Što je obitelj?

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
nodens

Post 07 Jun 2013, 16:29

..a unda » wrote:..gej fasizam.. :zubo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekst ... 82037.aspx

tako to dodje kad se sve da izrelazivizirat. u demokraciji je sasvim moguce da fasisti optuzuju druge za fasizam. ne da je moguce, pozeljno je.. :D
Netko tko izrelativizira razliku između hetero- i homo- seksualnosti nema baš logičkog kredita govoriti o 'relativizacijama' ičega. :zubo:

Evo jedan biser od prije 20-tak stranica, slučajno ga spazio:
Euklid » wrote:homoseksualnost je zabilježena kod nekoliko stotina vrsta
homofobija samo kod jedne...
Euklide - 'homoseksualnost' u ovom smislu u kojem je definira APA nije zabilježena nigdje osim kod ljudi.

Sve druge životinje su u najgorem slučaju panseksualne. Tj. ne biraju, kad zagusti. Ali sve te životinje koje vrli moderni znanstvenici zovu 'homoseksualnima' - uopće nisu homoseksualne u ljudskom značenju. Jer se te iste (gej LOL) životinje upuštaju osim u homoseksualne (i interspecijalne LOL), sasvim normalno i u heteroseksualne aktivnosti - uopće ne 'preferiraju' homoseksualne. Nego su onako, nešto kao Balaševićev petao. Treba jebat sve što ima rupu.

Jedino kod ljudi imaš slučajeve teške rodno-spolne dezorijentacije koju danas moderno nazivamo (preferentna) 'homoseksualnost'.

ex anais » wrote: :rofl: :crying:

Jel nodens otkrio tajnu analnog seksa ili je još u procesu? :raspa:

Tek sad vidim naslov teme. :(
Kad si ti - ako uopće jesi - otkrila tajnu analnog seksa? Hajde, ne budi sramežljiva... kad si prvi put nekom dala u g00z00 i kako si došla na tu ideju? Je li se radilo o njegovoj grešci, ono, zabuna vulgaris? :rofl: Jesi li možda čitala prethodno o tome negdje, pa reko - da isprobamo i to? Ili si možda čula od starijih i pametnijih kolegica? Vidiš, to bi bilo interesantno istražiti u svrhu psihoanalitičkog shvaćanja kako točno dolazi do fenomena gej-tolerancije. :rofl:

Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:33

nodens » wrote:
U onoj čuvenoj studiji Henry et al. koju gej kamarila inače troši kao zgodan 'gotcha' argument protiv homofoba - inače joj je naslov 'Is homophobia associated with homosexual arousal?' - autori navode da su prilikom traženje kontrolne skupine (one 'nehomofobične') imali problema naći 'high grade nonhomophobes'. :zubo: Dakle, nisu mogli naći ljude koji su po njihovom indeksu 'jako nehomofobni'. Nego im je kontrolna (nehomofobna) skupina zapravo 'ostvarila' prosječni skor od 30% na indeksu homofobije (a ona homofobna skupina je imala prosječni skor 80% na tom istom indexu). Razmisli malo što to znači - nisu mogli naći dovoljno ljudi koji nemaju *nikakav* homofobni impuls. :zubo:
Ne znam ja koja je čuvena studija, ništa nije dovoljno čuveno. :raspa:

Više me zanima što je ta čuvena studija uzela kao homofobni impuls. Mislim, ne možeš ti, a bogami ni ta studija, ma koliko čuvena bila, tvrditi da oni koji se ne bi upuštali u homoseksualne odnose imaju neki homofobni impuls.
Gej kamarila je nekima isprala mozak, a neke uplašila, pa se 'trude' sakriti svoje homofobne impulse (ali koje i dalje osjećaju). Dakako, naravno da ima i mnogo onih koji nemaju nikakve homofobne impulse od početka. :ne zna: Možda si ti jedna od tih, pa projiciraš svoje psihološke mehanizme na ostatak populacije. A možda to radim ja. :ne zna:
Pa čuj, dobar je strah kome ga je bog dao. :zubo:
Strah od posljedica sprječava razne vrste zločina pa tako i one iz mržnje. Nije to tako loše kako ti se čini. :D
nodens

Post 07 Jun 2013, 16:35

Tea Tree » wrote:Hrvatski znanstvenici otkrili hrvatskog dinosaura

Fosili još nepoznate vrste dinosaura otkriveni su na Velebitu, a znanstvena zajednica imenovala ga je 'pleterosaur' zbog repa koji podsjeća na hrvatski pleter.

Epohalno otkriće razveselit će mnoge ljubitelje prahistorijskih gmazova i autohtonih hrvatskih proizvoda. Prije nekoliko mjeseci grupa francuskih turista otkrila je ostatke kostiju na Velebitu te su odmah nazvali policiju. Nakon nekoliko tjedana istrage policija je ustanovila kako kosti nisu ljudske.

'Bilo nam je odmah čudno jer je lubanja bila promjera nekoliko metara. Ali smo željeli pričekati službene rezultate. Nakon njih smo nazvali arheologe', objašnjavaju iz MUP-a.

Nakon što su napravljena prva istraživanja i rekonstrukcija, znanstvenici su potvrdili kako se radi o dinosauru i posve novoj vrsti. Nova vrsta nazvana je pleterosaur zbog uzorka na repu koji izgleda baš kao hrvatski pleter.

