Sad je vrime da se mene tješi, dobia san 4.
I da van je znat di ću dogodine za dvista ojra živit.
Ma kakva utjeha, čestitam, bravo pileMightyMe » wrote:Zec, ne pizdi, sve će bit super.
A šta, ne razumijem, seliš u novi kvart ili ideš na Erasmus ili što?
kajla » wrote:Unda![]()
Karambol, vodoravna.
Znači, kad stavim, na primjer, taj nesretni laptop na na policu, do sljedeće police ostane toliko mjesta da bi mogla staviti, naslagati jedan na drugi, još 7 laptopaPa si mislim postoji li nešto, nekakav sistem (:D) koji bi se mogao staviti nad laptop pa da gore opet mogu slagati još stvari, papira ili čega već. Ne znam bolje objasniti
![]()
Mislim, mogla bih ugraditi još jednu policu između ove dvijeali to nije opcija trenutno.
MightyMe » wrote:Zec, ne pizdi, sve će bit super.
E tako nešto ko stolčić sam si ja zamišljala, ali ne sjećam se da sam ikad to vidjela u stvarnostikarambol » wrote:
Zasto to nije opcija? To je, po mom sudu, najjeftinije I nalbolje rjesenje. Ovo sad mozes kemijati s necim sto bi bilo poput stolica s kratkim nogama I to bas takvih dimenzija koje.ti trebaju, a to ces naci slucajno uz puno srece ili ces morati sama.napraviti.
Potrazi negdje one stolice za serviranje dorucka u krevet. To bi moglo odgovarati, ali nemam pojma gdje se to moze kupiti posto jos nema Ikeje...kajla » wrote:
E tako nešto ko stolčić sam si ja zamišljala, ali ne sjećam se da sam ikad to vidjela u stvarnosti![]()
A ovo mi nije opcija jer taj ormar nije moj, a i nekad mi paše da nema pregrade, a nekad hoću pregradu
E, ili to, ili vidjela sam u nekom prospektu da ima nešto slično, ali nije za držanje doručka, nego baš laptopa u krevetukarambol » wrote:
Potrazi negdje one stolice za serviranje dorucka u krevet. To bi moglo odgovarati, ali nemam pojma gdje se to moze kupiti posto jos nema Ikeje...
Najbolje bit vani. Dok sam vani sve se pizdarije čine manje bitnima. Čim pređem prag, sve se vrati.kajla » wrote:
Ne bašJednako malo radim, možda mrvu više, ali zato puno više razmišljam elmasto i tugujem
![]()
I zovu me na jedno druženje uskoro, a meni se ne da jer ću morati objašnjavati zašto ne napredujem
Normalno.Zekoslawa » wrote:Ti, tamo, mali admine... Ima da cila Knežija vonja po bakalaru kad mi budeš nosija portaprance.
Jesi to bila sa savjetodavkom?kajla » wrote:Jel provokacija kad te netko pita kako si i čime se baviš, a zna da si u žešćem kurcu i da su odgovori "loše" i "ničim"?I još me ta osoba pitala bavim li se s nečim čime zna da više ne mogu
Uopće ne mogu ovo ispravno protumačiti
![]()
Osjećam se kao da svi imaju kartu za Happyville i već su ili tamo ili na pola puta, a ja sam svoju kartu potrgala i bacila jer mi se eto, nije dalo spremati kofere i seliti tamo![]()
![]()
Btw, frajla s KnežijeI umrla sam na ovaj undin post
![]()
Istina. Ponekad budem vani i čini mi se da je sve moguće, a onda se vratim domaex anais » wrote:
Najbolje bit vani. Dok sam vani sve se pizdarije čine manje bitnima. Čim pređem prag, sve se vrati.
Ma odjebi je.
Upravo to. Budem čak i sretnjikava. Čim prijeđem prag postanem nadrkana i smuči mi se sve. I znam da ću upalit komp i pisat stvari koje me dva posto ne bi tangirale vani i pisat o jebenoj hitnoj i adezeu i ljubomori i čmarovima i još slušat pizdarije na svoj račun. I takoc.kajla wrote:
Istina. Ponekad budem vani i čini mi se da je sve moguće, a onda se vratim doma![]()
![]()
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests