam neki dan shvatila da nikad nisam bila sretna, zadovoljna. Oduvijek sam ovakva, samo s manje interneta i malo boljim uspjehom u školicamaAli zadovoljstva nikad.
(Prije sam mislila da sam u osnovnoj i djelomično srednjoj bila sretna. )
Eh, sad, može li čovjek naučiti (?) biti sretan nakon što mu to u 20 i nešto godina nije uspjelo...
Hdz-u?ex anais » wrote:
Ni ja. Možda može. Uz puno truda. Trenutno mi se daleko privlačnije čini pasti u krajnju mizantropiju i sve te radikalne opcije... stajalo bi mi. Ionako sam bijesna, nadrkana, nikakva. Možda da se ponudim nekoj političkoj stranci ili šta ja znam, militantnim feministicama.
Onaj moj topic o frendzoniranju je bio na tragu feministica, samo se nisam uspjela dovoljno dobro izraziti, a i tema je otišla u nekomčudnom smjeru, ako se dobro sjećam
Ne, nekoj lijevoj. Što vrši progone i to.kajla » wrote:
Hdz-u?Sorry:zubo:
Onaj moj topic o frendzoniranju je bio na tragu feministica, samo se nisam uspjela dovoljno dobro izraziti, a i tema je otišla u nekomčudnom smjeru, ako se dobro sjećamHeh, brkate feministice - već sam otvorila temu "brkovi u žena" na Modi
![]()
Ok, ovo je sarkazam. Ali ono, šta ja znam, sve valja probat.
Ma, nisam ja feministica, ja samo ne volim muškarce.
kako o cemu..pa o trkeljanju.ex anais » wrote:
O čemu?
jel ti znas onaj vic? nek ti ga zekoslava prevede.. vide se dva prijatelja na ulici, usred firence.. jedan pita drugog..
- o, in do tu vaj
- vo a sine.
- o ikke ce?
- kvo vadis
- e ikke vol di?
- in do tu vaj
- vo a haza, e tu..?
Aha. Svakom tko te pita kažeš da pišeš o nečem što ga dotikavle...a unda » wrote:
kako o cemu..pa o trkeljanju.
jel ti znas onaj vic? nek ti ga zekoslava prevede.. vide se dva prijatelja na ulici, usred firence.. jedan pita drugog..
- o, in do tu vaj
- vo a sine.
- o ikke ce?
- kvo vadis
- e ikke vol di?
- in do tu vaj
- vo a haza, e tu..?
-
- Information
-