pa sta se niste svi preselili..Pero » wrote: Otkaz ženi i dvoje djece niti za jaslice. Jel ti dosta?
kazem, bio si im sumnjiv.. na sve spreman.
pa ne znam. ali, cak ti mogu rec i da je. ajme kad se sitim..
Tebi je nešto do zajebancije. Meni tada nije bilo. Da nas je išlo četvoro, falilo bi više od 50.000 lira. I ne bi bio poslovni put.
Vjerujem, vjerujem, zato i kažem...a unda » wrote: pa ne znam. ali, cak ti mogu rec i da je. ajme kad se sitim....ne smijem pricat jer ce jos ispast da sam svercao oruzje, a nisam, samo sam malo ono, ka..glup..
![]()
ustvari, mislim da sam vec to nesto pricao..
pa dobro, eto, ali sad je to proslo. ipak je to bilo devestrece, svasta je prolazilo preko granica, svakavi ljudi..neki, eto i s oruzjem..Pero » wrote: Tebi je nešto do zajebancije. Meni tada nije bilo. Da nas je išlo četvoro, falilo bi više od 50.000 lira. I ne bi bio poslovni put.
ex anais » wrote:
Vjerujem, vjerujem, zato i kažem.![]()
Vjerojatno su te drugi put puštali došaptavajući se "eno opet onaj, aj pusti, pusti, ništa ne pitaj, samo ga pusti".
Kakve veze ima fašizam i ukidanje kurikuluma zdravstvenog odgoja od strane Ustavnog suda? Vidiš - tebi ima veze, meni nema...a unda » wrote: pa dobro, eto, ali sad je to proslo. ipak je to bilo devestrece, svasta je prolazilo preko granica, svakavi ljudi..neki, eto i s oruzjem..![]()
ali, kakve veze to ima onda i ovo sad? mislis da ima?![]()
..ja mislim da si ti njima bio sumnjiv.![]()
![]()
o, pa ima, ima. ima zato jer to je dobro naslonjeno na fasizam i malo je tu zahvaceno vise ljudi.Pero » wrote: Kakve veze ima fašizam i ukidanje kurikuluma zdravstvenog odgoja od strane Ustavnog suda? Vidiš - tebi ima veze, meni nema.![]()
Tako i uvođenje imovinskog cenzusa za ulazak u Hrvatsku - tebi nema, meni ima.
Misliš da je odlukom Ustavnog suda zahvaćeno je više Hrvata kojima to smeta, nego što bi ovom drugom smetalo Bosancima? Ili ne možemo uspoređivati kvantitativno i kvalitativno Hrvate i Bosance? Fašizam je samo ako tebi nešto osobno smeta?..a unda » wrote:
o, pa ima, ima. ima zato jer to je dobro naslonjeno na fasizam i malo je tu zahvaceno vise ljudi.
Pa slažemo se da se ne slažemo. Meni je to bezvezarija, a ako tebi nije, dobro...a unda » wrote: eto, onda nemoj govorit bas da je to bezvezarija za sve, nego samo za tebe. pusti diskriminaciju na miru. kazi..ja sam diskriminiran. nekom mozda nije. e, sad, treba cut zasto neko misli da nije, zasto takav odnos samo porema bosni, ako je tako..itd, itd..
pa ono, ne..Pero » wrote: Misliš da je odlukom Ustavnog suda zahvaćeno je više Hrvata kojima to smeta, nego što bi ovom drugom smetalo Bosancima? Ili ne možemo uspoređivati kvantitativno i kvalitativno Hrvate i Bosance? Fašizam je samo ako tebi nešto osobno smeta?![]()
pa rekao sam da je bezvezarija i bedastoca, ali mislim da je to ipak neka tehnicka stvar koja ce se nekako rijesiti ili barem u praksi ce bit nekako rijesena..
Pa slažemo se da se ne slažemo. Meni je to bezvezarija, a ako tebi nije, dobro.
pa da..fasizam cepi, burgija, trazi mjesto pod suncem.Pero » wrote:Unda, ja sam glup.![]()
Nikako da shvatim da Milanović i Jovanović od tebe naručuju horoskope.![]()
Pa štogod oni izmislili, u najmanju ruku nije tako strašno, a kad ih netko pričepi onda je to fašizam.![]()
Ja sam sve sjebo, priznajem.
Ti si ko one ženske što se izvlače na flert...a unda » wrote:![]()
..samo nemoj da pocne pricat..nek ide u kua sve i italija i evropa i sve, ja za ovo nisam placen..pustaj ga..
