.. simbol zvan čežnja...
Ja sam na ljupafi...a unda » wrote:..svi su nesto cvaknuli..
I linoladi.
ex anais wrote:Koliko je previše ispita za jesen? 3?
Znaci, najvise 2 jerbo 7Ukupnih manje 5 prijavljenih i polozenih primjenom vise matematike daje 2.ex anais » wrote:
Taj sam vlak propustila prijavivši pet, a ne sedam.
Ako mozes jos koji sad prijaviti, bit ce ih i manje.
Meni je uvijek zlo od linolade, al šta ću ja.ex anais » wrote:Ja jela linoladu danas pa mi došlo malo zlo. Bila je na sniženju ona neka velika.
Šta?
Ništa.
Ma... ne mogu više prijavit, al neću stić ni ovih pet. Nea veze.Bara huda » wrote: Znaci, najvise 2 jerbo 7Ukupnih manje 5 prijavljenih i polozenih primjenom vise matematike daje 2.
Ako mozes jos koji sad prijaviti, bit ce ih i manje.
http://vrijeme.hr/biomet.php?id=bio¶m=bio1
Jebemu, ode mi i argument biometeo jer ono, danas mi je kurčev dan, a sve kao sjajno.
Oh, tko je sretni dobitnik srca tvoga?
Uvatia te na linoladu ili sarm?
ex anais wrote:Koliko je previše ispita za jesen? 3?
Ma panicari po obicaju, razbucat ce to ona samo se treba zainatit.
Pa rokovi još nisu ni počeli, za boga miloga. Otkud znaš da nećeš stići već sada?ex anais » wrote:
Ma... ne mogu više prijavit, al neću stić ni ovih pet. Nea veze.
http://vrijeme.hr/biomet.php?id=bio¶m=bio1
Jebemu, ode mi i argument biometeo jer ono, danas mi je kurčev dan, a sve kao sjajno.
Ništa mene, ja ću ostat zadnja.Bara huda » wrote:
Oh, tko je sretni dobitnik srca tvoga?
Uvatia te na linoladu ili sarm?![]()
Ma panicari po obicaju, razbucat ce to ona samo se treba zainatit.
Znam. Bliže se rokovi, vrijeme je za planiranje.
Popij rakijicu, biće bolje.ex anais » wrote:Nikad više neću jest Linoladu. A ne bih je uzela da me nije zvala. Akcija, Akcija, prokleta Akcija.
Ja sam izila samo 4 palačinka.
Nemam rakijicu.
Zašto to medvjedičasto nevino bijelo zlo postoji...
A Majtiju Pajtiju nis dala?
Ja se odavno ne zamaram time više.kajla » wrote:Debela samSad već lagano pizdim kako ću na moru, a još će biti nekih zgodnih ljudi navodno
Danas mi je tako neki grozan dan, a nema razloga da bude. Čak je i biometeo odlična i nervira me! Tako je lakše prebacit tugu na to nego priznat si da si sam zbog sebe tužan. Ma nije ni tuga nego neki mali tihi nervni slom iznutra. Ne znam zašto. Čak imam para. Odnosno, ne smim se razbacivat, možda sam zato tužna.
Crijevna viroza
Meni si jednom preporučila da idem po wc-ima i jedem s poda - dakle, ti to iz iskustva

Meni je već danima muka od želuca. Na momente nisam sigurna jesam li gladna pa me boli i muka mi je ili ne
I ružno sanjam - budem u polusnu i žderem se što se ne dižem i učim i onda opet zaspim dubokim snom pa opet taj polusan i tako ukrug
Meni je već danima muka od želuca. Na momente nisam sigurna jesam li gladna pa me boli i muka mi je ili ne
I ružno sanjam - budem u polusnu i žderem se što se ne dižem i učim i onda opet zaspim dubokim snom pa opet taj polusan i tako ukrug
Kad stojin za stolon i pišen formule i vidin munju lagano podignem glavu i u sebi brojim vremenski odmak između munje i groma da izračunam koliko daleko je munja opizdila jer znan da zvuk u zraku putuje brzinon od 330 m/s. Nema potrebe za skakanjem kad sigurno negdi oko mene postoji točka s kojon oblak ima veću razliku potencijala. A ako sam u kući, gromobran će djelovat ka svojevrsni Farradayjev kavez pa nema straja.Zekoslawa » wrote: Jašta. Mislim, pa jel tebi to normalno da vidiš munju, onda mirno sidiš i pišeš formule, pa onda zagrmi, a ti umisto da ideš pod stol, laganini likuješ kako si ga zajebao jer to je samo zvuk.
Ja sam nekad davno bila zgodna, tim je moja tuga golema kao ova Linolada ispred mene.Zekoslawa » wrote:Ja nisam debela, samo sam uobičajeno nezgodna.
Imala sam super tijelo. Facu tako tako, ali tijelo. Nisam ga znala iskoristiti.
Naravno da je iz iskustva. Nisam jela s poda, ne znam otkud to.kajla wrote:Crijevna virozaMeni si jednom preporučila da idem po wc-ima i jedem s poda - dakle, ti to iz iskustva
![]()
Meni je već danima muka od želuca. Na momente nisam sigurna jesam li gladna pa me boli i muka mi je ili ne![]()
I ružno sanjam - budem u polusnu i žderem se što se ne dižem i učim i onda opet zaspim dubokim snom pa opet taj polusan i tako ukrug![]()
Mene kiša i gromovi jutros probudili, a sva sam bila užasno nervno pomaknuta još otkad nisam spavala 24 sata. Skužila sam da to na mene dosta loše djeluje, to vraćanje bioritma, odem u kurac na nervnoj bazi.
-
- Information
-