.. simbol zvan čežnja...
Ne znam, nešto. Prvo, ja taj posao uopće nešto previše ne volim. Štoviše, svakim ga danom sve više mrzim. I uopće me ne raduje pomisao da zbog njega nešto krupno mijenjam u životu i vezujem se za njega na godinu dana. Drugo, uredski posao i osmosatno radno vrijeme - ja ću krepat od toga. Treće, imam neki osjećaj da ću pucati na taj Zagreb ko Krležin Pero Orlić jerbo ne znam kako me može ispuniti selidba u veći grad kad niti ću raditi ono što volim, niti ću koga tamo imati. Ovdje isto mrzim svoj posao, ali barem imam s kim na kavu. Tamo o tom potom. Zakopam li se u taj jebeni posao, neću imati ni prilike da koga upoznam.
Da idem zbog doktorata, zbog posla koji volim, nečega, možda bih se i radovala. Ovako ne slutim ništa dobro.
Da idem zbog doktorata, zbog posla koji volim, nečega, možda bih se i radovala. Ovako ne slutim ništa dobro.
..abate, ti ka da se udajes..Zekoslawa » wrote:Ne znam, nešto. Prvo, ja taj posao uopće nešto previše ne volim. Štoviše, svakim ga danom sve više mrzim. I uopće me ne raduje pomisao da zbog njega nešto krupno mijenjam u životu i vezujem se za njega na godinu dana. Drugo, uredski posao i osmosatno radno vrijeme - ja ću krepat od toga. Treće, imam neki osjećaj da ću pucati na taj Zagreb ko Krležin Pero Orlić jerbo ne znam kako me može ispuniti selidba u veći grad kad niti ću raditi ono što volim, niti ću koga tamo imati. Ovdje isto mrzim svoj posao, ali barem imam s kim na kavu. Tamo o tom potom. Zakopam li se u taj jebeni posao, neću imati ni prilike da koga upoznam.
a cuj, prije nego sto potpises, upitaj sebe..jel ko ima sta protiv..neka kaze ili neka zauvijek suti..pa, ako budes sigurna u ono sto osjecas..pobigni.
eto, da se sad udajes i da govoris kao sto ovo gore govoris..ono, vec u vjencanici skoro, svi obavijesteni, sve spremno.. a bil se udala ili ..sta?
Nemoj, za boga miloga, di ću opet bižat od udaje, jednom mi je bilo dosta...a unda » wrote: ..abate, ti ka da se udajes..![]()
a cuj, prije nego sto potpises, upitaj sebe..jel ko ima sta protiv..neka kaze ili neka zauvijek suti..pa, ako budes sigurna u ono sto osjecas..pobigni.![]()
eto, da se sad udajes i da govoris kao sto ovo gore govoris..ono, vec u vjencanici skoro, svi obavijesteni, sve spremno.. a bil se udala ili ..sta?![]()
Mah, pomirila sam se tim da moram to ići odraditi. Zatvorit oči i mislit na Englesku. Preživit ću godinu dana na poslu koji mrzim, kvragu. Al se jadam, moram i to malo.
ma samo se ti jadaj, ali da znas.. bolje sto puta pobic, nego jedan put nemat di pobic.Zekoslawa » wrote: Nemoj, za boga miloga, di ću opet bižat od udaje, jednom mi je bilo dosta.![]()
Mah, pomirila sam se tim da moram to ići odraditi. Zatvorit oči i mislit na Englesku. Preživit ću godinu dana na poslu koji mrzim, kvragu. Al se jadam, moram i to malo.
aj, bice sve dobro, vidit ces. ni prva ni zadnja razvedena..
ajde bogati naćeš nekog na poslu za druženje.
a imaš i trkeljaša u zagrebu, a i trkeljašica
pa naće se netko za kavu jebate otac.
a osmosatno radno vrijeme u uredu dobro će ti doć da se uželiš doć doma, da se krećeš među ljudima, da hodaš gradom, obiđeš dućane, birtije za vrijeme ili nakon posla.
ići će ti sve to na kurac, ofkors, al će ti i život više nalikovat na nešto. možda.
