Pa moram priznati da nije loša. Čokolada. Bolja je od Dorine jer je normalna, nije preslatka.dejzi » wrote:Catrice su super.
I K+ čokolada s bademima je odlična.
Pokte, ja samo K+ i kupujem. I dmove marke.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 868 times
- Been thanked: 1662 times
Pročitao sam: Gutam s guštom, jebeš anais! 
Potpisi su za budale.
- Megalodona
razgovarat ću s njim. mp je zajeban u šetnji jer je paničar/ preveliki kontrol frik, boji se zbog auta itd. pa ga drži na kratkoj lajni koju pas onda poteže a nema šanse da potegne ni za milimetar. e, da, kratka lajna ili ona na izvlačenje?Tupelo » wrote:
Gle, morala bih vidjeti psa da budem sigurna, ali po ovome što si napisala, problem je u vlasnicima i oni su ti koje najprije treba dovesti u red. Velike su šanse da on samo upija njihovu nabrijanost i da se ne zna opustiti.
Ni tvoj mp niti njegova mater ne bi trebali šetati s neurotičnim maltezerom dok se ne riješe svojih neuroza.
Ono što sam ti napisala u prvom postu može djelovati samo ako je osoba koja izvodi psa smirena i pribrana i ne hrani ga vlastitim vibrama.
Mislim da je najbolje da socijalizaciju u početku odrađuješ ti, a da ovo dvoje uskoče kad izvuku glave iz guzica.
I da - reci im da ga prestanu nabrijavati. To je zadnja stvar koju treba raditi neurotičnim beštijama.
doma pas najbolje funkcionira uz njega, sve mirno, tu su problem druge dvije osobe koje ga nabrijavaju na sve, od mačaka do hrane, tu bi mogla napisat 3 plahte, rekla sam i ja i rekao je i on da prestanu, ali to je slatko kad je sav sretan/histeričan (
vjerujem da ni ja ne znam baš puno, djelujem instinktivno pa sigurno i ja zajebem, ali hvala ti
petak?dejzi wrote:Kad pijemo?
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Zakasnio si, unda je već iskoristio foru.Hekatonhir » wrote:Pročitao sam: Gutam s guštom, jebeš anais!
- Megalodona
a mi se znamo?Hekatonhir » wrote:Mene nema u petak.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Stitch
- Head Honcho
Aha, uživo? Onda ništa.Megalodona wrote: a mi se znamo?![]()
Nemam, to je za one koji se ne snalaze na forumu.klonka wrote: Imaš RL?![]()
Ali neće me biti u Zagrebu, putujem. Jevgenija će održavati mir i red.
Potpisi su za budale.
- Megalodona
dejzi » wrote:Ja se selim u petak. I pijem danas.
pročitala sam za servisera
ne, na forumu.Hekatonhir wrote:
Aha, uživo? Onda ništa.![]()
mulica mi je otišla
Kako ja nisam prije skužila tu tvoju jezičinu nije mi jasno.
A volim ja kad me čitanje nekih ljudi iznenadi. Ugodno
Ruralna » wrote: A volim ja kad me čitanje nekih ljudi iznenadi. Ugodno
Pa kud tebi? Nije ga dugo bilo pa je pomislio da si modulator?AdMulica wrote:pok
zaboravila sam javit...javio mi se slafko!
sa svojim 6. klonom po redu! poslala sam mu linak!
toliko od mene
odpok
edit: pizdu strininu![]()
Pa kako te slafko našao?AdMulica » wrote:pok
zaboravila sam javit...javio mi se slafko!
sa svojim 6. klonom po redu! poslala sam mu linak!
Zovi ga vamo!
Namami ga s čim god hoćeš, samo ga dovedi
Još da netko hoće onu nesriću od Drita dovuć
- Megalodona
super, nikog nema a ti još pišeš u šiframadejzi » wrote:Babo, što ti misliš, da odem ovaj tjedan po bocu zraka ili sljedeći?
kupi i maramice za čistit tastaturu, kućanica stil
Nisam te to pitala, pitala sam koji tjedan da idem. Isuse.Megalodona » wrote: super, nikog nema a ti još pišeš u šiframa![]()
kupi i maramice za čistit tastaturu, kućanica stil
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
I ja ga vabim.AdMulica » wrote:zaboravila sam javit...javio mi se slafko!
Što si mu obećala, slike sisa?
gonj špadi
-
- Information
-