Pok, Morti!
.. simbol zvan čežnja...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Lektorirano.Zekoslawa » wrote:Idem se ja na Matejušku malo naplakat ko rosna godina. Nemojte otvorit novu temu dok se ne vratim.![]()
Pok, Morti!![]()
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Neću ti reć šta sam tila reć.ElliQuinn » wrote: Ako time hoćeš reći da znam kvalitetno zajebavati - jesam.
unda, jel ti čitaš samo naslove ili tekst ispod naslova?..a unda » wrote: ..ju tokin mi? ju tokin tu mi??![]()
ajde, pero, nemoj zajebavat..
https://www.google.hr/search?q=opasan%2 ... &source=hp
Isto ko i nakon 18-iljaditog posta.ex anais » wrote:
A i sve se to počne ponavljat iza osamdesete...
da.Pero » wrote: unda, jel ti čitaš samo naslove ili tekst ispod naslova?
aj sad pitaj sta cita guugl i koje slike stavlja kad upises..opasan razara covjeka?
jel moju sliku stavlja, da mu onu guuglovsku milu da mu dragu onu.. moju sliku stavlja, jel?
pero, zajebajes ti..
E, fala.Zekoslawa » wrote: Isto ko i nakon 18-iljaditog posta.
Još samo osamsto, možeš ti to.
Kakav je to uredski posao di ne natrkeljaš bar toliko.
ex anais » wrote:
E, fala.![]()
Još samo osamsto, možeš ti to.![]()
Kakav je to uredski posao di ne natrkeljaš bar toliko.
Ma ne zajebajem. Samo hoću reći da su naslovi malo radikalizirali Bozanića. ja naravno ne bih upotrijebio rijeći "opasan" i "razara", al ih je on malo zamotao tako da ne ispadne da ide frontalno protiv cijelog zdravstvenog odgoja. Crkva se tisućljećima navikla izokola komunicirati...a unda » wrote: da.![]()
aj sad pitaj sta cita guugl i koje slike stavlja kad upises..opasan razara covjeka?
jel moju sliku stavlja, da mu onu guuglovsku milu da mu dragu onu.. moju sliku stavlja, jel?![]()
pero, zajebajes ti..
samo je gledajte za koji misec dana. a mozda i vrlo prije. ajmeee..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
..da, i to na prstima jedne ruke da me teze uoci..Pero » wrote: Ma ne zajebajem. Samo hoću reći da su naslovi malo radikalizirali Bozanića. ja naravno ne bih upotrijebio rijeći "opasan" i "razara", al ih je on malo zamotao tako da ne ispadne da ide frontalno protiv cijelog zdravstvenog odgoja. Crkva se tisućljećima navikla izokola komunicirati.Ti bi vjerojatno da ga sretneš na cesti, prešao na drugu stranu.
on je upotrijebio rijeci opasan i razara. on. on, prvi, ne ja..on. on cije rijeci nisu njegovo laprdanje s undom, nego sluzbeni stav i odgovornost.
jel on tuzio neki od tih medija, liostova, portala? jel tuzio? nije. znaci, zadovoljan je kako je poruka prenesena.
ide on frontalno protiv mnogo cega, a ne samo protiv tog zdravstvenog.
gle, pero, nema opravdanja..nema..nema.. :vrti rukicama:
-
- Information
-