Ulazak u EU

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Jun 2013, 00:03

Pero » wrote: Otkaz ženi i dvoje djece niti za jaslice. Jel ti dosta? :zubo:
pa sta se niste svi preselili.. :o :D

kazem, bio si im sumnjiv.. na sve spreman. :kokice: :D

..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 00:05

ex anais » wrote:

.. to je zbilja čudno..

:zubo:
pa ne znam. ali, cak ti mogu rec i da je. ajme kad se sitim.. :facepalm: ..ne smijem pricat jer ce jos ispast da sam svercao oruzje, a nisam, samo sam malo ono, ka..glup..:facepalm:

ustvari, mislim da sam vec to nesto pricao.. :zubo:
Pero

Post 09 Jun 2013, 00:08

..a unda » wrote: pa sta se niste svi preselili.. :o :D

kazem, bio si im sumnjiv.. na sve spreman. :kokice: :D
Tebi je nešto do zajebancije. Meni tada nije bilo. Da nas je išlo četvoro, falilo bi više od 50.000 lira. I ne bi bio poslovni put. :bicedobro:
Eks

Post 09 Jun 2013, 00:10

..a unda » wrote: pa ne znam. ali, cak ti mogu rec i da je. ajme kad se sitim.. :facepalm: ..ne smijem pricat jer ce jos ispast da sam svercao oruzje, a nisam, samo sam malo ono, ka..glup..:facepalm:

ustvari, mislim da sam vec to nesto pricao.. :zubo:
Vjerujem, vjerujem, zato i kažem. :zubo:
Vjerojatno su te drugi put puštali došaptavajući se "eno opet onaj, aj pusti, pusti, ništa ne pitaj, samo ga pusti". :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 00:12

Pero » wrote: Tebi je nešto do zajebancije. Meni tada nije bilo. Da nas je išlo četvoro, falilo bi više od 50.000 lira. I ne bi bio poslovni put. :bicedobro:
pa dobro, eto, ali sad je to proslo. ipak je to bilo devestrece, svasta je prolazilo preko granica, svakavi ljudi..neki, eto i s oruzjem.. :facepalm:

ali, kakve veze to ima onda i ovo sad? mislis da ima? :kokice:

..ja mislim da si ti njima bio sumnjiv. :kokice:

:D
..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 00:14

ex anais » wrote:
Vjerujem, vjerujem, zato i kažem. :zubo:
Vjerojatno su te drugi put puštali došaptavajući se "eno opet onaj, aj pusti, pusti, ništa ne pitaj, samo ga pusti". :zubo:

..samo nemoj da pocne pricat..nek ide u kua sve i italija i evropa i sve, ja za ovo nisam placen..pustaj ga.. :D
Pero

Post 09 Jun 2013, 00:14

..a unda » wrote: pa dobro, eto, ali sad je to proslo. ipak je to bilo devestrece, svasta je prolazilo preko granica, svakavi ljudi..neki, eto i s oruzjem.. :facepalm:

ali, kakve veze to ima onda i ovo sad? mislis da ima? :kokice:

..ja mislim da si ti njima bio sumnjiv. :kokice:

Kakve veze ima fašizam i ukidanje kurikuluma zdravstvenog odgoja od strane Ustavnog suda? Vidiš - tebi ima veze, meni nema. :zubo:
Tako i uvođenje imovinskog cenzusa za ulazak u Hrvatsku - tebi nema, meni ima. :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 00:24

Pero » wrote: Kakve veze ima fašizam i ukidanje kurikuluma zdravstvenog odgoja od strane Ustavnog suda? Vidiš - tebi ima veze, meni nema. :zubo:
Tako i uvođenje imovinskog cenzusa za ulazak u Hrvatsku - tebi nema, meni ima. :D
o, pa ima, ima. ima zato jer to je dobro naslonjeno na fasizam i malo je tu zahvaceno vise ljudi.

ovo za imovinski cenzus je bilo uvijek nekako, kolko se ja sijecam, pa i za italiju. i za druge zemlje. nekoga je pitalo lovu, nekoga nije. mene npr nije nikad. :zubo:
sto vise, cak nisi mogao s nekom lovom bez potvrde ni izac. ne mos jos mislim. ne mos ti sad stavit sto iljada eura u dzep i ic preko granica i rec..evo, da se nadje..mislim mos probat.. :D

to sa tim uvodjenjem jest bezvezarija, ali jedna u sustavu bezvezarija. ima valjda i gorih i ludjih stvari. ovdje ce se nac neko rjesenje, neka praksa..kazem, uvijek je nesto bilo, ima i sad sto zakona za ic preko granice za koje niko ne zna, po svakom od tih zakona mogu sta oce na granici..ako oce.