'Pleterosaur je živio na ovom području prije 65 milijuna, nastanjivao je hrvatske krajeve i nije uopće putovao. Volio je jako ovu zemlju, nije želio uzimati tuđu. Hranio se suncem, morem i maslinom. Imao je kratko pamćenje i naglu narav', objašnjavaju nam prve rezultate znanstvenici.

Iako će istrage trajati još mjesecima, ono što je dodatna zanimljivost - sudbina je pleterosaura. Za razliku od većine svojih rođaka koji su izumrli zbog udara asteroida, pleterosaur je nestao jer se nije više mogao prilagoditi svijetu oko sebe.

Na što podsjeća ovaj opis? :misli:
:rofl:
:misli: Na desničare? :rofl:
nodens

Post 07 Jun 2013, 16:45

Tea Tree » wrote:Ne znam ja koja je čuvena studija, ništa nije dovoljno čuveno. :raspa:

Više me zanima što je ta čuvena studija uzela kao homofobni impuls. Mislim, ne možeš ti, a bogami ni ta studija, ma koliko čuvena bila, tvrditi da oni koji se ne bi upuštali u homoseksualne odnose imaju neki homofobni impuls.
Pa da, oni koji se ni u ludilu ne bi upuštali u homoseksualni odnos, ti zaista imaju određene homofobne impulse. :ne zna:

Nema te hrane koja je meni toliko odbojna da je 'ni u ludilu' ne bih htio - čak ni probati, jer je npr. nisam nikad prije ni probao. Gle, nemaš nikakvog načina za objasniti kategoričko odbijanje samog *eksperimenta* - osim te unutrašnje homofobije na koju ciljam. Zato je danas moderno ono lezbo- i gej- mladenačko 'eksperimentiranje'. Jer te mlađe generacije su zbilja manje homofobne od nas matoraca. :rofl:

Inače, kao što mnogi ovdje kažu - oralni seks je oralni seks. Budući da nema neke specijalne razlike između muškog i ženskog jezika... :ne zna: ziher bi bar na fiziološkoj razini bilo prilično ugodno i jedno i drugo. Stoga, zašto ne? Moj odgovor znaš. Zato što sam općenito sklon genofobiji, pa naravno da se taj genofobni refleks pogotovo jako manifestira u slučaju nečega što doživljavam kao 'perverzno'.

Tea Tree » wrote:Pa čuj, dobar je strah kome ga je bog gao. :zubo:
Strah od posljedica sprječava razne vrste zločina pa tako i one iz mržnje. Nije to tako loše kako ti se čini. :D
Vidiš, čak i taj ropski strah je 'dobar', na neki način. Kamo sreće da se i gej kamarila nečega 'boji', umjesto da 'hrabro' kroči 'naprijed'. :zubo:
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:45

nodens » wrote:
:misli: Na desničare? :rofl:
A, čuj, može i to, kad se već guraš. :D Pretpostavljam da se mislilo na Hrvate u cjelini, a ja bih bila tako slobodna da to proširim na cijeli Balkan. :D
nodens

Post 07 Jun 2013, 16:52

Tea Tree » wrote:A, čuj, može i to, kad se već guraš. :D Pretpostavljam da se mislilo na Hrvate u cjelini, a ja bih bila tako slobodna da to proširim na cijeli Balkan. :D
Mene u tome čudi jedino ovo kako nisu bili sigurni jesu li to ljudske kosti - iako je lubanja bila promjera nekoliko metara. :facepalm:
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:53

nodens » wrote:
Pa da, oni koji se ni u ludilu ne bi upuštali u homoseksualni odnos, ti zaista imaju određene homofobne impulse. :ne zna:
Nemoj reć? :raspa: A, što s onima koji se ni u ludilu ne bi upuštali u intimne odnose s neprivlačnim im pripadnicima suprotnog spola? Kako se zove ta fobija?
Nema te hrane koja je meni toliko odbojna da je 'ni u ludilu' ne bih htio - čak ni probati, jer je npr. nisam nikad prije ni probao. Gle, nemaš nikakvog načina za objasniti kategoričko odbijanje samog *eksperimenta* - osim te unutrašnje homofobije na koju ciljam. Zato je danas moderno ono lezbo- i gej- mladenačko 'eksperimentiranje'. Jer te mlađe generacije su zbilja manje homofobne od nas matoraca. :rofl:
Bilo je tog eksperimentiranja i prije, o, još kako je bilo. Samo što nije bilo fejsbuka, tvitera, a bogami ni interneta pa nisi mogao znati za to.
A, ovo što kažeš za hranu, jesi li siguran? Znaš li što sve jedu ljudi u dalekim krajevima?
Jeo bi pečene skakavce? Ne moraš meni odgovoriti, jer bi za potrebe ove rasprave mogao odgovoriti da bi, znajući da se nećeš niti naći u situaciji da bi trebao odbiti ili prihvatiti. Odgovori samo sebi, da vidiš koliko je usporedivo to o čemu pričamo.
I još, ako misliš reći da bi jeo skakavce u slučaju da ti prijeti opasnost od smrti od gladi, to se isto ne računa. Jer od nejebice se ne umire.

