Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Nisam, nemamo ovdje vražji izum.Karl Jozef » wrote: Znači i vi ste gledali taj film.
Moli za maloga administratora, brate Jozefe, potrebno mu je.
Meni radi.Zekoslawa » wrote:Šta ste vi ovo napravili, šta?Kad kliknem na onaj kvadratić, vraća me na prvu stranicu teme od 70 stranica. Neka ga netko smijeni, zaboga.
To su botovi ili roboti koji pomažu Bingu i Googleu da funkcioniraju. Jer kad ti upišeš u tražilicu neki pojam, to se ne traži na čitavom internetu nego samo na stranicama koje su ovi botovi posjetili i snimili u svoju memoriju koja se naziva cache(keš). Pošto se sadržaj na stranicama mijenja, oni svako malo vise tu da osvježe cache s najnovijim informacijama.
Joj, Euklide, Euklide! Kad ti ja zatrolam jednu...Euklid wrote:ma pusti, bagra neka...
Hvala na objašnjenju!MightyMe » wrote:To su botovi ili roboti koji pomažu Bingu i Googleu da funkcioniraju. Jer kad ti upišeš u tražilicu neki pojam, to se ne traži na čitavom internetu nego samo na stranicama koje su ovi botovi posjetili i snimili u svoju memoriju koja se naziva cache(keš). Pošto se sadržaj na stranicama mijenja, oni svako malo vise tu da osvježe cache s najnovijim informacijama.
Sada imam i dodatno pitanje, sorry! Zašto se ovi botovi ne vide na drugim forumima, a ovdje vide? Hajde, molim te, samo još ovo, pa neću više gnjaviti!
Nema na čemu.azizi » wrote: Hvala na objašnjenju!
Sada imam i dodatno pitanje, sorry! Zašto se ovi botovi ne vide na drugim forumima, a ovdje vide? Hajde, molim te, samo još ovo, pa neću više gnjaviti!
Zašto točno - nemam pojma. Ni meni to baš nema smisla. Postoje neke tehnikalije oko administriranja botova, ali nemam opciju da ih sakrijem. Tj. postoje neke modifikacije, ali mi se ne da zajebavat s time jer ne vidim to kao neki veliki problem.
Kupljeno! Hvala!MightyMe » wrote:
Zašto točno - nemam pojma. Ni meni to baš nema smisla. Postoje neke tehnikalije oko administriranja botova, ali nemam opciju da ih sakrijem. Tj. postoje neke modifikacije, ali mi se ne da zajebavat s time jer ne vidim to kao neki veliki problem.
Eto. Kad majti ne zna onda to nije nas problem.MightyMe » wrote:
Mozda trebas promijeniti mobitel ili tapatalk...
Mozda ce Euklid znati. On to koristi, ali jos cemo koji dan pocekati da nam se javi. Dobra je srca i sigurno ce ti pomoci...
-
- Information
-