Tko vas jebe, kupila sam si pive.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Za Mišu...a unda » wrote: ..ma to nije cuo monitor.![]()
pa za koga ti ustvari navijas? uopce se ne radi o misi, nego o pipli..publici.
Pa tko te drugi i može razočarati osim onog u kog vjeruješ.
Mišo i bez sluha bolje nego Cohen bez glasa.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..pa to ti ja govorim. mozda i koen nema sluha, ali mi to ne mozemo ni cut kad nema ni glasa.Perzefona » wrote: Za Mišu.![]()
Pa tko te drugi i može razočarati osim onog u kog vjeruješ.
Mišo i bez sluha bolje nego Cohen bez glasa.
Disneyland sam zaboravila! Jebeš djecu, ona su samo smetnja za lude vožnje, s njima se moraš potucat po onim šalicama i tim blesavoćama. Vodit ću sebe! I imaginarnog dečka!Ruralna » wrote: Ja sam davno rekla da mi su mi dva sasvim solidna razloga za imat dijete da ga možeš voditi u Disneyland i oblačiti u Oshkosh b gosha
gonj špadi
Disneyland!
Disneyland!
Disneyland! 
Ovo je valjda najiritantnija pjesma na svijetu. Osjećam kako mi rapidno opada IQ dok je slušam.
Disneyland!
Disneyland! 
Ovo je valjda najiritantnija pjesma na svijetu. Osjećam kako mi rapidno opada IQ dok je slušam.
gonj špadi
A treba tu djecu i istrpit da narastu dovoljo visoki da smiju ići na one najzabavnije vožnjeklonka » wrote: Disneyland sam zaboravila! Jebeš djecu, ona su samo smetnja za lude vožnje, s njima se moraš potucat po onim šalicama i tim blesavoćama. Vodit ću sebe! I imaginarnog dečka!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 866 times
- Been thanked: 1658 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nijedno od toga. Ali jesu neki fetiši. I neke igre. 
Potpisi su za budale.
Bože, kako sam sretna da nemam više malu djecu. Kako meni ti diznilendi idu na živce.klonka » wrote:Disneyland!Disneyland!
Disneyland!
Bit ću grozna baka.
- Stitch
- Head Honcho
I ja sam bez Tita već 30 godina. Tužan je to život, ali pomirio sam se s tim. Budi jaka.
Potpisi su za budale.
Bila sam do dućana. I kupila sam neki lak od 11 kn. Dva takva. Nema više onih kvik draj.
I sad sam tri sata iznova lakirala jer se suše sto godina, a ja sam smotana i nisam navikla na to. I na kraju sam bila sretna što sam ih konačno osušila i onda sam išla pod tuš i sad vidim da je okrhnut.
Jebemti dućan i lak i još sam se na onoj temi osjećala kao snob što govorim da su najjeftinije stvari šrot. Jesu.
Kupila sam k plus čokoladu.
Danas sam povukla jedan intimniji potez spram onoga oko kojeg sam dramila ovdje. Vidjet ćemo..
Doduše, online potez.
Kad ćete lokat?
Jebemti dućan i lak i još sam se na onoj temi osjećala kao snob što govorim da su najjeftinije stvari šrot. Jesu.
Kupila sam k plus čokoladu.
Danas sam povukla jedan intimniji potez spram onoga oko kojeg sam dramila ovdje. Vidjet ćemo..
Kad ćete lokat?
I jesu. Osim lakova za nokte. Što jeftiniji, to bolji. Samo moraš ga nanijeti samo u jednom sloju. I kupiš uvijek zato za nijansu tamniji od boje koju želiš. Provjereno.ex_anais » wrote: Jebemti dućan i lak i još sam se na onoj temi osjećala kao snob što govorim da su najjeftinije stvari šrot. Jesu.![]()
O, Bože! Što ti je bilo?Kupila sam k plus čokoladu.![]()
Bila si prosta, priznaj.Danas sam povukla jedan intimniji potez spram onoga oko kojeg sam dramila ovdje. Vidjet ćemo..Doduše, online potez.
![]()
Napokon netko razumije.Perzefona » wrote: I jesu. Osim lakova za nokte. Što jeftiniji, to bolji. Samo moraš ga nanijeti samo u jednom sloju. I kupiš uvijek zato za nijansu tamniji od boje koju želiš. Provjereno.
Jednom sam naletjela na super lakove, ali to bješe davno.
Trkeljanje.com.O, Bože! Što ti je bilo?
Povodljiva sam.
Nisam.Bila si prosta, priznaj.
Petljala sam se u jednu njegovu malo intimniju odluku.
Zvala si ga van?ex_anais » wrote:Danas sam povukla jedan intimniji potez spram onoga oko kojeg sam dramila ovdje. Vidjet ćemo..Doduše, online potez.
![]()
Catrice lakovi za nokte su difni, a koštaju malo.
gonj špadi
Dakle, velika je vjerojatnost da frajer ništa nije skužio.ex_anais » wrote:
Nisam.
Petljala sam se u jednu njegovu malo intimniju odluku.I malo koketirala. Samo malo.
Nisam.
A gdje to ima kupit? Ne znam jel ima u ovoj mojoj selendri.
Skužit će svi ostali prije njega.Perzefona wrote: Dakle, velika je vjerojatnost da frajer ništa nije skužio.I nemoj se onda doći ovamo pitati zašto ne reagira.
![]()
-
- Information
-