Vidiš, čak i taj ropski strah je 'dobar', na neki način. Kamo sreće da se i gej kamarila nečega 'boji', umjesto da 'hrabro' kroči 'naprijed'. :zubo:
Ropski? :misli:
Gej kamarila ne dira u tuđa prava, potrebe, život. To što gej kamarila samim svojim postojanjem ide na živce drugoj kamarili naprosto nije niti može biti valjan razlog za išta.
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:54

nodens » wrote:
Mene u tome čudi jedino ovo kako nisu bili sigurni jesu li to ljudske kosti - iako je lubanja bila promjera nekoliko metara. :facepalm:
To je zajebantski članak. :D
nodens

Post 07 Jun 2013, 16:55

Tea Tree » wrote: To je zajebantski članak. :D
:o :rofl: zaboravio sam... kad se zalaufam, ne razlikujem štosove od ozbiljnog... :rofl:
Euklid
old school

Post 07 Jun 2013, 17:16

:facepalm:
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 07 Jun 2013, 17:16

Tea Tree » wrote:Nemoj reć? :raspa: A, što s onima koji se ni u ludilu ne bi upuštali u intimne odnose s neprivlačnim im pripadnicima suprotnog spola? Kako se zove ta fobija?
Genofobija. :rofl:

Enivej, pa valjda si primijetila da uglavnom govorim o muškarcima i muškoj homoseksualnosti. Muškarci koji ne bi 'ni u ludilu' pojebali 'neprivlačnu' ženu, to su oni koji imaju toliko opcija na raspolaganju, da jednostavno nemaju razloga gubiti vrijeme na te 'neprivlačne'.

No ako baciš pogled na fotke ljudi od prije 100 godina... :facepalm: :rofl: da muškarci nisu bili sposobni jebat 'neprivlačne' žene, ljudski rod bi izumro odavno. LOL.

Tea Tree » wrote:Bilo je tog eksperimentiranja i prije, o, još kako je bilo. Samo što nije bilo fejsbuka, tvitera, a bogami ni interneta pa nisi mogao znati za to.
A, ovo što kažeš za hranu, jesi li siguran? Znaš li što sve jedu ljudi u dalekim krajevima?
Vodim se logikom da nema neke razlike u anatomiji muškog i ženskog jezika... ili anusa. :zubo: Nije to moja tvrdnja. A ta egzotična hrana iz dalekih krajeva, pa ono, možda je zbilja drastična razlika između te hrane i 'naše'. :ne zna:

Trebala bi se dogovoriti sama sa sobom - jesu li ogromne razlike u anatomiji muškog i ženskog jezika/anusa, ili pak nisu. Can't have it both ways.

Tea Tree » wrote:Jeo bi pečene skakavce? Ne moraš meni odgovoriti, jer bi za potrebe ove rasprave mogao odgovoriti da bi, znajući da se nećeš niti naći u situaciji da bi trebao odbiti ili prihvatiti. Odgovori samo sebi, da vidiš koliko je usporedivo to o čemu pričamo.
I još, ako misliš reći da bi jeo skakavce u slučaju da ti prijeti opasnost od smrti od gladi, to se isto ne računa. Jer od nejebice se ne umire.
Pečeni skakavci su meni 'drastična' razlika.

Isto tako je meni i spol drastična razlika. :zubo: Nisam ja taj koji to relativizira logikom 'anus je anus'. Pa i skakavci su na kraju krajeva nekakva već kombinacija ugljikohidrata, masti i bjelančevina. :rofl: Ne'š ti drastične razlike, a?

Tea Tree » wrote:Ropski? :misli:
Gej kamarila ne dira u tuđa prava, potrebe, život. To što gej kamarila samim svojim postojanjem ide na živce drugoj kamarili naprosto nije niti može biti valjan razlog za išta.
Nije točno. Gej kamarila se itekako petlja u tuđi život - inzistiranjem na školskom kurikulumu, tv programu, filmskim sadržajima, kulturnim manifestacijama - mnogim stvarima koje jesu TUĐI život. Rekoh ti - netko tko bi se jebao pokraj Manduševca mogao bi tvrditi da samo 'radi ono što voli', a ako nekome samo njihovo postojanje smeta - očito je u njima 'problem'. To je točno ta logika, baš šteta što to ne vidiš. :zubo:
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 17:42

nodens » wrote:
Genofobija. :rofl:

Enivej, pa valjda si primijetila da uglavnom govorim o muškarcima i muškoj homoseksualnosti. Muškarci koji ne bi 'ni u ludilu' pojebali 'neprivlačnu' ženu, to su oni koji imaju toliko opcija na raspolaganju, da jednostavno nemaju razloga gubiti vrijeme na te 'neprivlačne'.
Čini li mi se ili si to rekao kao da su takvi toliko rijetki da ih se jedva može naći u skrivenim dijelovima Kilimanjara?
No ako baciš pogled na fotke ljudi od prije 100 godina... :facepalm: :rofl: da muškarci nisu bili sposobni jebat 'neprivlačne' žene, ljudski rod bi izumro odavno. LOL.
Koji muškarci? Svi ikad?

Je li baš moguće da je većina onih koje ja znam takva da rađe ne bi jebali nego da jebu neku koja im nije privlačna? Mislim, koja je vjerojatnost da su takvi većina koje znam?

