..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Jun 2013, 17:38

ex anais » wrote:
Idem ja ća. Kad se vratim izabrat ću stranu. Bacat ću kockicu. Ljudi poput mene koji nisu dovoljno open minded da izgrade pžk karijeru koristeći rečenice svog uzora drugo i nisu u stanju. :raspa:
Etga, bilo je lijepo dok je trajalo. ;neki drama kvin smajlić:
:tuzni:

:raspa:

Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:40

Jesi sad sretna kad si se iscirkusala?
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:41

..a unda » wrote: :tuzni:

:raspa:
Ne jebi i ti.
Mogu ić brojat tko se sve oglasio na pžk od vas,ali prilično sam i odokativno sigurna da od stalne postave jedino ja i Euklid nismo.
S tim da sam ja ipak malo više inkriminirana.
A postoje načini i načini, a nikog ne možeš nasilu natjerat da se oglasi jer "tko izda, pizda". A ovo nije način. Je, dramim ja i svakakva sam i crno bijela i tukasta, ali jebomater ako je to prijateljski i ako je način. I neće moje dramljenje pokriti tu činjenicu ni prozivku. Jebe mi se više šta tko misli. I moje strpljenje ima limit. A nekima ovaj forum služi ionako samo kao prolazna stanica do tamo. Pa neka se prepoznavaju. Aj bok undo. :)
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:41

Zekoslawa » wrote:Jesi sad sretna kad si se iscirkusala?
Jesam, jako. Nadam se da je to dovoljno pokrilo onu sramotnu prozivku. Jel je? Je. Zahvalite mi. Bok.
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 17:43

..a unda » wrote:
ja sam bas htrio pitat jel vera mozda mislila na strilu i schmokljana.. :zubo:
Po mojim "dojavama", ne radi se o za sad spomenutima. Mogla sam misliti na kog god sam htjela, radi se o tome da sam time odgovorila na Zekoslawino spominjanje komocije kao nekakvog (de)motivacijskog faktora. Pa nismo djeca i slobodno kažemo da ova pitanja o kojima ovdje povremeno raspravljamo za neke nemaju podjednaku težinu.
.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:43

Ne da si destruktivna, ne da si drama kvin, ne da si histrion, nego ono... Al znaš šta? Odjebi. Nakon onoga zadnji put kad si meni pakovala ovo i ono, ne, jebiga, ja ti to više neću trpit. Dakle, odjebi.
karambol

Post 06 Jun 2013, 17:44

Image

vaki?
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:46

Zekoslawa » wrote:Ne da si destruktivna, ne da si drama kvin, ne da si histrion, nego ono... Al znaš šta? Odjebi. Nakon onoga zadnji put kad si meni pakovala ovo i ono, ne, jebiga, ja ti to više neću trpit. Dakle, odjebi.
Jap, može još koja dijagnoza?
Ja pakujem? Ja?
Ja suodgovorna sa svim ostalim suodgovornicima pakujem?
Vrh. Majkemi, vrh.
Ja spominjem "dojave" (jel ovo Drugi svjetski?) dojave jebene i ja pakujem? :S :rofl:
Ja spominjem licemjere i intimuse. Tko je licemjer? Sadašnja modica ŽuD-a koja povremeno ostavi ovdje post. Stara modica ŽuD-a koja s vama chata kao budaletina zadnja da bi je se povremeno optužilo za licemjerje i suodgovornost.
Histrionski mi se riga od svega toga.

Ajte bok.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Jun 2013, 17:47

Ne mogu vjerovati koliko ozbiljno ljudi mogu doživljavat ove forume. :misli:

Mislim, mogu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 06 Jun 2013, 17:47

Image
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 17:48

a iden i ja ca. ..ma ajte vi sve ukurac zenski..jebali vas hormoni, sredite ih vise nekako.. :gaah: :zubo:

majti, daj ugradi neki zenski semafor da mora istaknut neku zastavicu, neku oznaku kad su mjesecevim danima. mos stavit jenki..moje sidro ore.. Image

a mozda ne bi bilo lose i alfa ili bravo.. mozda iksrej, dzulijet ili tango? ..juniform? :kokice:

evo, pa odaberi.. http://hr.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91un ... ne_zastave :kokice:

:D
karambol

Post 06 Jun 2013, 17:49

Image
Zekoslawa

ex anais » wrote:
Jap, može još koja dijagnoza?
Ja pakujem? Ja?
Ja suodgovorna sa svim ostalim suodgovornicima pakujem?
Vrh. Majkemi, vrh.
Ja spominjem "dojave" (jel ovo Drugi svjetski?) dojave jebene i ja pakujem? :S :rofl:
Ja spominjem licemjere i intimuse. Tko je licemjer? Sadašnja modica ŽuD-a koja povremeno ostavi ovdje post. Stara modica ŽuD-a koja s vama chata kao budaletina zadnja da bi je se povremeno optužilo za licemjerje i suodgovornost.
Histrionski mi se riga od svega toga.

Ajte bok.
Bi li bila toliko ljubazna da konačno shvatiš da ja razgovaram s tobom? Ja, Zec, dugouhi stvor vulgaris.

Ne zanima me Whereabout u ovom trenutku. Vera, sorry, ne zanimaš me, poslije ćemo.

