..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
Zekoslawa

Post 07 Jun 2013, 16:04

ex anais » wrote:Tebi, Zekoslawa, nije bilo dosta jučer bljuzganja po meni? Jer ono ne mogu nazvati ičim drugim. Nego sad vadiš i stare stvari ne bi li me ocrnila. Kako jadno.

A u ovome se izvoli sama prepoznati, savršeno si se opisala:

Dakle, ne vrijeđam te. Nisam ni jučer. Nijednom ti nisam rekla da si jadnica, glupača, ovakva i onakva. Nijednom. Ja ne idem toliko nisko.
I pazi sad, ovo je moja zadnja upućena tebi. Ikad. Igdje. Zbogom.
Jašta, tvoje "ajde, potpiši prijateljicu" je bilo fino i kulturno za popizdit. I bila bih ti daleko zahvalnija da si mi rekla da sam glupa, nego to. Zajebi ti svoju finoću.

I da, vadim tvoj modus operandi, kao što ti mene nazivaš pžk gerilom. Jesi ti mene s kojom tipkaš svaki dan strpala u jednu ladicu? Jesi. Eno sam onda i ja tebe.

nodens

Post 07 Jun 2013, 16:06

Zekoslawa » wrote: a unda homofob.
Je l' ovo neka šala? :rofl:
Beau

Post 07 Jun 2013, 16:07

nodens » wrote:
Je l' ovo neka šala? :rofl:
:lol:
Eks

Post 07 Jun 2013, 16:13

Zekoslawa » wrote: Jašta, tvoje "ajde, potpiši prijateljicu" je bilo fino i kulturno za popizdit. I bila bih ti daleko zahvalnija da si mi rekla da sam glupa, nego to. Zajebi ti svoju finoću.

I da, vadim tvoj modus operandi, kao što ti mene nazivaš pžk gerilom. Jesi ti mene s kojom tipkaš svaki dan strpala u jednu ladicu? Jesi. Eno sam onda i ja tebe.
Ne izvrći i ne podmeći. Moja pžk gerila je došla nakon tvojih uvreda na osobnom nivou. I nije ti ni to dosta nego nastavljaš. Misliš da me briga što će tko misliti o meni? Meni je dovoljno da ja znam tko sam. A pazi sad ovo, čak ti mogu potpisati ono da sam sebi dovoljna, ali svejedno, nikad ti ne bih rekla ovako nešto:
Zekoslawa » wrote:I jadna si. Krajnje si jadna. Destruktivna i sama sebi dovoljna.
To ti je na ponos, pravednice velika. Koliko god ja bila ovakva i onakva, ja to tebi nikad ne bih rekla. Niti jesam. A pošto imam nekakvo dostojanstvo, apeliram na tebe i da ga i ti uzgojiš i ostaviš me na miru jer nakon te rečenice ti i ja više nemamo o čemu razgovarati. Kapiraš sad? To što si izvalila bih pojela jedino svojoj familiji i to nakon nekog vremena. Tebi ne.

Stoga, molim te, ne povlači me za rukav samo da bi mi sasula još uvreda u lice.

Btw, pžk gerila, ne vidim zašto bi se itko osjetio prozvanim kad se nitko osobno nije trebao osjetiti prozvanim kod licemjera i intimusa- ovo ide Whereabout, a ne tebe, kao i njenu falšu ispriku jer za neke stvari se uistinu ne možeš ispričati. Odnosno, možeš, ali kurca to vrijedi.

Ti stvarno misliš da možeš sići toliko nisko i nastaviti? Krasno. Di je tome kraj, na jebavanju familije? Ne, hvala. Ja tako ne komuniciram. :w
Beau

Post 07 Jun 2013, 16:14

Whereabout » wrote:
Evo kako je točno izgledao post koji je u pitanju: https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=221690#p221690

Da, mene je oštetilo.
Da, al osim fizički, oštetilo te malo, ako smijem reć, i psikički.
I zbog toga si ne možeš pomoći a da ne osjećaš gorčinu prema svima koji su odlučili biti neutralni u cijeloj priči.
A zec je objasnila to s neutralnošću i zašto ljudi ne reagiraju.

