Nećemo stići, imamo još sat vremena.jevgenija wrote: sejvaj. uskoro će se napit i počet pričat lovačke. nemoj da oprođe nezapisano
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
ja sam zovnula Kabula, Šniclu, Neznanića, Ajerdnu i So. Al ne znam jesam ih na točne adrese. Možda netko od njih i svrati. A sens za sad možemo metnut na partizane. Da desničare odma nauči pametidejzi wrote:
Al onda moramo i R&D otvorit.
Inače, sjetila sam se da bi se i to moglo. Ima ih koji su još po mjeri normalni.
Jako mi fali zadnjih dana.
Dok nije bilo Gustava na politiki, ona je tamo dos dobro radila sranja s LD
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
A LD?jevgenija wrote: ja sam zovnula Kabula, Šniclu, Neznanića, Ajerdnu i So. Al ne znam jesam ih na točne adrese. Možda netko od njih i svrati. A sens za sad možemo metnut na partizane. Da desničare odma nauči pameti![]()
Dok nije bilo Gustava na politiki, ona je tamo dos dobro radila sranja s LD
Što nemaš i nju?
Jab mogla Rag i to.
Use.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Whereabout
Ma nee. Ima jedan zgodan detalj u Bergmanovom filmu Snovi (ne slijedi ništa pretenciozno): lik šalje pismo svojoj ljubavnici, nakon što ju je naribala njegova žena, i kaže "moja žena je bila netaktična prema tebi, a ja sam bio nemoćan".dimnjak wrote: ja zaista mislim da DEA zaista boli kurac. nit vidim niti cujem. nit zelim.
.
Pft, FFZGklonka wrote: Potpisujem. Spetljala bih se svaki put prilikom postavljanja pitanja i na kraju bih ispala nepismenija nego što inače jesam.
Meni tamo nitko nije rekao da sam nepismena, bivajući u pravu pritom.
(Bar se ne sjećam.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Mislila sam nešto da otvorim novu temu, ali radije pitam vas.
Naime, meni neki ljudi jako fale. Jakojako. Najviše Nica i Tupelo.
Fale li i vama neki nickovi, neki avatari, neki ljudi kojima ste se razveselili kad biste ih vidjeli, na čije ste se postove bacali s guštom pouzdano znajući da ćete pročitati nešto pametno, zanimljivo, korisno i duhovito?
Naime, meni neki ljudi jako fale. Jakojako. Najviše Nica i Tupelo.
Fale li i vama neki nickovi, neki avatari, neki ljudi kojima ste se razveselili kad biste ih vidjeli, na čije ste se postove bacali s guštom pouzdano znajući da ćete pročitati nešto pametno, zanimljivo, korisno i duhovito?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Stitch
- Head Honcho
Pa zovi ih ovamo. Ionako smo uskoro otvoreni. 
Potpisi su za budale.
Jesam. Iako mi se to činilo malo škakljivo. Kajaznam, može izgledati kao da ih ona buntovna i zločesta svadljiva Perzefona čija su trolanja znamenita i vrednovana sa stotkom stavlja na kušnju i testira njihovu lojalnost forumu.hr. One su modovi. Pa bi njima bilo nezgodno odbiti. Ili bi im bilo zbog foruma nezgodno doći. Kako god okreneš, delikatno je.Hekatonhir wrote:Pa zovi ih ovamo. Ionako smo uskoro otvoreni.
I Polimer mi fali. Jel nju tko pozvao?
I meni.Perzefona wrote: Naime, meni neki ljudi jako fale. Jakojako. Najviše Nica i Tupelo.
I Cookie, ali to lako nadoknadim druženjem uživo

OvaaaaajPerzefona wrote:One su modovi. Pa bi njima bilo nezgodno odbiti. Ili bi im bilo zbog foruma nezgodno doći. Kako god okreneš, delikatno je.
Cookie me upravo SMS-ala da nema još komp, pa ne može.bliss wrote:
I meni.
I Cookie, ali to lako nadoknadim druženjem uživo
OvaaaaajZapravo, ne znam šta da kažem
A tvoja me prisutnosti ovdje i ohrabrila da pozovem Nicu i Tupelo.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pozvi Nicu i TupeloPerzefona wrote: Jesam. Iako mi se to činilo malo škakljivo. Kajaznam, može izgledati kao da ih ona buntovna i zločesta svadljiva Perzefona čija su trolanja znamenita i vrednovana sa stotkom stavlja na kušnju i testira njihovu lojalnost forumu.hr. One su modovi. Pa bi njima bilo nezgodno odbiti. Ili bi im bilo zbog foruma nezgodno doći. Kako god okreneš, delikatno je.
I Polimer mi fali. Jel nju tko pozvao?
Jesam ja, i blaznicu isto. Hoćeš i xibalbu pozvati?
-
- Information
-