Šta od toga sam ja tebi rekla? Šta, da čujem?
Eks

Euklid » wrote:Ne mogu vjerovati koliko ozbiljno ljudi mogu doživljavat ove forume. :misli:

Mislim, mogu...
Je, super su mi te fore "ja ne shvaćam ozbiljno forum". Kao da ih prvi put čujem, hihihi.
..a unda wrote:a iden i ja ca. ..ma ajte vi sve ukurac zenski..jebali vas hormoni, sredite ih vise nekako.. :gaah: :zubo:

majti, daj ugradi neki zenski semafor da mora istaknut nbeku zastavicu, neku oznaku kad su mjesecevim danima. mos stavit jenki..moje sidro ore.. Image

amozda ne bi bilo lose i alfa ili bravo.. mozda iksrej, dzulijet ili tango? :kokice:

evo, pa odaberi.. http://hr.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91un ... ne_zastave :kokice:

Piši meni na račun. Vama sretno u borbi. Jer ja sam sjebala. Jer ne znam ufino prcati pa se praviti luda.

I molim permu. Na zahtjev, da. :serek:
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:50

..a unda » wrote:a iden i ja ca. ..ma ajte vi sve ukurac zenski..jebali vas hormoni, sredite ih vise nekako.. :gaah: :zubo:

majti, daj ugradi neki zenski semafor da mora istaknut neku zastavicu, neku oznaku kad su mjesecevim danima. mos stavit jenki..moje sidro ore.. Image

amozda ne bi bilo lose i alfa ili bravo.. mozda iksrej, dzulijet ili tango? ..juniform? :kokice:

Ti isto odjebi s argumentum ad mjesečnicam.
karambol

Post 06 Jun 2013, 17:50

Image
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:51

Zekoslawa » wrote: Bi li bila toliko ljubazna da konačno shvatiš da ja razgovaram s tobom? Ja, Zec, dugouhi stvor vulgaris.

Ne zanima me Whereabout u ovom trenutku. Vera, sorry, ne zanimaš me, poslije ćemo.

Šta od toga sam ja tebi rekla? Šta, da čujem?
Da, ti pričaš. Ti si također spomenula suodgovorne. Pa da čujem, nick po nick, tko je ovdje suodgovoran za ono sranje. Ajmo redom. Ne "neki" ne ovi i oni nego od ove šačice ljudi ovdje šta svaki dan gube vrijeme jedni s drugima, tko je točno suodgovoran?

Uostalom, Where se nadovezala na tvoj post, zar ne? Samo što je dodala pikantnije stvari.
Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 17:52

icuce kako su slatke :giggle:

da ih bar mogu vidjeti u toplesu dok ovo rade :cerek: :cerek:
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:55

Euklid » wrote:icuce kako su slatke :giggle:

da ih bar mogu vidjeti u toplesu dok ovo rade :cerek: :cerek:
Zajebaji se ti.

Dakle, Zec, osim što si mi prikeljila dijagnoze i rekla da odjebem i pritom propustila Wherine "dojave" i slične maliciozne pizdarije, ti mene ovdje pozivaš na red. Prekrasno. Jer nisam još jednom odšutjela prozivku.
Dokad mislite prozivati ljude, na fin ili nefin način,nebitno je posve. Dokad?

A vrhunska gadost je što meni pakirate dramljenje da bi pokrili taj naramak ogavnih rečenica o licemjerima. Neće ići.
Nabijem vam dojave na krasan kurac.

Ako te se ne tiče što Where govori, onda ne sudjeluj. Ali ne, morala si doći i izvrijeđati me.

I ne mislim uopće više o ovome. Pametnom dosta. Neću ja unedogled voditi jednu te istu raspravu svaki put kad se nekom digne oko pžk-a.
karambol

Post 06 Jun 2013, 17:55

Image
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 17:56

ex anais » wrote:
Da, ti pričaš. Ti si također spomenula suodgovorne. Pa da čujem, nick po nick, tko je ovdje suodgovoran za ono sranje. Ajmo redom. Ne "neki" ne ovi i oni nego od ove šačice ljudi ovdje šta svaki dan gube vrijeme jedni s drugima, tko je točno suodgovoran?
Bilo tko kome se ne sviđa kako tamo stvari izgledaju, a pritom šuti. Bilo tko, imenom prezimenom, nickom i djelom. Ne zanima me ni najmanje iz kojih razloga, a eto komociju uzimam kao najčešći razlog.
Hoćeš li se osjećati prozvanom ili nećeš, tvoja stvar. Kao što je moja stvar hoću li se osjećati prozvanom kad se kaže kako su ljudi generalno lijeni i neaktivni, a što je legitimna primjedba.
Uostalom, Where se nadovezala na tvoj post, zar ne? Samo što je dodala pikantnije stvari.
Tko je Where i kakve ja veze imam s tim što se netko nadovezao na moj post?
Margarita

Post 06 Jun 2013, 17:58

ex anais » wrote:

Evo, ja se javljam. Mogu li biti ja odgovorna, suodgovorna, što god, pa da se više ne svađate?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

ex anais » wrote:
Zajebaji se ti...
uopće se ne zajebajem :ne zna:

napisale ste tisuće postova ovdje

ali na mene niste nikad djelovale ovako napaljujuće i sexy kao danas :serek:

:xlux:

:trep:
..a unda
Undaminator

Zekoslawa » wrote: Ti isto odjebi s argumentum ad mjesečnicam.
ti aj tamo uzmi sliku od lalica i radi nesto.. : :mad: :mad:

:giggle:
Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 17:59

Margarita » wrote: Evo, ja se javljam. Mogu li biti ja odgovorna, suodgovorna, što god, pa da se više ne svađate?
Ne možeš, ti si udata...
  • Information