Meni kad čitam taj PŽK zna doć zlo kad vidim kolko imate volje ispravljat ono tamo.
I to zato jer su njihovi odgovori (od administracije) pretragični. I to je svaki novi tragičniji. Al vi svejedno upirete i upirete.

Mislim, hvale vrijedno, al neki nemaju tu volju.

Zato kad vidim undino prcanje, ili šmokljanovo šamaranje, odahnem i odmorim :o
Zekoslawa

Post 07 Jun 2013, 16:24

ex anais » wrote:
Ne izvrći i ne podmeći. Moja pžk gerila je došla nakon tvojih uvreda na osobnom nivou. I nije ti ni to dosta nego nastavljaš. Misliš da me briga što će tko misliti o meni? Meni je dovoljno da ja znam tko sam. A pazi sad ovo, čak ti mogu potpisati ono da sam sebi dovoljna, ali svejedno, nikad ti ne bih rekla ovako nešto:

To ti je na ponos, pravednice velika. Koliko god ja bila ovakva i onakva, ja to tebi nikad ne bih rekla. Niti jesam. A pošto imam nekakvo dostojanstvo, apeliram na tebe i da ga i ti uzgojiš i ostaviš me na miru jer nakon te rečenice ti i ja više nemamo o čemu razgovarati. Kapiraš sad? To što si izvalila bih pojela jedino svojoj familiji i to nakon nekog vremena. Tebi ne.

Stoga, molim te, ne povlači me za rukav samo da bi mi sasula još uvreda u lice.

Btw, pžk gerila, ne vidim zašto bi se itko osjetio prozvanim kad se nitko osobno nije trebao osjetiti prozvanim kod licemjera i intimusa- ovo ide Whereabout, a ne tebe, kao i njenu falšu ispriku jer za neke stvari se uistinu ne možeš ispričati. Odnosno, možeš, ali kurca to vrijedi.

Ti stvarno misliš da možeš sići toliko nisko i nastaviti? Krasno. Di je tome kraj, na jebavanju familije? Ne, hvala. Ja tako ne komuniciram. :w
A vid čuda, zaboravila si što je bilo prije toga: ž
Zekoslawa » wrote:Onda, molim te, razgovaraj s Whereabout ili s nekim drugim kad te spopadnu napadaji dramakvinstva, a meni ne trpaj riječi u usta. Ja sam spomenula riječi "suodgovorni" i "komocija". Ništa manje ni više od toga. Niti planiram spominjati išta više ni manje.

Na što ti:
ex anais » wrote:Nije ovdje problem u meni nego podjebavanjima oko pžk-a, ali će moje vajnanje poslužiti da se pokrije nepoštena prozivka, ok, evo me, tu sam, vajnat ću do prekosutra i bit dežurna budala. Nije mi problem.

Što bi vi, za koga točno da idem tamo moljakati? Protiv koga da ustanem? Kome da pravednički urlam "sram te o sram te o sram te bilo"? Ajmo, narudžbe.
Pa onda dalje:
Zekoslawa » wrote:Jesi sad sretna kad si se iscirkusala?
ex anais » wrote:
Jesam, jako. Nadam se da je to dovoljno pokrilo onu sramotnu prozivku. Jel je? Je. Zahvalite mi. Bok.
Zekoslawa » wrote: Bi li bila toliko ljubazna da konačno shvatiš da ja razgovaram s tobom? Ja, Zec, dugouhi stvor vulgaris.

Ne zanima me Whereabout u ovom trenutku. Vera, sorry, ne zanimaš me, poslije ćemo.

Šta od toga sam ja tebi rekla? Šta, da čujem?
I tako dalje. Koliko puta sam trebala ustuknuti pred tvojim bjesovima prije nego što ti konačno skinem sve svece? Koliko točno?

Usput budi rečeno, ispriku si za taj dio dobila. Ja od tebe ni u jednom jedinom trenutku nisam čula da si povukla jučer ijedan krivi potez. A vidim da i neću.