samo moli boga za dobru ekipu na poslu. ne mislim samo zbog druženja izvan posla, već za vrijeme

a imaš i trkeljaša u zagrebu, a i trkeljašica
pa naće se netko za kavu jebate otac.
a osmosatno radno vrijeme u uredu dobro će ti doć da se uželiš doć doma, da se krećeš među ljudima, da hodaš gradom, obiđeš dućane, birtije za vrijeme ili nakon posla.
ići će ti sve to na kurac, ofkors, al će ti i život više nalikovat na nešto. možda.
samo moli boga za dobru ekipu na poslu. ne mislim samo zbog druženja izvan posla, već za vrijeme
..a unda wrote: ..abate, ti ka da se udajes..![]()
Stvar je u tome šta se meni ti ljudi uopće ne sviđaju. Uopće ne vjerujem da ću s njima naći zajednički jezik.
I...i...i... Moja Mare. Žena mog života. Kako ću, kako ću ja bez nje.
Sad me zvala žena-zmaj. Definitivno je. Od prvi sedmog. Selim. U Zagreb. Bit ću frajla. Sa Knežije.
Neću se stić ni okupat.
I...i...i... Moja Mare. Žena mog života. Kako ću, kako ću ja bez nje.
Sad me zvala žena-zmaj. Definitivno je. Od prvi sedmog. Selim. U Zagreb. Bit ću frajla. Sa Knežije.
Neću se stić ni okupat.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oš samnom na kavu? Nisam neko društvo, ali dok ne nađeš svoje društvo bit ću dobar surogat.Zekoslawa » wrote:Ne znam, nešto. Prvo, ja taj posao uopće nešto previše ne volim. Štoviše, svakim ga danom sve više mrzim. I uopće me ne raduje pomisao da zbog njega nešto krupno mijenjam u životu i vezujem se za njega na godinu dana. Drugo, uredski posao i osmosatno radno vrijeme - ja ću krepat od toga. Treće, imam neki osjećaj da ću pucati na taj Zagreb ko Krležin Pero Orlić jerbo ne znam kako me može ispuniti selidba u veći grad kad niti ću raditi ono što volim, niti ću koga tamo imati. Ovdje isto mrzim svoj posao, ali barem imam s kim na kavu. Tamo o tom potom. Zakopam li se u taj jebeni posao, neću imati ni prilike da koga upoznam.
Znam da glupo zvuči, ali vrime stvarno brzo prolazi. Sjećam se da sam i sama plakala nad sudbom kletom prije nekih 6 godina kad ću ja ovaj fakultet završiti, ali brzo mi je prošlo, zapravo ne znam ni sama kako. A Bog zna da sam sigurno dvije godine od šest bila u žešćem balunu.Zekoslawa » wrote:Stvar je u tome šta se meni ti ljudi uopće ne sviđaju. Uopće ne vjerujem da ću s njima naći zajednički jezik.
I...i...i... Moja Mare. Žena mog života. Kako ću, kako ću ja bez nje.![]()
![]()
![]()
Sad me zvala žena-zmaj. Definitivno je. Od prvi sedmog. Selim. U Zagreb. Bit ću frajla. Sa Knežije.![]()
Neću se stić ni okupat.
Kod tebe najveći problem vidim u ekipi koja te može dosta upilat, kako kaže Bo. Jesi ikako radila s njima ili su ti se ogadili preko telefona/ prepiske?
Što se tiče kave, evo ja se nudim, cijelo ljeto sam u Zagrebu, u srpnju radim, pa ako si do 4 na poslu, slobodno zovi nakon. Obećavam da ne pričam samo o faksu.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
MightyMe » wrote:Oš na palačinak?
Oću.
Znam da brzo prolazi to prokleto vrijeme, ubit ću ga već nekako.Serenità wrote:
Znam da glupo zvuči, ali vrime stvarno brzo prolazi. Sjećam se da sam i sama plakala nad sudbom kletom prije nekih 6 godina kad ću ja ovaj fakultet završiti, ali brzo mi je prošlo, zapravo ne znam ni sama kako. A Bog zna da sam sigurno dvije godine od šest bila u žešćem balunu.