Vodim se logikom da nema neke razlike u anatomiji muškog i ženskog jezika... ili anusa. :zubo: Nije to moja tvrdnja. A ta egzotična hrana iz dalekih krajeva, pa ono, možda je zbilja drastična razlika između te hrane i 'naše'. :ne zna:

Trebala bi se dogovoriti sama sa sobom - jesu li ogromne razlike u anatomiji muškog i ženskog jezika/anusa, ili pak nisu. Can't have it both ways.
Ne znam postoje li razlike u anatomiji i ako postoje, kolike su. Ne znam anatomiju, a ne da mi se guglat. To se ne mogu dogovoriti sama sa sobom, ili postoje ili ne postoje.

Pečeni skakavci su meni 'drastična' razlika.
Kako se zove onda ta fobija? :zubo:
Isto tako je meni i spol drastična razlika. :zubo: Nisam ja taj koji to relativizira logikom 'anus je anus'. Pa i skakavci su na kraju krajeva nekakva već kombinacija ugljikohidrata, masti i bjelančevina. :rofl: Ne'š ti drastične razlike, a?
Vidi prethodno pitanje.

Nije točno. Gej kamarila se itekako petlja u tuđi život - inzistiranjem na školskom kurikulumu, tv programu, filmskim sadržajima, kulturnim manifestacijama - mnogim stvarima koje jesu TUĐI život.
A? :misli: Kako se petljaju u ovo sve nabrojano?
Rekoh ti - netko tko bi se jebao pokraj Manduševca mogao bi tvrditi da samo 'radi ono što voli', a ako nekome samo njihovo postojanje smeta - očito je u njima 'problem'.
Ne jebu se ni hetero ljudi pored Manduševca. Prema postojećim društvenim normama jebanje je intimni čin pa se ne radi u javnosti.
To je točno ta logika, baš šteta što to ne vidiš. :zubo:
Zato ti vidiš za mene i još sto drugih, oko moje sokolovo. :zubo:
nodens

Post 07 Jun 2013, 18:26

Tea Tree » wrote:Koji muškarci? Svi ikad?
Većina.

Tea Tree » wrote:Je li baš moguće da je većina onih koje ja znam takva da rađe ne bi jebali nego da jebu neku koja im nije privlačna? Mislim, koja je vjerojatnost da su takvi većina koje znam?
To je relativno novovjeki fenomen, reklo bi se.

Tea Tree » wrote:Ne znam postoje li razlike u anatomiji i ako postoje, kolike su. Ne znam anatomiju, a ne da mi se guglat. To se ne mogu dogovoriti sama sa sobom, ili postoje ili ne postoje.
Ok, ionako nisi ti to rekla, nego Marguerita. Ja samo kažem, tko doista intimno vjeruje da je argument 'anatomske sličnosti' pojedinih dijelova tijela muškaraca i žena - toliko efektivan, taj de facto nema razloga biti uni-seksualan, a ne biseksualan.

Tea Tree » wrote:Kako se zove onda ta fobija? :zubo:
Gastrofobija? :misli: Hrana općenito ne izaziva tako divlje reakcije kao seks. Nijedna žena nije otfikarila jezik muškarcu koji je pojeo Big Mac umjesto njenog ručka. :rofl:

Tea Tree » wrote:A? :misli: Kako se petljaju u ovo sve nabrojano?
Bit će da nisi u toku, pa ne znaš kakve sve nastavne sadržaje gej kamarila gura u vrtiće i škole nižih razreda, a kamoli viših. :cerek:

Tea Tree » wrote:Ne jebu se ni hetero ljudi pored Manduševca. Prema postojećim društvenim normama jebanje je intimni čin pa se ne radi u javnosti.
Ovaj argument mi je naprosto fenomenalan. :rofl:

Mi ovdje upravo i govorimo o jednoj značajnoj *promjeni* društvenih normi - ako nisi znala, do prije 10 godina je univerzalna, kroskulturalna 'norma' bila da je brak zajednica raznospolnih, a da se o homoseksualnosti uglavnom šuti u javnosti - no na drugom primjeru se ti mrtva hladna pozoveš na *postojeće* norme. :rofl:

Zašto bi te postojeće norme ostale takve, kad već idemo mijenjati jednu od *također* postojećih normi? Jesi li bacila pogled na onog dr. Martyja Kleina?

Čudno mi je kako zamišljaš da će te konkretne norme koje spominješ, ostati neokrznute prilikom drastične promjene gomile drugih normi? Ne znam što da ti kažem nego da čitaš dr. Martyja Kleina, možda progledaš. :zubo:

Kao što ti smatraš da nema razloga da homići 'šute' o svojoj homoseksualnosti, tako ima sve više ljudi kojima se ne 'sakriva' prilikom jebanja. Uostalom, životinje ako se i sakrivaju, rade to zbog ugroženosti nekakvim predatorima, a ne iz kojekakvih kulturnih običaja. :rofl: Zašto se ljudi sakrivaju? Evo bonobo majmuni se ne sakrivaju...

Tea Tree » wrote:Zato ti vidiš za mene i još sto drugih, oko moje sokolovo. :zubo:
A šta ću, svatko ima svoj križ. :zubo: :rofl:
Eks

Post 07 Jun 2013, 18:28

Dok sam tražila kuhače, naišla sam na ovo pa me sjetilo na tebe, nodens.