eto, onda nemoj govorit bas da je to bezvezarija za sve, nego samo za tebe. pusti diskriminaciju na miru. kazi..ja sam diskriminiran. nekom mozda nije. e, sad, treba cut zasto neko misli da nije, zasto takav odnos samo porema bosni, ako je tako..itd, itd.. :D
Pero

Post 09 Jun 2013, 00:33

..a unda » wrote:
o, pa ima, ima. ima zato jer to je dobro naslonjeno na fasizam i malo je tu zahvaceno vise ljudi.
Misliš da je odlukom Ustavnog suda zahvaćeno je više Hrvata kojima to smeta, nego što bi ovom drugom smetalo Bosancima? Ili ne možemo uspoređivati kvantitativno i kvalitativno Hrvate i Bosance? Fašizam je samo ako tebi nešto osobno smeta? :zubo:

..a unda » wrote: eto, onda nemoj govorit bas da je to bezvezarija za sve, nego samo za tebe. pusti diskriminaciju na miru. kazi..ja sam diskriminiran. nekom mozda nije. e, sad, treba cut zasto neko misli da nije, zasto takav odnos samo porema bosni, ako je tako..itd, itd.. :D
Pa slažemo se da se ne slažemo. Meni je to bezvezarija, a ako tebi nije, dobro. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 00:54

Pero » wrote: Misliš da je odlukom Ustavnog suda zahvaćeno je više Hrvata kojima to smeta, nego što bi ovom drugom smetalo Bosancima? Ili ne možemo uspoređivati kvantitativno i kvalitativno Hrvate i Bosance? Fašizam je samo ako tebi nešto osobno smeta? :zubo:
pa ono, ne..:D
nisam mislio na odluku us-a, nego na proces.

ovo sa granicnim ovim rezimom je nesto ipak drugo.

Pa slažemo se da se ne slažemo. Meni je to bezvezarija, a ako tebi nije, dobro. :zubo:
pa rekao sam da je bezvezarija i bedastoca, ali mislim da je to ipak neka tehnicka stvar koja ce se nekako rijesiti ili barem u praksi ce bit nekako rijesena..:D
Pero

Post 09 Jun 2013, 00:57

Unda, ja sam glup. :)
Nikako da shvatim da Milanović i Jovanović od tebe naručuju horoskope. :zubo:
Pa štogod oni izmislili, u najmanju ruku nije tako strašno, a kad ih netko pričepi onda je to fašizam. :cerek:
Ja sam sve sjebo, priznajem. :E
..a unda
Undaminator

Post 09 Jun 2013, 01:02

Pero » wrote:Unda, ja sam glup. :)
Nikako da shvatim da Milanović i Jovanović od tebe naručuju horoskope. :zubo:
Pa štogod oni izmislili, u najmanju ruku nije tako strašno, a kad ih netko pričepi onda je to fašizam. :cerek:
Ja sam sve sjebo, priznajem. :E
pa da..fasizam cepi, burgija, trazi mjesto pod suncem. :D

ovo je neki carinski, granicni rezim. kazem, uvijek je bilo takvih slicnih zakona, mjera, ne znam sto su.

a ovo, opet kazem, ne znam koliko su oni izmislili, jel se to mora, ne mora, kako se mora, o cemu se radi i ono sto se pitam..ako je samo bosna, zasto samo bosna? :kokice:
Eks

Post 09 Jun 2013, 01:50

..a unda » wrote: :zubo:

..samo nemoj da pocne pricat..nek ide u kua sve i italija i evropa i sve, ja za ovo nisam placen..pustaj ga.. :D
Ti si ko one ženske što se izvlače na flert. :rofl: (Ja to nikad nisam znala. :tuzni: )
Samo umjesto flerta, plahta, plahta uživo.
Gazda

Post 10 Jun 2013, 09:05

karambol » wrote: Samo.sto novinarceki vole sebe promovirati izmisljenom senzacijom ili necim sto je u tom trenutku popularno...pljuc na drzavu ne moze biti promasaj...ili skandal sa Severinom.....ili s.Grdovicem...I tak... :zubo:
Da. Naši novinari se hrane iracionalnom eurofobijom pučanstva i svaku vijest iskoriste da iskrivljeno prokažu EU kao zločestog bauka. Valjda sad, kad nema više Srba, moramo imati neku državnu ili administrativnu tvorevinu koja je izvor svog zla.

