Ajmo još par glasova za plažu pa nek bude mašala!
Nudizam
Euklid » wrote: ...pokrivat svoju sramotu ... cool
Leteća wrote:
... sramoticu pokriva na plaži, a njome ponosno landara u banci, školi, crkvi, poreznoj upravi.... neprocjenjivo.![]()
Nekako mi ovo nije jasno...
Što tu landara?
Jer kad čitam ovo...
Da bi štogod landaralo mora oko njega da bude komotno i da se nešto mrda. Moš da se mrda i to što landara a moš i ono na čim se drži to što landara.
...
Nakon ladne vode ništa ne landara. Jasnije?karambol » wrote:
Nekako mi ovo nije jasno...![]()
Što tu landara?![]()
Jer kad čitam ovo...
Da bi štogod landaralo mora oko njega da bude komotno i da se nešto mrda. Moš da se mrda i to što landara a moš i ono na čim se drži to što landara.
...
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
A ja sam tek kasnije skuzila kako si ti shvatila ono podmazan logicki aparatZekoslawa » wrote:Hvala, cure. Bo, uopće nemaš oko, jel viš sad.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
poreznoj upravi???Leteća » wrote:
Inače, glasala sam za opciju B jer je dostojna Toma Gotovca.
Euklid koji sramoticu pokriva na plaži, a njome ponosno landara u banci, školi, crkvi, poreznoj upravi.... neprocjenjivo.
difno
oće mi ga oporezovat kao nekretninu ili pokretninu?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Oli si ti tamo zaposlena?
Jos ce Euklid imat problema u poreznoj zbog nanesenih dusevnih boli zaposlenicama.
Di je onaj zakon o vrijedjanju na netu ili kako je to islo.
A sve pocelo maltene zakopcano do grla.
Ja u poreznoj zaposlena? Pa oćemo se vrijeđati sad?Bara huda » wrote:
Oli si ti tamo zaposlena?
Jos ce Euklid imat problema u poreznoj zbog nanesenih dusevnih boli zaposlenicama.
Di je onaj zakon o vrijedjanju na netu ili kako je to islo.
A sve pocelo maltene zakopcano do grla.
Doduše, preznojim se od muke čim se približim zgradi, jer je u toj zgradi umro glas razuma. Ako ga je tamo ikada i bilo.
Euklidove komentare sam shvatila posprdno, a ja nekako, kako da kažem, ponekad čak volim mrziti poreznu.
Mozda ne trebas ako dodjes gola u porezni ured i nosas gace na stapu.Zekoslawa » wrote:Ajme, i to, znači, moram pisati u PK?
Slika umjesto rijeci.
Organizirajmo ovakve mirne prosvjede!Bara huda » wrote: Mozda ne trebas ako dodjes gola u porezni ured i nosas gace na stapu.
Slika umjesto rijeci.
Okupimo se u što većem broju u poreznoj, po svim gradovima i selima, u područnim uredima! Pristupimo goli u poreznu!
Tea Tree » wrote: Organizirajmo ovakve mirne prosvjede!
Okupimo se u što većem broju u poreznoj, po svim gradovima i selima, u područnim uredima! Pristupimo goli u poreznu!
Kako ide privredi, nece to bit prosvjed nego onako...pod normalno.
Nekad davno je Mladen Vedriš bio i neka politička faca, pa je imao intervju na radiju, mislim da je bila RVG.
I lupetao on o ekonomiji, razvoju i tako i javio se jedan penzić u eter.
Da on ima malu penziju, da ne može sastaviti kraj s krajem do kraja mjeseca i tako, što da radi...
"Gospodine, vi ste sigurno za vrijeme svog životnog vijeka stekli neke pokretnine i nekretnine, pa bi sada to trebali oploditi, ulagati, blablabla..."
"Nisam stekao nikakve nekretnine, a jedina pokretnina koju sam imao postala je nekretnina".
I lupetao on o ekonomiji, razvoju i tako i javio se jedan penzić u eter.
Da on ima malu penziju, da ne može sastaviti kraj s krajem do kraja mjeseca i tako, što da radi...
"Gospodine, vi ste sigurno za vrijeme svog životnog vijeka stekli neke pokretnine i nekretnine, pa bi sada to trebali oploditi, ulagati, blablabla..."
"Nisam stekao nikakve nekretnine, a jedina pokretnina koju sam imao postala je nekretnina".
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisam poludla.Zekoslawa » wrote:
Inače, prakticirate li, zašto, zašto ne?
Al, ruku na srce, ne bih ja ni vani to radila. Nekad se, mimo granica Lijepe naše, mrvu toplesiram dok se iz mokrog presvlačim u suhi badić. Al onda se ogrnem ručnikom za donji dio.
Nisam sklona ogolit se u javnosti, jedino vrućina to pravilo potire. Nema ni dekoltea u mene mimo ljeta. Šta sad da ljude ometam sisama, nisam ja taka.
Ma da, čitala sam to, ko fol jer muški mogu bit goli do pasa, pa su tu neke jednakosti spolova u igri. Kome paše, nek izvoli. Ja sam velika ljubiteljica grudnjaka u mene, i spavam u njemu. Za tuđe me nije briga.I jeste li znali da u New Yorku žene mogu hodati gradom u toplesu ako im je vruće? Šta pak kažete na to?
-
- Information
-