[spoiler]Image[/spoiler]
Na ono gore pitanje, nisam ja tu bitna, samo ti daj dalje o tome, jel. :o
nodens

Post 07 Jun 2013, 18:34

ex anais » wrote:Dok sam tražila kuhače, naišla sam na ovo pa me sjetilo na tebe, nodens.
A zbogporadičega te to podsjetilo na mene? Je l' to neki peder? :misli:

ex anais » wrote:Na ono gore pitanje, nisam ja tu bitna, samo ti daj dalje o tome, jel. :o
Nitko nije bitan, ni ja, ni pederi. Znači, što se toga tiče, i ti si ovdje 'peer'. Ako se sramiš odgovorit, nije nužno da to sakrivaš iza svoje tobožnje 'nebitnosti'; sasvim je u redu priznati da se sramiš. Osim, naravno, ako te toliko sram, da te je sram čak i priznati da te sram. :rofl: Onda zaboravi da sam išta pitao. :rofl:
Eks

Post 07 Jun 2013, 18:36

nodens » wrote:
A zbogporadičega te to podsjetilo na mene? Je l' to neki peder? :misli:
Zanimala me reakcija na mušku guzicu. Prosta sam, znam. :tuzni:
Nitko nije bitan, ni ja, ni pederi. Znači, što se toga tiče, i ti si ovdje 'peer'. Ako se sramiš odgovorit, nije nužno da to sakrivaš iza svoje tobožnje 'nebitnosti'; sasvim je u redu priznati da se sramiš. Osim, naravno, ako te toliko sram, da te je sram čak i priznati da te sram. :rofl: Onda zaboravi da sam išta pitao. :rofl:
Ne nego je posve nebitno za ovu raspravu. Ti radiš razlike između gay i straight analnog seksa pa si ti sad tu bitniji jer podatak o meni ti stvarno ništa ne bi rekao. :ne zna: Nije me sram nego mi je bedasto odgovarati na to samo da udovoljim ti znatiželji. :zubo:
nodens

Post 07 Jun 2013, 18:53

ex anais » wrote:Zanimala me reakcija na mušku guzicu. Prosta sam, znam. :tuzni:
Reakcija na mušku guzicu ti ide ovako nekako.

Prvo, muškarac pokušava zaključiti kakve guzice se sviđaju ženama. (Inače, činjenica da se ženama muške guzice sviđaju, zapravo i nije tako čudna: ispod naslage sala, nalazi se mišić gluteus maximus, koji je zadužen za jedan vrlo interesantan pokret tijela, esencijalan prilikom dobre jebačine. :rofl: )

Ako zaključi da bi nekakva guzica mogla ženama biti privlačna, onda je reakcija na nju 'damn, zašto ja nemam takvu'. :rofl:

(Ako imam, onda nema neke posebne reakcije).

Naravno, ukoliko netko ima homoseksualnih sklonosti, pretpostavljam da mu se pojavi i erekcija. :ne zna: (Tj. s obzirom da je erekcija prilično zeznut fenomen, držim da čak i nije siguran pokazatelj homoseksualnih sklonosti, što god o tome rekli Henri et al.) Odgovara li to otprilike na tvoje pitanje? :zubo:

ex anais » wrote:Ne nego je posve nebitno za ovu raspravu. Ti radiš razlike između gay i straight analnog seksa pa si ti sad tu bitniji jer podatak o meni ti stvarno ništa ne bi rekao. :ne zna: Nije me sram nego mi je bedasto odgovarati na to samo da udovoljim ti znatiželji. :zubo:
Bio bi to sasvim dobar prilog na hrpi kojekakvih podataka....

Enivej, naravno da radim razliku između gay i straight analnog seksa. Onaj tko ne radi, taj bi valjda mogao poševiti i jarca - jer i jarac također ima anus. Općenito je taj argument 'sličnosti' nekog izdvojenog detalja na čovjeku prilično tanak, ne misliš li tako? :zubo: Reći da je 'i jedno i drugo sličan anus', može samo netko tko ima fetiš doslovno na anus, a valjda mu je ono ostalo stvar ukrasa, ili čak suvišnog paketa. :rofl:
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 19:30

nodens » wrote: Većina.
Otkud ti to? Znaš ih puno koji bi jebali bilo koju koja bi dala?

To mi jako čudno zvuči, ne samo zato što ja ne znam takve nego i ovi koje ja znam rijetko čuju za takve. Nije da ne postoje, ali većina? :misli:

Mislim da si to bubnuo bezveze, po principu kad to tako suvereno tvrdiš nema boga da nije tako. :D
To je relativno novovjeki fenomen, reklo bi se.
Opet isto. Kakav novovjeki fenomen i zašto su oni iz starog vijeka :D bili prisiljeni jebat i žene koje im nisu privlačne?
Ne mogu se dosjetiti nikakvog razloga za takvo što, a još manje mi je jasno otkud bi ti to znao. Postoje nekakvi dnevnici, bilo što, dokumentirane ispovijesti muškaraca iz prošlih vremena koji ubogi jebu ružne im žene? :D