I da, rekla sam ti da si jadna. Upravo to. Jadno je bilo to koliko izvrćeš i ne želiš čuti ništa, nego nastavljaš dalje ko parip. Destruktivno je bilo to što nastavljaš i nastavljaš s pasivnom agresijom i uopće ne čitaš što pišem. I sama si sebi dovoljna jer ti se nije moglo nacrtati da se prestaneš ponašati ko ranjena životinja koja ne vidi ništa osim svoje povrijeđenosti i shvatiš da nisam imala ni najmanju namjeru da te prozivam išta više nego bilo koga drugoga, a na koncu uopće i prozivam. I eto, od muke sam te izvrijeđala. Jesam, nekulturna sam svinja koja od muke ne zna šta će, pa vrijeđa. Jebiga.
karambol

Post 07 Jun 2013, 16:25

A da se negdje lijepo nađete i napijete? :zivili:

RAKIA CONNECTING PEOPLE. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 07 Jun 2013, 16:35

Kad se gleda sastrane, vako nekako zvučite, ... :gaah: Predlažem međunarodnu arbitražu, ... nu vam link, ... :kava:
Eks

Post 07 Jun 2013, 16:44

O muko isusova.

Ja i dalje stojim iza toga da prozivke ne trebaju nikome. I priznajem, evo, da ne bih pet posto trepnula na tvoju da me Whereabout nije bacila preko ruba. I dalje to smatram podlim, bezobraznim i svime što sam već rekla. I da, povrijedilo me što si odmah skočila na mene da ja dramatiziram umjesto da si se barem odmah istovremeno ogradila od njene izjave. I to je generiralo moj daljnji nastup.

Nisam tu bila fer. Oprosti.

Nisam ni u ovim zadnjim postovima bila jer si me već dobrano raspizdila s ovim izvlačenjem starog rublja. Eto, oprosti.

Nisam mogla nikako dokazati da to o licemjerima nije pravedno i da je bezobrazno etiketiranje pa sam u bijesu napisala to o pžk gerili jer sam znala da će vas to trefiti na način na koji su mene trefili licemjeri i "kućni" prijatelji.

Eto. Ne znam više šta reć, a bome nemam ni snage.
Nije mi žao što sam reagirala, žao mi samo zbog načina i neodjeljivanja jednog posta od drugog.
karambol

Post 07 Jun 2013, 16:46

Svaka čast! :)
Karlinjo

Post 07 Jun 2013, 16:49

:xlux: ovo zaslužuje ipak nešto više :zubo:

[spoiler]Image[/spoiler]
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Jun 2013, 16:55

Dajte kljuc.

Previse je toga vec receno. I sta je trebalo i sta nije.

Glupo je da frustracije s fhra stvaraju zlu krv ovdje.

Svi smo dosli ovdje sa svojim ranama od tamo, neki prije neki kasnije, i ako si vec ne pomazemo ne treba ni cackati po tim ranama.

Molim, dakle, kljuc...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Whereabout

Post 07 Jun 2013, 17:10

ex anais » wrote: Btw, pžk gerila, ne vidim zašto bi se itko osjetio prozvanim kad se nitko osobno nije trebao osjetiti prozvanim kod licemjera i intimusa- ovo ide Whereabout, a ne tebe, kao i njenu falšu ispriku jer za neke stvari se uistinu ne možeš ispričati. Odnosno, možeš, ali kurca to vrijedi.
Slažem se. Ovako je to izgledalo u početku:
ex anais » wrote:
Sad ću se ja sama prozvati, po običaju. :rofl: :zubo:

Da, ja imam adminicu i na fejsu, gletičuda i dobre smo si. I štaćmo sad. :ne zna: Nemam problem s tim. Ako vi imate, ja se maknem i odavde, nije problem. :drama kvin alert: ;)
Prozivati me neće nitko jer iza svojih postupaka stojim pa tako i nepostupaka. Što god tko mislio o tome.
Isto tako, nisam nikad lijepo i dobro reagirala na "biraj stranu" i mislila sam da kad odrasteš takve stvari prestaju.
Nitko te ništa nije pitao niti te prozivao, ali ovime što si napisala jasno si naznačila što misliš o svemu što je ikad bilo bitno na pžk (u vezi dva slučaja barem, jer o tome je bio moj post na koji si odgovorila). Nije neutralnost u pitanju, nije neinformiranost, odabrala si stranu. Moja isprika je došla nakon što u nizu postova nisi odustala od ideje da ti mene raskrinkavaš i prokazuješ kao nekakvu lažnu mučenicu i fajtericu. Ja sam mogla komotno izostaviti taj dio, tu sarkastičnu primjedbu, što točno bi onda odgovorila na sve? Prije toga si Zekoslawi napisala da od siječnja nisi bila na forumu pa nećeš ni sad, ali što bi ti zapravo uopće rekla toj "adminici" koju "imaš na fejsu" i "dobre ste si", te ste si dobre, očito, usprkos i unatoč svemu te si to imala potrebu i jasno naglasiti u odgovoru meni?