Da. Naši novinari se hrane iracionalnom eurofobijom pučanstva i svaku vijest iskoriste da iskrivljeno prokažu EU kao zločestog bauka. Valjda sad, kad nema više Srba, moramo imati neku državnu ili administrativnu tvorevinu koja je izvor svog zla.karambol » wrote: Samo.sto novinarceki vole sebe promovirati izmisljenom senzacijom ili necim sto je u tom trenutku popularno...pljuc na drzavu ne moze biti promasaj...ili skandal sa Severinom.....ili s.Grdovicem...I tak...
a ne znam. komentiram linkano, a i drugdje se tako spominje. valjda su jedan od drugog prepisivali.MightyMe » wrote:Šta stvarno misliš da taj genijalac koji je t pisa zna razliku između građana i državljana?
Hrvati iz BiH imaju hrvatsko drzavljanstvo te uglavnom imaju i hrvatske putovnice. Na njih se to ne odnosi...a unda » wrote:![]()
fer inaf..
nego, u onom clanku, sta li je, pise da ce 100 eura/dan morati dokazati..gradjani bih.
sad, jel sve isto gradjanin bih ili drzavljanjin bih? tj, hoce li gradjani bih koji su i hrvatski drzavljani morat dokazivat to nesto ili nece morat?
nesto mi sad pada opet na pamet u vezi neke meke granice, ali ne znam sto i ne znam cije meke, nemeke granice..
znaci, hrvati kao automstski gradjani eu ne moraju imat te neke pologe, dokaze, a srbi i bosnjaci moraju?Lyla » wrote:
Hrvati iz BiH imaju hrvatsko drzavljanstvo te uglavnom imaju i hrvatske putovnice. Na njih se to ne odnosi.
Al vjerujem da ce bit gadno i onoj boljestojecoj bosanskoj sirotinji koja nema 100 eura da se s djecom spusti na vikend u Makarsku.
Barem neka satisfakcija Culjkici u zatvoru.
Ae. Mislim, ne moraju ni ovi hrvati sta zive u Svicarskoj kad iz Zuricha slete na Pleso pokazat 100 eura. Sto bi moro ovaj iz Sarajeva?..a unda » wrote:
znaci, hrvati kao automstski gradjani eu ne moraju imat te neke pologe, dokaze, a srbi i bosnjaci moraju?
pa doce oni koji budu imali sto eura.Lyla » wrote:
Ae. Mislim, ne moraju ni ovi hrvati sta zive u Svicarskoj kad iz Zuricha slete na Pleso pokazat 100 eura. Sto bi moro ovaj iz Sarajeva?
Nego, mene zanima hoce li osim Srba i Bosnjaka jos iko ioklen morat pokazat 100 eura? Mislim, jebate, ako ljudi budu morali za svaki dan pokazat sto eura, ko ce nam doc na more?
..a unda » wrote:
sto se mene tice, ja bih to dignuo na tisucu eura po danu. za sve, eu i ne eu..
evo, venecijanci zabranjuju kruzere. podhitno se ovdje treba nesto napravit po tom pitanju. ne znam sta..torpedirat kruzere, pustat kaice s eksplozivom na njih, ne znam..
eto, grubo je to rec, ali sto se toga tice, steta sto taj neki rat nije potrajao tridesetak godina..Lyla » wrote:
Aaaaaa, lipo bi nam bilo.Sjecam se tih dana. Trogir godine gospodnje devedeset druge. Ajme gusta otic na kavu i sladoled u sedmom mjesecu, u subotu navecer.
![]()
Znaci, viza za uc u Neum i otic do Dubrovnika za sve koji idu obalom. Bilo bi jedino posteno. Jedva cekam...a unda » wrote: eto, grubo je to rec, ali sto se toga tice, steta sto taj neki rat nije potrajao tridesetak godina..![]()
enivej, ocekujem da bosanci sacekaju prvi sedmog, pa jos jedno desetak dana i da onda proglase svoje mjere.
pa sta, nece bit izolirani, otvorit ce se vise drugim drzavama, sto je u interesu, jel hrvatske.
nevidim zasto ne bi uveli iste mjere, nije to ikakva tragedija. kad smo sad uveli vize za tursku, turska je u roku od 24 minute uvela vize za hrvatsku.
bit ce toga jos..
Users browsing this forum: ClaudeBot, Meta AI Crawler and 2 guests