Ok, ionako nisi ti to rekla, nego Marguerita. Ja samo kažem, tko doista intimno vjeruje da je argument 'anatomske sličnosti' pojedinih dijelova tijela muškaraca i žena - toliko efektivan, taj de facto nema razloga biti uni-seksualan, a ne biseksualan.
Ma gle, ti sad to što je Margarita rekla izvrćeš dovraga i bestraga. Znaš i sam što radiš. Ali neću srat dalje, neka se Margarita sama očituje da ja ne interpretiram što je ona mislila kad je rekla itd.
Gastrofobija? :misli: Hrana općenito ne izaziva tako divlje reakcije kao seks. Nijedna žena nije otfikarila jezik muškarcu koji je pojeo Big Mac umjesto njenog ručka. :rofl:
Postoji gastrofobija? :zubo: Pizdile su mnoge žene zbog ručkova na razne načine, bez brige budi, a i odlazile u ekstreme.
Samo da podsjetim, referirala sam se na ovo:
nodens » wrote:

Nema te hrane koja je meni toliko odbojna da je 'ni u ludilu' ne bih htio - čak ni probati, jer je npr. nisam nikad prije ni probao.
Pa je ispalo da skakavce ipak ne bi baš. A, zašto ne bi? Baš me zanima, elaboriraj malo. :zubo:
Mislim, gastrofobija ne postoji, da se ne lažemo, ali ipak postoji vrsta hrane koju ne bi ni u ludilu probao.
Image
Bangkok, Thailand, Meksiko, tamo to jedu k'o ludi, poslastica i izazov za turiste. Hoću reći da nije tako neobično kako se čini na prvi pogled. A, ima recepata po internetu, širi se moda jedenja skakavaca, samo je pitanje trenutka kad će i ovdje doći.
A, onda će to morati unijeti u Ustav. :zubo: M o r a t i ! :usama:

Guglaj fried grasshopers ili fried chapulines.
Bit će da nisi u toku, pa ne znaš kakve sve nastavne sadržaje gej kamarila gura u vrtiće i škole nižih razreda, a kamoli viših. :cerek:
Dovoljno sam u toku da bih znala koji dio toga muči. Gej iz okej?

I dalje ne znam kakav je to veliki utjecaj na tv program, filmske sadržaje, kulturne manifestacije. :ne zna:
Ovaj argument mi je naprosto fenomenalan. :rofl:

Mi ovdje upravo i govorimo o jednoj značajnoj *promjeni* društvenih normi - ako nisi znala, do prije 10 godina je univerzalna, kroskulturalna 'norma' bila da je brak zajednica raznospolnih, a da se o homoseksualnosti uglavnom šuti u javnosti - no na drugom primjeru se ti mrtva hladna pozoveš na *postojeće* norme. :rofl:

Zašto bi te postojeće norme ostale takve, kad već idemo mijenjati jednu od *također* postojećih normi? Jesi li bacila pogled na onog dr. Martyja Kleina?

Čudno mi je kako zamišljaš da će te konkretne norme koje spominješ, ostati neokrznute prilikom drastične promjene gomile drugih normi? Ne znam što da ti kažem nego da čitaš dr. Martyja Kleina, možda progledaš. :zubo:
Ma kakav Klein, ne da mi se. Hoćeš reći da će uskoro postati normalno i poželjno jebanje na javnom mjesti, ako se dopusti tim groznim pederima da budu jednakopravni?
Kao što ti smatraš da nema razloga da homići 'šute' o svojoj homoseksualnosti, tako ima sve više ljudi kojima se ne 'sakriva' prilikom jebanja.
Pa da, upravo to hoćeš reći.

Pa kad si već rekao
nodens » wrote: Ovaj argument mi je naprosto fenomenalan. :rofl:
da i ja kažem da postoji naziv za tvoju argumentaciju iako ga vjerojatno znaš.
Slippery slope.
Vid', kaže Wiki da je informal fallacy. :eek:

Uostalom, životinje ako se i sakrivaju, rade to zbog ugroženosti nekakvim predatorima, a ne iz kojekakvih kulturnih običaja. :rofl: Zašto se ljudi sakrivaju? Evo bonobo majmuni se ne sakrivaju...
Jebo te, kakve su to životinje, čak i nemaju kulturne običaje. Pih! :durica:
Leteća
babin nakurnjak

Post 07 Jun 2013, 19:32

:facepalm: Mislim, ono...

Ljubav ili seksualnu privlačnost ne osjećaš prema anusu nego kompletnoj osobi, a onda se jebeš onime što imaš na raspolaganju.

E sad, možemo od nemila do nedraga raspravljati je li 'normalno' kad se privlačnost javi između dvije osobe istog spola, ali njihov seks je i dalje običan, a ne perverzan. Usta su usta, anus je anus, neš ti nastranosti.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Eks

Post 07 Jun 2013, 19:38

Znači ako se homoseksualcima dozvoli brak počet će se životinjski jebat na ulicama za pedeset godina? Jer ono, dozvolio im brak kao da si im dozvolio sodomu i gomoru, vraćaju se prirodi i to. Ima smisla, totalno. Jer brak inače znači poziv na seksualne slobode i Woodstock style.

