.. simbol zvan čežnja...
Zekoslawa » wrote:Kako su se Bise i Tuke išle naći s Karom tamo di oni prosjak stoji.
Kako su Bise i Tuke tražile Majtija Pajtija po lojtrici
..a unda » wrote:..recept: jaje na oko ala bise i tuke.
uzmite dvi cokolade i kutiju keksa. pojedite. jaje dajte nekom ko ga zna pofrigat.
Zekoslawa » wrote:Opet oni o čmarovima.
Jutros je grmilo. Opet sam se počela bojat gromova otkad su ubili neke ljude nedavno.
A i pradjed mi je ošo od groma, u klubu dvadeset i sedam. Toga se više ne bojim.
Znam, munja. Ali svi kažu grom, ja sam dugo mislila da je grom, a kad sam saznala bilo mi još gore jer se sad moram bojati unaprijed, prije nego zasvijetli.MightyMe » wrote:Nije nikad grom nikoga ubija.
Ma ne moraš se bojat, ako te opizdi, neš vidit ni zvuk ni svitlo.ex anais » wrote:
Znam, munja. Ali svi kažu grom, ja sam dugo mislila da je grom, a kad sam saznala bilo mi još gore jer se sad moram bojati unaprijed, prije nego zasvijetli.
Okej, možda nekakvi tunel i tamo svitlo.
Ne da jezična ekonomija, jebiga.Karl Jozef » wrote:Nije teško zapamtiti koju riječ više, kako u ovom tako i u ostalim slučajevima. Mislim trpat sve u isti koš.![]()
Da ne potrči za tobom, šta? Po lojtrici gor i dol.Zekoslawa » wrote:Ja sam još pametnija - vidim munju, pa se onda idem sakriti. :zubo.
Majti, aj tamo raspravljati s gromom šta neće u koprivu, aj.
Jašta. Mislim, pa jel tebi to normalno da vidiš munju, onda mirno sidiš i pišeš formule, pa onda zagrmi, a ti umisto da ideš pod stol, laganini likuješ kako si ga zajebao jer to je samo zvuk.MightyMe » wrote: Vidi kompleksa.
Neman pojma. Mislin da je problem u tome šta niko kome zapravo mozak umra nije se vratia pa ispriča priču s tunelon.ex anais » wrote:Apropos tog tunela, to je trak mozga koji se gasi, fizičaru, ne? I onda se kao u crtiću suzi u mrak, odnosno nema više ni mraka, niente.
Jedino imamo informacije od ovih kojima je mozak osta netaknut u kliničkim smrtima/komama.
Zašto bi on morao pod stol?Zekoslawa » wrote: Jašta. Mislim, pa jel tebi to normalno da vidiš munju, onda mirno sidiš i pišeš formule, pa onda zagrmi, a ti umisto da ideš pod stol, laganini likuješ kako si ga zajebao jer to je samo zvuk.
-
- Information
-