"Pžk gerila" je uvredljiva jer je izvedena iz ovog gornjeg konteksta (a s obzirom da znam na koje se sve teme odnosi pžk materijal od 2011., neugodna je još i više), a i ranije si jasno naglašavala da te smeta kad po našem pisanju (mojem zapravo) ispada da je administracija kriva za sve. Već ranije si prozivala za kojekakva "pizdunstva" koja vidiš kod nekih forumaša (u relaciji prema administraciji), ali ne i kod administracije koju "imaš na fejsu". Nikad te nisam vidjela da komentiraš i jedan promašen potez administracije.
.
Whereabout

Post 07 Jun 2013, 17:16

ex anais » wrote: Ja i dalje stojim iza toga da prozivke ne trebaju nikome. I priznajem, evo, da ne bih pet posto trepnula na tvoju da me Whereabout nije bacila preko ruba. I dalje to smatram podlim, bezobraznim i svime što sam već rekla. I da, povrijedilo me što si odmah skočila na mene da ja dramatiziram umjesto da si se barem odmah istovremeno ogradila od njene izjave. I to je generiralo moj daljnji nastup.
Zbilja si napisala pa pobrisala nakon mojeg posta "sad potpiši prijateljicu"? Ovdje ćeš sad još napisati da sam te "bacila preko ruba"? Ranije si napisala da su moje isprike lažne. Čitav dan koristiš ovaj prostor (a radila si to i jučer) da bi se na ovaj ili onaj način neugodno osvrnula na mene i vršila podjele. Puna mi je kapa tvojih postupaka i uvreda. :)
.
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:16

Da si to izostavila, ne bih rekla ništa. :ne zna:
Karlinjo

Post 07 Jun 2013, 17:17

A jel ti Whereabout vidiš njen zadnji post koji je ovaj, ...
O muko isusova.

Ja i dalje stojim iza toga da prozivke ne trebaju nikome. I priznajem, evo, da ne bih pet posto trepnula na tvoju da me Whereabout nije bacila preko ruba. I dalje to smatram podlim, bezobraznim i svime što sam već rekla. I da, povrijedilo me što si odmah skočila na mene da ja dramatiziram umjesto da si se barem odmah istovremeno ogradila od njene izjave. I to je generiralo moj daljnji nastup.

Nisam ni u ovim zadnjim postovima bila jer si me već dobrano raspizdila s ovim izvlačenjem starog rublja. Eto, oprosti.

Nisam mogla nikako dokazati da to o licemjerima nije pravedno i da je bezobrazno etiketiranje pa sam u bijesu napisala to o pžk gerili jer sam znala da će vas to trefiti na način na koji su mene trefili licemjeri i "kućni" prijatelji.

Nije mi žao što sam reagirala, žao mi samo zbog načina i neodjeljivanja jednog posta od drugog.
Zašto sada odgovaraš na točno prvi post od kojeg je sve počelo? :D
Whereabout

Post 07 Jun 2013, 17:17

ex anais » wrote:Da si to izostavila, ne bih rekla ništa. :ne zna:
Onda smatraj da sam izostavila i da je ovaj razgovor završen.
.
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:19

Whereabout » wrote:
Zbilja si napisala pa pobrisala nakon mojeg posta "sad potpiši prijateljicu"? Ovdje ćeš sad još napisati da sam te "bacila preko ruba"? Ranije si napisala da su moje isprike lažne. Čitav dan koristiš ovaj prostor (a radila si to i jučer) da bi se na ovaj ili onaj način neugodno osvrnula na mene i vršila podjele. Puna mi je kapa tvojih postupaka i uvreda. :)
Nisam to pobrisala. Ne znam na koji post misliš. Ne da mi se sad tražiti, ali sve je tu.