A ne samo da će se oni jebat nego će i drugi vidit da se ovi jebu pa nećeš moć do dućana da ne padneš nosom na nečiji anus. Jel ti to ima smisla, ikakvog?
Leteća
babin nakurnjak

Post 07 Jun 2013, 19:42

Kakvih 50 godina? Odmah!

Čim pop veli 'možete naguziti mladoženju'.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Eks

Post 07 Jun 2013, 19:43

Leteća » wrote:Kakvih 50 godina? Odmah!

Čim pop veli 'možete naguziti mladoženju'.
:rofl: :rofl: :rofl:
nodens

Post 07 Jun 2013, 19:57

Tea Tree » wrote:Otkud ti to? Znaš ih puno koji bi jebali bilo koju koja bi dala?
Rekoh, to što ne bi je relativno novovjeki fenomen. Što veći izbor, veća i izbirljivost, očito, jel. :zubo:

Tea Tree » wrote:Mislim da si to bubnuo bezveze, po principu kad to tako suvereno tvrdiš nema boga da nije tako.
Nisam bubnio bezveze - no, ta 'suverenost' je samo stvar stila, ne tvrdim da je to znanstveno potvrđena činjenica.

Tea Tree » wrote:Opet isto. Kakav novovjeki fenomen i zašto su oni iz starog vijeka :D bili prisiljeni jebat i žene koje im nisu privlačne?
Ako imaš izbor od 3 cure u selu, onda su uglavnom 2 od njih 'privlačne', kako god izgledale. Možda negdje imaš sliku svoje bake kad je imala 25... pogledaj lol.

Tea Tree » wrote:Ne mogu se dosjetiti nikakvog razloga za takvo što, a još manje mi je jasno otkud bi ti to znao. Postoje nekakvi dnevnici, bilo što, dokumentirane ispovijesti muškaraca iz prošlih vremena koji ubogi jebu ružne im žene?
Poanta je da im nisu bile 'ružne'.

Tea Tree » wrote:Ma gle, ti sad to što je Margarita rekla izvrćeš dovraga i bestraga. Znaš i sam što radiš. Ali neću srat dalje, neka se Margarita sama očituje da ja ne interpretiram što je ona mislila kad je rekla itd.
To izvrtanje služi tome da pokaže koliko je to promašen argument. Svi vi 'znate' koja je razlika između gej i hetero analnog seksa. Anatomska sličnost konkretne rupe je tu totalno periferna.

Pokazati koliko je argument logički besmislen ne zove se 'izvrtanje' nego 'pobijanje'. :zubo:

Tea Tree » wrote:Postoji gastrofobija? :zubo: Pizdile su mnoge žene zbog ručkova na razne načine, bez brige budi, a i odlazile u ekstreme.
Samo da podsjetim, referirala sam se na ovo:
Zajebavam se, nisam nikad čuo za gastrofobiju. :rofl:

Tea Tree » wrote:Pa je ispalo da skakavce ipak ne bi baš. A, zašto ne bi? Baš me zanima, elaboriraj malo. :zubo:
Skakavce ne vidim kao 'hranu', niti razumijem one koji ih tako vide. Isto tako ni mušku guzicu ne vidim kao (muškarcima) interesantan seksualni objekt, niti razumijem one muškarce koji to vide.

Kraće rečeno, meni zaista postoji *drastična* razlika između tih prženih skakavaca, i recimo prženih krumpira. Ali netko tko bi tvrdio da je to praktički jedno te isto - ne bi onda rečenicu kasnije mogao tvrditi da on 'ni u ludilu' ne bi probao to nešto - što je praktički isto ono što on i sam voli.

Konkretno, to bi bilo kao da netko inzistira da su kruške i jabuke jedno te isto, ali npr. obožava kruške, a jabuke neće ni u ludilu probati. Zašto? :ne zna: Kad je već jedno te isto.

Tea Tree » wrote:Dovoljno sam u toku da bih znala koji dio toga muči. Gej iz okej?

I dalje ne znam kakav je to veliki utjecaj na tv program, filmske sadržaje, kulturne manifestacije. :ne zna:
Jedno vrijeme si živjela u komunizmu, pa ako se sjećaš tog razdoblja, a ne primijetiš razlike u medijskim sadržajima, onda nemam druge nego zaključiti da... nisi baš perceptivna? :ne zna:

Sam Robert Spitzer je još prije desetak godina bio 'amazed' što se sve danas vidi na TV-u, ali evo ti ne vidiš nikakav utjecaj. A gle, ok, ne vidiš. Pričekat ću još 10 godina, možda jednog dana čak i uspiješ primijetiti neku razliku...

Tea Tree » wrote:Ma kakav Klein, ne da mi se. Hoćeš reći da će uskoro postati normalno i poželjno jebanje na javnom mjesti, ako se dopusti tim groznim pederima da budu jednakopravni?
Ne 'ako'. Ne radi se o uzročno-posljedičnoj vezi, čime je tvoj prigovor za slippery slope zapravo promašen.

Ja uopće ne tvrdim da će puka 'normalizacija homoseksualnosti', *kao takva*, dovesti do nekakvih 'daljnih promjena'. Ne to, nego jednostavno tu normalizaciju homoseksualnosti vidim kao jedan *dio* općenitijih društvenih promjena. Čitaj dr. Martyja Kleina:

Such people are looking for the psychological safety of some limits. They’ve been retreating for years, watching as one taboo after another falls–from premarital sex to oral sex, from vibrators to S/M. They’re desperate to feel that there is some line between normal and abnormal, something that makes them safe and superior. They need to maintain society’s right to censor somebody’s sexuality, regardless of who that sacrificial lamb actually is.