Kod tebe najveći problem vidim u ekipi koja te može dosta upilat, kako kaže Bo. Jesi ikako radila s njima ili su ti se ogadili preko telefona/ prepiske?
Što se tiče kave, evo ja se nudim, cijelo ljeto sam u Zagrebu, u srpnju radim, pa ako si do 4 na poslu, slobodno zovi nakon. Obećavam da ne pričam samo o faksu.![]()
Ne znam. Ogadili su mi se zbog tog svog metiljavljenja i predomišljanja, ogadili su mi se zato što to nije sektor u kojem ja želim raditi i za koji jesam. Nisam ja za ovo. Ja sam za sjesti ispred kakve prašnjave starudije i brojiti koliko se puta pojavljuje koji samoglasnik. Pa se tome diviti šest dana. Za kontemplirati, čamiti u mračnom prašnjavom podrumu ili biblioteci. Nisam ja za rad s ljudima, nisam ja za smješkanje klijentima, nisam za odrađivanje i površnost. To me strašno iscrpljuje. Ogadilo mi se sve kad je ona nekidan dreknula na mene nakon što sam cijeli vikend radila ko pas.
Fala.
Može.MightyMe » wrote: Ma i ako ne budu dobre, pravit ću se da su mi super. Jel može tako?
Poslala mi je ugovor.
Ne znam o kakvom se točno poslu radi, a ne da mi se po topicu tražiti. Ako se tebi bude dalo, slobodno nakelji.Zekoslawa » wrote:![]()
Oću.![]()
Znam da brzo prolazi to prokleto vrijeme, ubit ću ga već nekako.![]()
Ne znam. Ogadili su mi se zbog tog svog metiljavljenja i predomišljanja, ogadili su mi se zato što to nije sektor u kojem ja želim raditi i za koji jesam. Nisam ja za ovo. Ja sam za sjesti ispred kakve prašnjave starudije i brojiti koliko se puta pojavljuje koji samoglasnik. Pa se tome diviti šest dana. Za kontemplirati, čamiti u mračnom prašnjavom podrumu ili biblioteci. Nisam ja za rad s ljudima, nisam ja za smješkanje klijentima, nisam za odrađivanje i površnost. To me strašno iscrpljuje. Ogadilo mi se sve kad je ona nekidan dreknula na mene nakon što sam cijeli vikend radila ko pas.
Fala.Ja ću pričati samo o poslu. Obećavam. Neću šta drugo imati.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
A prevoditelj sam. Čitaj: jado jadni siroti bez para i života.Serenità » wrote:
Ne znam o kakvom se točno poslu radi, a ne da mi se po topicu tražiti. Ako se tebi bude dalo, slobodno nakelji.Jedino sam ubrala ovo sa ženom koja se derala. I ja bih reagirala kao ti, pa nisam nešto mjerodavna za davati savjete, ali po meni se puno lakše izderati na nekoga preko žice nego u facu. Možda je ženska uživo skroz drukčija.
Nisam skužila gdje si studirala, nekako mi je ostalo u Splitu. Uglavnom, za Zagreb se ne brini, svi Dalmatinci ga obožavaju. Jesi ikad čula da se netko vratio doli poslije studija?
A i možeš tražiti drugi posao dok radiš na tom, tu je veća mogućnost da ćeš ga naći, barem mi imamo instituta ko pljeve.
Ne znam, ta baba mi se činila okej. Skroz sam se šokirala kad je tako dreknula. I onda sam skužila tko sam ja i šta sam - jebeni stroj za prevođenje koji nema pravo na život, na vikend, ni na grešku, dabome.
Volim ja Zagreb, zapravo. Samo mi je jebeno teško otići odavde. Nisam pojma imala da će ovako bit.
Undo, ne jebi.
Dobro je, piše 4000kn + prijevoz. Nije ništa lagala. Piše i da imam osmosatno radno vrime (a što neće biti baš tako, to mi je već rekla). I slobodnu nedilju. Aj, fala im. O, da, i godišnji nakon po godine. Jupi.
jebote, ugovor. Poslala mi je ugovor. Konačno je.
-
- Information
-