I to je neka poruka...
.. simbol zvan čežnja...
To me sjetilo na ono kad je žena tražila od muža da joj plati povećanje sisa a on joj rekao da nema potrebe, nek si samo svaki dan protrlja između njih wc papirom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: To me sjetilo na ono kad je žena tražila od muža da joj plati povećanje sisa a on joj rekao da nema potrebe, nek si samo svaki dan protrlja između njih wc papirom.
Zašto uopće kupuješ u Konzumu
Nije predaleko nego se tebi ne da hodat
Ma ok, kužim, ali mi toliko ide na živce i gadi mi se koliko je nabujalo Agrokorovo nametanje svima i u svemu da ne mogu to opisati.
Ne samo da se zbilja trudim bojkotirati Konzum, Tisak itd. nego dvaput razmislim prije nego na benzinskoj kupim jebenu Snjeguljicu
A kad se ponekad i nađem kod Tode, onda strogo pazim da ne plaćam u gotovini
ali » wrote: Nije predaleko nego se tebi ne da hodat![]()
Ma ok, kužim, ali mi toliko ide na živce i gadi mi se koliko je nabujalo Agrokorovo nametanje svima i u svemu da ne mogu to opisati.
Ne samo da se zbilja trudim bojkotirati Konzum, Tisak itd. nego dvaput razmislim prije nego na benzinskoj kupim jebenu Snjeguljicu![]()
A kad se ponekad i nađem kod Tode, onda strogo pazim da ne plaćam u gotovini
Ma išla sam u Kauflanda koji je daleko, ali ono, jedini koliko toliko bliže i zbilja nije jeftinije nit mi ima smisla. Lidl mi je predaleko. Bez auta nema šanse. Jedva vrećice dovučem i iz Konzuma.
Iđen čupat obrve, idem malo vani.
Skoro pa i jesu i ovako.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jednosoban stan.Zekoslawa » wrote:Euklide, nisam čula ponudu.
Prečko.
Niš posebno.
Nema ni telku.
4. kat bez lifta.
Blizina Knežije.
Jako male režije.
1 min do tramvaja, 3 min do busa, 5 min do Jaruna.
1500kn.
Oš, neš, Bangladeš...
'if you fall, i'll be there' (floor)
To ti je da kažeš u Solinu, blizu Kmana...a unda » wrote: ..sta to znaci..blizina knezije? jel to kao da u splitu kazes..blizina brda? ..kmana? ..geta?
A Euklid je karambolovu cijenu konvertirao u kune i izbio televizor i unio džoging do četvrtog kata.
Nabraja čovjek znamenitosti, pokati...a unda » wrote: ..sta to znaci..blizina knezije? jel to kao da u splitu kazes..blizina brda? ..kmana? ..geta?
Topro, ponude primam i dalje. Uzvraćam SS-om.
Undo, tebi pak fala na ljubaznoj ponudi oko one pičke materine.
Mislim da joj je muž suvlasnik firme, BTW. Pa da, njemu, baš njemu za obid neka to servira.
Pero » wrote: To ti je da kažeš u Solinu, blizu Kmana.
A Euklid je karambolovu cijenu konvertirao u kune i izbio televizor i unio džoging do četvrtog kata.
pa da. ono..iznajmljujem stan u zagrebu. prednost..blizina zagreba..cas posla.
a zekoslawa..a di ti je firma, tj di ces trebat djipat na posao?
ok, ok, napisi najprije pi em.. ok..
da..jadni.. pitam se koliko ce svojoj djecici odvajat od usta da bi tebi omogucili sviranje..zagrebu.Zekoslawa » wrote: Nabraja čovjek znamenitosti, pokati.![]()
Topro, ponude primam i dalje. Uzvraćam SS-om.![]()
Undo, tebi pak fala na ljubaznoj ponudi oko one pičke materine.
Mislim da joj je muž suvlasnik firme, BTW. Pa da, njemu, baš njemu za obid neka to servira.
mora bit da su dalmosi.
da, i mos im jos u rezervi drzat da ih nabijem oboje vlaja..
Ne bašex anais » wrote:Elmo, ako svratiš reci jel pomoglo micanje od kompa? Mislim, jel nas i dalje čitaš, jel više radiš?
I zovu me na jedno druženje uskoro, a meni se ne da jer ću morati objašnjavati zašto ne napredujem
Jel provokacija kad te netko pita kako si i čime se baviš, a zna da si u žešćem kurcu i da su odgovori "loše" i "ničim"?
I još me ta osoba pitala bavim li se s nečim čime zna da više ne mogu
Uopće ne mogu ovo ispravno protumačiti
Osjećam se kao da svi imaju kartu za Happyville i već su ili tamo ili na pola puta, a ja sam svoju kartu potrgala i bacila jer mi se eto, nije dalo spremati kofere i seliti tamo
Btw, frajla s Knežije
I umrla sam na ovaj undin post
Osjećam se kao da svi imaju kartu za Happyville i već su ili tamo ili na pola puta, a ja sam svoju kartu potrgala i bacila jer mi se eto, nije dalo spremati kofere i seliti tamo
Btw, frajla s Knežije
ovako se kaze..
ne bum, bila sam na kavici, poslije na pivici, sad bum samo jos malo.. mekinja srihtala.
Koliko ovo ljudi čita?:D Ne znam da li da stavim ovdje ili na domaćinstvo...
Naime, zna li netko postoji li nešto što se može staviti na visoku policu (u ormaru) da je prepolovi na dva dijela pa zapravo imaš dvije police, a ne jednu ogromnu?
Imam u sobi visoke police, a htjela bih npr. staviti na jednu od njih laptop. I kad stavim laptop, gore na njega više ništa ne može, a ostane jako puno prostora do sljedeće police. Da postoji nešto čvrsto što bi se stavilo nad laptop, mogla bih gore držati i papire i svašta.
Naime, zna li netko postoji li nešto što se može staviti na visoku policu (u ormaru) da je prepolovi na dva dijela pa zapravo imaš dvije police, a ne jednu ogromnu?
Imam u sobi visoke police, a htjela bih npr. staviti na jednu od njih laptop. I kad stavim laptop, gore na njega više ništa ne može, a ostane jako puno prostora do sljedeće police. Da postoji nešto čvrsto što bi se stavilo nad laptop, mogla bih gore držati i papire i svašta.
postoji.kajla » wrote:Koliko ovo ljudi čita?:D Ne znam da li da stavim ovdje ili na domaćinstvo...
Naime, zna li netko postoji li nešto što se može staviti na visoku policu (u ormaru) da je prepolovi na dva dijela pa zapravo imaš dvije police, a ne jednu ogromnu?![]()
mos na policu stavit kamen od tristo kila, pa ce je prepolovit. a mos i malo jace stavit ostru stranu od sjekire na policu, pa ce je isto prepolovit..
kajla » wrote:Koliko ovo ljudi čita?:D Ne znam da li da stavim ovdje ili na domaćinstvo...
Naime, zna li netko postoji li nešto što se može staviti na visoku policu (u ormaru) da je prepolovi na dva dijela pa zapravo imaš dvije police, a ne jednu ogromnu?![]()
Nisam.skont'o jel.ti treba okomita podjela ili vodoravna? Ili obetri?
kajla » wrote:Koliko ovo ljudi čita?:D Ne znam da li da stavim ovdje ili na domaćinstvo...
Nisam.skont'o jel.ti treba okomita podjela ili vodoravna? Ili obetri?
-
- Information
-