Ne vršim podjele, samo želim da ovo prestane. Razumijem da si ogorčena na ono sve tamo, ali mislim da nije vrijedno razjebavanja ovog foruma i da bi bilo lijepo da prestanemo.
To da su lažne, pa ono, kad nekoga nazoveš licemjerom i nečijim kućnim prijateljem u posprdnom tonu, bez obzira na koga si ti mislila, a mislila si na više ljudi ovdje, a malen smo forum, i onda to poboldaš sad eto i ovim zadnjim postom u kojem mi zamjeraš neke odnose, mislim ne mogu drukčije te isprike shvatiti.

Ali kako god, neka bude po tvom, samo eto, bilo bi ok da ne gnjavimo ljude više.
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:19

Whereabout » wrote:
Onda smatraj da sam izostavila i da je ovaj razgovor završen.
Ok.
Zekoslawa

Post 07 Jun 2013, 17:29

Ja sam ovo počela pisati ima po ure, samo da znate. Pa mi je zvonio mob. Al evo vam na. :D
ex anais » wrote:O muko isusova.

Pa ženo božja, nisam se ni od čega ograđivala u prvi tren jer sam mislila da ćeš i ti ostati ležernija na to. Nije se ni meni osobito dopalo ono što je rekla, ali ajde, šta ćemo sad skakati na svako govno i ograđivati se tu pari da smo na aktualnom satu. Poslije više nije bilo povratka, ti si upizdila, ja sam već od nemoći i muke bila na rubu skidanja svetaca.

Ogradila sam se poslije, kad sam vidjela da više nema nikakvog drugog načina nego da to izričito kažem. I kad sam naslagala ukupno 16 psovki u tri reda teksta jer više nisam, života mi, imala ništa pametnije reći.

Znaš šta ću ti reći? Ja sam naprosto zadivljena, ali zbilja ti skidam kapu, koliko ti moš upizidit. :S :S :S Ne mogu ja to toliko. Mislim, upizdit mogu, ali nemam toliko živaca tipkat. :zubo:

I sad se jebi. Jebi se. I glupa si. I aj u kruckac. I naplakala sam se ko rosna godina i sad se izvoli pomirit sa mnom, lijepo molim. :durica:
Karlinjo

Post 07 Jun 2013, 17:33

Skužajte, nestalo mi janjadi, ... :zubo:

[spoiler]Image[/spoiler]

Ovako se nekako osjećam, ... :D Ajde što janjci nastradaše al' i bređe ovce. :o :rofl:
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:34

Zekoslawa » wrote:
Znaš šta ću ti reći? Ja sam naprosto zadivljena, ali zbilja ti skidam kapu, koliko ti moš upizidit. :S :S :S Ne mogu ja to toliko. Mislim, upizdit mogu, ali nemam toliko živaca tipkat. :zubo:
Je. :/ :brukica:
I sad se jebi. Jebi se. I glupa si. I aj u kruckac.
:rofl:
I naplakala sam se ko rosna godina i sad se izvoli pomirit sa mnom, lijepo molim. :durica:
Oprosti. :grli:
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:35

Karl Jozef » wrote:Skužajte, nestalo mi janjadi, ... :zubo:

[spoiler]Image[/spoiler]

Ovako se nekako osjećam, ... :D Ajde što janjci nastradaše al' i bređe ovce. :o :rofl:
Tila sam pitat di si više s tom janjetinom. :nogica:

Uf.
Zekoslawa

Post 07 Jun 2013, 17:35

Tuko. :gaah: :gaah: :gaah:

Priznaj da sam ti falila. :natisad:
Eks

Post 07 Jun 2013, 17:36

Zekoslawa » wrote:Tuko. :gaah: :gaah: :gaah:

Priznaj da sam ti falila. :natisad:
Jesi. :nogica:

Propušila sam sinoć. :facepalm: :D