Uvijek ću pamtiti članak od pred nekoliko godina kako zagrebački zoološki vrt zbog EU ne smije kupiti nove baby pande, ili nešto u tom stilu, što je bila totalna novinarska izmišljotina i na kraju je čak zoološki vrt izdao demanti :D :D

Uglavnom, bojite se EU samo zbog kompleksa manje vrijednosti, dragi prijatelji. A meni je baš drago da ćemo morati zajebavati istočne Jugoslavene pri ulasku u Hrvatsku. Uostalnom, nije li to ono što smo željeli prije 20-ak godina - biti što dalje od te fuj odvratne Jugoslavije i prljavih balkanaca? Eto, sad postajemo Slovenci kak smo i htjeli. Kog vraga se sad žalite?*

*Nemam rodbine u Bosni i Hercegovini.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jun 2013, 11:17

Gazda » wrote:.. Kog vraga se sad žalite?*

*Nemam rodbine u Bosni i Hercegovini.

fer inaf..:D

nego, u onom clanku, sta li je, pise da ce 100 eura/dan morati dokazati..gradjani bih.

sad, jel sve isto gradjanin bih ili drzavljanjin bih? tj, hoce li gradjani bih koji su i hrvatski drzavljani morat dokazivat to nesto ili nece morat?

nesto mi sad pada opet na pamet u vezi neke meke granice, ali ne znam sto i ne znam cije meke, nemeke granice.. :D
MightyMe

Post 10 Jun 2013, 11:39

Šta stvarno misliš da taj genijalac koji je t pisa zna razliku između građana i državljana?
..a unda
Undaminator

Post 10 Jun 2013, 11:44

MightyMe » wrote:Šta stvarno misliš da taj genijalac koji je t pisa zna razliku između građana i državljana?
a ne znam. komentiram linkano, a i drugdje se tako spominje. valjda su jedan od drugog prepisivali.

mozda zna, mozda ne zna. mozda namjerno zna, mozda namjerno ne zna.. :D
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 10 Jun 2013, 11:52

:misli:

mensčini da sam baš ovdje negdje , neću tražit, pročitala "osim onih s hrv.putovnicom" ??
ili sam to sama sebi prevela a možda je pisalo "osim onih s hrv.državljanstvom"

tražite malo...
kurvanjski avatar, a
Lyla

Post 10 Jun 2013, 12:37

..a unda » wrote: :D

fer inaf..:D

nego, u onom clanku, sta li je, pise da ce 100 eura/dan morati dokazati..gradjani bih.

sad, jel sve isto gradjanin bih ili drzavljanjin bih? tj, hoce li gradjani bih koji su i hrvatski drzavljani morat dokazivat to nesto ili nece morat?

nesto mi sad pada opet na pamet u vezi neke meke granice, ali ne znam sto i ne znam cije meke, nemeke granice.. :D
Hrvati iz BiH imaju hrvatsko drzavljanstvo te uglavnom imaju i hrvatske putovnice. Na njih se to ne odnosi.
Al vjerujem da ce bit gadno i onoj boljestojecoj bosanskoj sirotinji koja nema 100 eura da se s djecom spusti na vikend u Makarsku.
Barem neka satisfakcija Culjkici u zatvoru.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jun 2013, 14:37

Lyla » wrote:
Hrvati iz BiH imaju hrvatsko drzavljanstvo te uglavnom imaju i hrvatske putovnice. Na njih se to ne odnosi.
Al vjerujem da ce bit gadno i onoj boljestojecoj bosanskoj sirotinji koja nema 100 eura da se s djecom spusti na vikend u Makarsku.
Barem neka satisfakcija Culjkici u zatvoru.
znaci, hrvati kao automstski gradjani eu ne moraju imat te neke pologe, dokaze, a srbi i bosnjaci moraju? :kokice:

zasto onda ne bi mogli bosanci uvest reciprocne mjere, pa uduplo? ko zna, mozda ih vec imaju? :kokice:
Lyla

Post 10 Jun 2013, 14:59

..a unda » wrote:
znaci, hrvati kao automstski gradjani eu ne moraju imat te neke pologe, dokaze, a srbi i bosnjaci moraju? :kokice:
Ae. Mislim, ne moraju ni ovi hrvati sta zive u Svicarskoj kad iz Zuricha slete na Pleso pokazat 100 eura. Sto bi moro ovaj iz Sarajeva?

