Karl pacifist.
..schmokljane, evo sidi tu do nas..
Dobro je, ja sam opet dobila posal kad sam se poklala s tobom. Oće to nas.
Zekoslawa » wrote: Dobro je, ja sam opet dobila posal kad sam se poklala s tobom. Oće to nas.
Vidila sam. Sad te mogu pitat, šta je to, jesu to oni isti opet ista ponuda ili neš drugo?
Isti oni. Oće da dođem u Zagreb na godinu dana. Ugovor na određeno, 4 iljade kuna.ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Vidila sam. Sad te mogu pitat, šta je to, jesu to oni isti opet ista ponuda ili neš drugo?
Rekla sam jučer da ću o tome mislit sutra, ali mislim da ću to ipak sutra.
Karl, spremaj janjetinu!Zekoslawa » wrote: Isti oni. Oće da dođem u Zagreb na godinu dana. Ugovor na određeno, 4 iljade kuna.![]()
Rekla sam jučer da ću o tome mislit sutra, ali mislim da ću to ipak sutra.
Pa ne zvuči mi loše, ok 4 je bolje od onog šta su ti prije nudili, doduše jel to uključuje sve prijevode ikad ili moš dobit ekstra nešto na račun dodatnih kartica?
I kad je to, mislim, kad ideš?
Jebena janjetina.ex anais » wrote:
Karl, spremaj janjetinu!
Pa ne zvuči mi loše, ok 4 je bolje od onog šta su ti prije nudili, doduše jel to uključuje sve prijevode ikad ili moš dobit ekstra nešto na račun dodatnih kartica?
I kad je to, mislim, kad ideš?
A radila bih u uredu, tako da je onda tu nešto manja norma. Navodno. I od 1.7., božemiprosti.
Nemoj, muči, sutra ćemo.
Dobro.Zekoslawa » wrote: Jebena janjetina.![]()
![]()
![]()
A radila bih u uredu, tako da je onda tu nešto manja norma. Navodno. I od 1.7., božemiprosti.
Nemoj, muči, sutra ćemo.
Svi su se razbježali. Nadam se da Karla nije uvatila slabost.
Java će mu bit.
Karl, daj vamo rebarca, nemam ništa za ručak.
Koja utakmica?Karl Jozef » wrote:Jesam, idem kupit nekoliko piva, ...Puno stresno je to, ... Zmajica, ovo, utakmica, ....
![]()
E da, jel Majti prošao kolokvij.Zekoslawa wrote: Java će mu bit.![]()
Karl, daj vamo rebarca, nemam ništa za ručak.![]()
Ma ne to, nego jel to nogomet, šta?Karl Jozef » wrote: Hrvatska - Škotska.
E. Zec ti dolazi gore. Ako i ja dođem u skoro vrijeme, moš emigrirat.Euklid wrote:Tuke...
![]()
Vas dvije ajte lijepo....na janjetinu.
U zadnji cas...za.mene. Gospodju Karambol ste ispizdile I vec sam bio pod prijetnjom uskracivanja na minimalno tjedan dana ukolliko vas ne smirim...zapravo, baniram...
Lijepo, lijepo...dakle.sad ce.I kod mene biti sve u redu...
U zadnji cas...za.mene. Gospodju Karambol ste ispizdile I vec sam bio pod prijetnjom uskracivanja na minimalno tjedan dana ukolliko vas ne smirim...zapravo, baniram...
Sad smo si sve rekle. Zbogom. Stranu si odabrala. Trkelj-gerilo. Ajde, Karl, dođi sad, potpiši prijateljicu, ajde.
Šta ga tu bališ, nabij ga nogom.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nesreca nikad ne dolazi sama.ex anais wrote:
Ma ne to, nego jel to nogomet, šta?![]()
![]()
E. Zec ti dolazi gore. Ako i ja dođem u skoro vrijeme, moš emigrirat.
Uskoro ces i ti...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Isuse.karambol » wrote:Vas dvije ajte lijepo....na janjetinu.![]()
U zadnji cas...za.mene. Gospodju Karambol ste ispizdile I vec sam bio pod prijetnjom uskracivanja na minimalno tjedan dana ukolliko vas ne smirim...zapravo, baniram...![]()
karambol » wrote:Vas dvije ajte lijepo....na janjetinu.![]()
U zadnji cas...za.mene. Gospodju Karambol ste ispizdile I vec sam bio pod prijetnjom uskracivanja na minimalno tjedan dana ukolliko vas ne smirim...zapravo, baniram...![]()
Tebe čak nisam imala ubiti, za razliku od svih drugih mirotovoraca.
Zekoslawa » wrote: Sad smo si sve rekle. Zbogom. Stranu si odabrala. Trkelj-gerilo. Ajde, Karl, dođi sad, potpiši prijateljicu, ajde.![]()
Šta ga tu bališ, nabij ga nogom.
Aa, trebamo ga tuć.. Di je ono čime mlatim Karla.
-
- Information
-