Zekoslawa » wrote:
Jašta, tvoje "ajde, potpiši prijateljicu" je bilo fino i kulturno za popizdit. I bila bih ti daleko zahvalnija da si mi rekla da sam glupa, nego to. Zajebi ti svoju finoću.
I da, vadim tvoj modus operandi, kao što ti mene nazivaš pžk gerilom. Jesi ti mene s kojom tipkaš svaki dan strpala u jednu ladicu? Jesi. Eno sam onda i ja tebe.
Ne izvrći i ne podmeći. Moja pžk gerila je došla nakon tvojih uvreda na osobnom nivou. I nije ti ni to dosta nego nastavljaš. Misliš da me briga što će tko misliti o meni? Meni je dovoljno da ja znam tko sam. A pazi sad ovo, čak ti mogu potpisati ono da sam sebi dovoljna, ali svejedno, nikad ti ne bih rekla ovako nešto:
Zekoslawa » wrote:I jadna si. Krajnje si jadna. Destruktivna i sama sebi dovoljna.
To ti je na ponos, pravednice velika. Koliko god ja bila ovakva i onakva, ja to tebi nikad ne bih rekla. Niti jesam. A pošto imam nekakvo dostojanstvo, apeliram na tebe i da ga i ti uzgojiš i ostaviš me na miru jer nakon te rečenice ti i ja više nemamo o čemu razgovarati. Kapiraš sad? To što si izvalila bih pojela jedino svojoj familiji i to nakon nekog vremena. Tebi ne.
Stoga, molim te, ne povlači me za rukav samo da bi mi sasula još uvreda u lice.
Btw, pžk gerila, ne vidim zašto bi se itko osjetio prozvanim kad se nitko osobno nije trebao osjetiti prozvanim kod licemjera i intimusa- ovo ide Whereabout, a ne tebe, kao i njenu falšu ispriku jer za neke stvari se uistinu ne možeš ispričati. Odnosno, možeš, ali kurca to vrijedi.
Ti stvarno misliš da možeš sići toliko nisko i nastaviti? Krasno. Di je tome kraj, na jebavanju familije? Ne, hvala. Ja tako ne komuniciram.