Pa nije me branio, damnHekatonhir wrote:
Izvoli; ta stranica, stranica prije nje i stranica poslije.
Pretpostavljao sam da ćeš pitati pa sam odvojio nešto vremena da je nađem.
Bojkot je. Što da radim, što?!
Potpisujem. Spetljala bih se svaki put prilikom postavljanja pitanja i na kraju bih ispala nepismenija nego što inače jesam.Silajn wrote: Pa nije me branio, damnKoje sam ja poštovanje imala uvijek prema tom kutku
i kako mi je stravično išlo na kurac što ne mogu postavit pitanje bez da mi netko (ne samo ti) uvijeno ili neuvijeno govori da sam nepismena. Svejedno, pun kurac sam tamo naučila. Doduše, ne i zašto me treba posrat kad koristim pravilno, a ne najispravnije rješenje
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Kako te nije branio, hrabro je došao, pisao kilometarske litanije i amortizirao udarac jer me dekoncentrirao? Poljubi sad čovjeka, hajde.Silajn wrote:Pa nije me branio, damnKoje sam ja poštovanje imala uvijek prema tom kutku
i kako mi je stravično išlo na kurac što ne mogu postavit pitanje bez da mi netko (ne samo ti) uvijeno ili neuvijeno govori da sam nepismena. Svejedno, pun kurac sam tamo naučila. Doduše, ne i zašto me treba posrat kad koristim pravilno, a ne najispravnije rješenje
Prema tebi sam uvijek bio ljubazan. Čak sam se i s Didi znao svađati, ali s tobom ne. Valjda sam nagonski osjećao koliko si lijepa, pametna i dobra.klonka wrote:Potpisujem. Spetljala bih se svaki put prilikom postavljanja pitanja i na kraju bih ispala nepismenija nego što inače jesam.
A i nisi bila svađalica poput one Silajn. To je možda bilo presudno.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ja nisam, sve o motivima prelaska napisao sam sinoć, na za to predviđenoj i tada prikladnoj temi. Tko ti kriv što kasniš. 
A Mrkvu je nemoguće mrziti. Vidjet ćeš kad dobiješ karton.
Potpisi su za budale.
Ček, klonka je u biti ona Mrkva koju ja znam samo po čuvenju, doduše?Hekatonhir wrote:Ja nisam, sve o motivima prelaska napisao sam sinoć, na za to predviđenoj i tada prikladnoj temi. Tko ti kriv što kasniš.
- Lord Byron
Ovo bi mogao biti početak predivnog prijateljstva...Zekoslawa wrote:Ček, klonka je u biti ona Mrkva koju ja znam samo po čuvenju, doduše?
- Stitch
- Head Honcho
Upravo tako.Zekoslawa wrote:Ček, klonka je u biti ona Mrkva koju ja znam samo po čuvenju, doduše?
Potpisi su za budale.
Ovakvo uvlačenje moderatoru nisam vidjela otkad sam bila mod na IMF-u.Hekatonhir wrote: Prema tebi sam uvijek bio ljubazan. Čak sam se i s Didi znao svađati, ali s tobom ne. Valjda sam nagonski osjećao koliko si lijepa, pametna i dobra.![]()
A i nisi bila svađalica poput one Silajn. To je možda bilo presudno.
Lord Byron wrote: Ovo bi mogao biti početak predivnog prijateljstva...
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
Ne uvlačim se ja moderatoru. Premda jesam u glavi imao položaj.klonka wrote:Ovakvo uvlačenje moderatoru nisam vidjela otkad sam bila mod na IMF-u.:vadihekatoniraizguzice:
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Jesi bila na IMF-u? Nisi. I što sad hoćeš? 
Morao sam odskrolati na prvu stranicu da vidim što te zanima.
Morao sam odskrolati na prvu stranicu da vidim što te zanima.
Potpisi su za budale.
molim, nisam ja nikoga i nista branio..osim principa.Hekatonhir wrote:
Kako te nije branio, hrabro je došao, pisao kilometarske litanije i amortizirao udarac jer me dekoncentrirao? Poljubi sad čovjeka, hajde.![]()
nije tu bilo nikakva amortizacija, ne znam kako je mec zavrsio, ali stos e tog dijel tice mislim da si natjeran na ..kako se ono zove..na forsiranu pogresku?
cuj, osim toga, nije cilj pobijediti, cilj je boriti se. cilja i onako nema. sta nije tako?
- Stitch
- Head Honcho
Nemoj ti meni prodavati te europske fore, ja sam Amerikanac. Dakle spaliti, zgaziti, zatrti, uništiti, smlaviti - i onda dobro unovčiti...a unda wrote:cuj, osim toga, nije cilj pobijediti, cilj je boriti se. cilja i onako nema. sta nije tako?
Potpisi su za budale.
-
Whereabout
Vidjela to, i nakon tog postavila blocker tako da ni zabunom ili po navici ne kliknem na forum. I sad ćirim iz drugog browsera da vidim što rade na Pauletiću.Lord Byron wrote:
Kako tko.
Upravo je ovo što se događa okarakterizirano od admina kao "događanje naroda". Ne znam koliko je vama mlađima poznat pojam kao takav, pa onda i razina njegove uvrjedljivosti. Da ne duljim, "događanje naroda" je krajem osamdesetih iznjedrilo likove poput Miloševića.
.
iskreno, napokon smo dejzača i ja dobile topik di možemo kukat o SVOM praforumu.Silajn wrote:
Ništa te ne razumijem, ali slutim da je to dobro
A tamo je bilo normalno moderatorima bacat cigle kroz prozor. Zato su ondašnji moderatori puno simpatičnije osobe nego s vašeg praforuma.
Dobro, i zato što tamo nije bilo moderatorskog. I kad baniraš ljude, bio si prisiljen napisati zašto si ga i okačit taj razlog na Listu koja je visila navrh foruma.
rezultat - nije se baniralo. nikom se nije dalo pisat
A i inače je bio super forum, gazili su se mazdama, čekali da ćerke od moderatora počnu moderirat teens pa ih zvat na cugu, bila je i jedna farki koja je oblačila pudle i imala strica koji ju je branio na PiKu, tražile su se adrese i....
eh, dobra stara vremena... A onda smo za admina dobili nekog saševog bratića
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-