Nego, mene zanima hoce li osim Srba i Bosnjaka jos iko ioklen morat pokazat 100 eura? Mislim, jebate, ako ljudi budu morali za svaki dan pokazat sto eura, ko ce nam doc na more?
..a unda
Undaminator

Post 10 Jun 2013, 15:10

Lyla » wrote:
Ae. Mislim, ne moraju ni ovi hrvati sta zive u Svicarskoj kad iz Zuricha slete na Pleso pokazat 100 eura. Sto bi moro ovaj iz Sarajeva?

Nego, mene zanima hoce li osim Srba i Bosnjaka jos iko ioklen morat pokazat 100 eura? Mislim, jebate, ako ljudi budu morali za svaki dan pokazat sto eura, ko ce nam doc na more?
pa doce oni koji budu imali sto eura. :D

sto se mene tice, ja bih to dignuo na tisucu eura po danu. za sve, eu i ne eu.. :D
mislim sta more, nek se ide u brda.. :D

evo, venecijanci zabranjuju kruzere. podhitno se ovdje treba nesto napravit po tom pitanju. ne znam sta..torpedirat kruzere, pustat kaice s eksplozivom na njih, ne znam..:D
Lyla

Post 10 Jun 2013, 15:19

..a unda » wrote:

sto se mene tice, ja bih to dignuo na tisucu eura po danu. za sve, eu i ne eu.. :D

evo, venecijanci zabranjuju kruzere. podhitno se ovdje treba nesto napravit po tom pitanju. ne znam sta..torpedirat kruzere, pustat kaice s eksplozivom na njih, ne znam..:D

Aaaaaa, lipo bi nam bilo. :cerek: Sjecam se tih dana. Trogir godine gospodnje devedeset druge. Ajme gusta otic na kavu i sladoled u sedmom mjesecu, u subotu navecer. :S :S
..a unda
Undaminator

Post 10 Jun 2013, 15:27

Lyla » wrote:

Aaaaaa, lipo bi nam bilo. :cerek: Sjecam se tih dana. Trogir godine gospodnje devedeset druge. Ajme gusta otic na kavu i sladoled u sedmom mjesecu, u subotu navecer. :S :S
eto, grubo je to rec, ali sto se toga tice, steta sto taj neki rat nije potrajao tridesetak godina..:zubo:

enivej, ocekujem da bosanci sacekaju prvi sedmog, pa jos jedno desetak dana i da onda proglase svoje mjere.
pa sta, nece bit izolirani, otvorit ce se vise drugim drzavama, sto je u interesu, jel hrvatske.

nevidim zasto ne bi uveli iste mjere, nije to ikakva tragedija. kad smo sad uveli vize za tursku, turska je u roku od 24 minute uvela vize za hrvatsku.
bit ce toga jos.. :kokice:
Lyla

Post 10 Jun 2013, 15:33

..a unda » wrote: eto, grubo je to rec, ali sto se toga tice, steta sto taj neki rat nije potrajao tridesetak godina..:zubo:

enivej, ocekujem da bosanci sacekaju prvi sedmog, pa jos jedno desetak dana i da onda proglase svoje mjere.
pa sta, nece bit izolirani, otvorit ce se vise drugim drzavama, sto je u interesu, jel hrvatske.

nevidim zasto ne bi uveli iste mjere, nije to ikakva tragedija. kad smo sad uveli vize za tursku, turska je u roku od 24 minute uvela vize za hrvatsku.
bit ce toga jos.. :kokice:
Znaci, viza za uc u Neum i otic do Dubrovnika za sve koji idu obalom. Bilo bi jedino posteno. Jedva cekam. :cerek:
Al jebe se meni. Ja ionako imam dva iznimno vrijedna pasosa. Ne znam koji mi je drazi. :rofl:
  • Information