Znači, nije to relativiziranje homoseksualnosti nešto što se događa mimo opširnijih društvenih promjena - nego upravo jedan od brojnih aspekata tih promjena. Meni osobno nimalo ne pomaže što je to jedan prilično (meni) degutantan aspekt tih promjena. :zubo:

Tea Tree » wrote: da i ja kažem da postoji naziv za tvoju argumentaciju iako ga vjerojatno znaš.
Slippery slope.
Vid', kaže Wiki da je informal fallacy.
Pa da, slippery slope jest pogreška u argumentiranju, AKO netko smatra da takvo rezoniranje ima snagu deduktivnog zaključka. :cerek:

No, ja to naravno ne radim. Uopće ne mislim da će 'gej brakovi' kao takvi, single-handedly, dovesti do ovog ili onog. TO bi bio 'slippery slope'. No ja ne kažem to - nego kažem doslovno suprotno: postoje globalne društvene promjene, a gej brakovi i općenito normalizacija homoseksualnosti, jest jedan od (inače brojnih) aspekata te globalne društvene promjene. To doslovno nema nikakve veze sa slippery slopeom.

Inače, samo da usput dodam - fora mi je kad ljudi inače 'nađu' slippery slope pogrešku kod neistomišljenika, premda inače konstantno potežu točno TU ISTU grešku. Čak i dr. Marty Klein, pa kaže - ako dopustimo diskriminaciju gejeva, što je sljedeće? Pa nabraja 'opasnosti' od nedopuštanja gej brakova ('hoćemo li onda zabraniti međurasni brak' itd)... ukratko, poteže doslovno taj slippery slope koji je pasus ranije kritizirao kod neistomišljenika.

Tea Tree » wrote:Jebo te, kakve su to životinje, čak i nemaju kulturne običaje. Pih! :durica:
Ali to jesu praktički 'kulturni' običaji. Čimpanze su, primjerice, socijalno bitno drugačije - a genetski jako slične bonoboima. To je neki primitivni ekvivalent majmunske 'kulture'...
nodens

Post 07 Jun 2013, 20:02

Leteća » wrote::facepalm: Mislim, ono...

Ljubav ili seksualnu privlačnost ne osjećaš prema anusu nego kompletnoj osobi, a onda se jebeš onime što imaš na raspolaganju.

E sad, možemo od nemila do nedraga raspravljati je li 'normalno' kad se privlačnost javi između dvije osobe istog spola, ali njihov seks je i dalje običan, a ne perverzan. Usta su usta, anus je anus, neš ti nastranosti.
'Pervezija' je posve očito subjektivna stvar. Ne postoji biološka logika po kojoj se bilo kakva aktivnost može nazvati perverznom. To je filozofski termin.

Stoga, tebi može 'perverzno' biti što god ti već jest perverzno. Meni je seks dva muškarca perverzan, nekome je perverzno moje mišljenje o tome, i tako dalje, i tako dalje.

Zato gej lobiji rade na 'edukaciji'. Jer teško da će matorac poput mene promijeniti intuitivnu reakciju glede 'perverznosti'. Nego se normalizacija homoseksualnosti treba početi u što ranijoj dobi: primjerice - tako što djeci u vrtiću čitaš bajku o kralju kojem se nije sviđala nijedna princeza koje je razmatrao, nego se zaljubio u nekog drugog kralja. Kako slatko. :zubo:

(osim što nije, nego je bljak. No naravno, to je subjektivni doživljaj.)
nodens

Post 07 Jun 2013, 20:09

ex anais » wrote:Znači ako se homoseksualcima dozvoli brak počet će se životinjski jebat na ulicama za pedeset godina? Jer ono, dozvolio im brak kao da si im dozvolio sodomu i gomoru, vraćaju se prirodi i to. Ima smisla, totalno. Jer brak inače znači poziv na seksualne slobode i Woodstock style.

A ne samo da će se oni jebat nego će i drugi vidit da se ovi jebu pa nećeš moć do dućana da ne padneš nosom na nečiji anus. Jel ti to ima smisla, ikakvog?
Kao što rekoh, ne radi se o toj uzročno-posljedičnoj vezi kakvu ti insinuiraš (dakako - istini za volju, ne insinuiraš ti ništa, nego si to negdje pročitala i samo ponavljaš. Zar ne? Ono, ako iskreno pogledaš... :ne zna: )

Neće se ništa dogoditi AKO (ili ZATO što) dopustimo homoseksualcima brak. Nisu homoseksualni brakovi UZROK nekakvih budućih promjena. Nego su i homoseksualni brakovi, i te buduće promjene - samo različiti aspekti jedne te iste šire društvene promjene. tj. momentuma promjene.

Ako ne vjerujete meni, vjerujte dr. Martyju Kleinu i njegovom 31-godišnjem iskustvu u marriage counseling-u. A lik nije nikakav zatucani homofob nego borac za ljudska prava, ravnopravnost gejeva, sekularni humanizam i tako to, rječju, divan čovjek. :rofl:
  • Information