Mister(azil)ije! Prvi volumen
MightyMe » wrote:Zašto ljudi potroše vrime na registraciju i uređivanje profila na ovom forumu i više se nikad ne ulogiraju.
Ne znam stavit slikicu u avatar. Točnije, ne znam gdje imam tu opciju. Lijepo molim savjet. Hvala unaprijed!
P.S. Ulogirat ću se nakon toga još koji put, ČP

Možeš tu: ucp.php?i=profile&mode=avatarazizi » wrote:
Ne znam stavit slikicu u avatar. Točnije, ne znam gdje imam tu opciju. Lijepo molim savjet. Hvala unaprijed!![]()
P.S. Ulogirat ću se nakon toga još koji put, ČP
A ako ne uspiješ, možeš meni poslat slikicu pa ću ti je ja stavit.
MightyMe » wrote:
Možeš tu: ucp.php?i=profile&mode=avatar
A ako ne uspiješ, možeš meni poslat slikicu pa ću ti je ja stavit.
Tenkju! Odoh probat'.
A nije lako ni uletit negdje gdje se drugi kako tako znaju.ex anais » wrote:Vjerojatno su se regali dok je bio neki masovni 503 tamo. Kriza. Pa kad je prošlo, odustali. Ili im netko otamo rekao, došli, vidjeli, otišli.
Ono, ne znas sto bi rekao, trebalo bi bit dvoljno pametno da ne zvuci glupo a opet ne prepametno da ne zvuci pretenciozno, dovoljno duhovito da pokaze sarmantnost i dobru mjeru a da ne zvuci sarkasticno i podjebavajuce, dovoljno intrigantno da se netko nadoveze na napisano ( sto je najtezi dio jer tko je dulje na netu vec je procitao maltene sve sto se moze procitati
Nocca svima, koliko vas ima, zazelila sam vas se.
E da, i biti pismen inace...
Bar dok se malo ne uhljebi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Možda bi trebalo otvorit neki topic za predstavljanje i dobrodošlicu koji bi stalno bio na vrhu,Bara huda » wrote: A nije lako ni uletit negdje gdje se drugi kako tako znaju.
Ono, ne znas sto bi rekao, trebalo bi bit dvoljno pametno da ne zvuci glupo a opet ne prepametno da ne zvuci pretenciozno, dovoljno duhovito da pokaze sarmantnost i dobru mjeru a da ne zvuci sarkasticno i podjebavajuce, dovoljno intrigantno da se netko nadoveze na napisano ( sto je najtezi dio jer tko je dulje na netu vec je procitao maltene sve sto se moze procitati) jerbo se osjecas ko pizda ako pises a nit te tko cuje niti vidi i mozda ima jos ponesto ali moram na spavanje i tako dalje.
čisto da ljudi probiju led...
'if you fall, i'll be there' (floor)
To je ovo: viewtopic.php?f=15&t=2&p=218548#p218548
Možda bi ga se jedino trebalo malo više istaknut.
Možda bi ga se jedino trebalo malo više istaknut.
Jašta da nije. Ovo mi je treći forum i redovno me na početku nitko nije doživljavao. Dotjerala bih se, stavila parfemić,Bara huda » wrote:A nije lako ni uletit negdje gdje se drugi kako tako znaju.
Prvi me puta to malčicu pogodilo, ali nakon polizanih rana opet nešto napisala, pa me netko quotao
Shvatila sam da je moje da po malo grintam dok me netko ne doživi. No, uvijek se nađe neka dobra duša da te podrži. Recimo, ovdje je to učinio Euklid. Pusa Euklidu
aaaa bokte uvjeta.Bara huda » wrote:
Ono, ne znas sto bi rekao, trebalo bi bit dvoljno pametno da ne zvuci glupo a opet ne prepametno da ne zvuci pretenciozno, dovoljno duhovito da pokaze sarmantnost i dobru mjeru a da ne zvuci sarkasticno i podjebavajuce, dovoljno intrigantno da se netko nadoveze na napisano ( sto je najtezi dio jer tko je dulje na netu vec je procitao maltene sve sto se moze procitati) jerbo se osjecas ko pizda ako pises ...
A, niš'! Budem probala. Tko ne riskira, ne integrira!
čekam jutro, i budan mozak
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zekoslawa » wrote:Asiška, ja ti nisam rekla ni a ni b, nisam ti poželjela dobrodošlicu, al evo sad oću. Meni se pariš jako trkeljabl.
primijećena... primijećena...
Sad mogu ić' mirno spavat'

Moram se sutra pohvalit' ekipi da sam jako trkeljabl
Što pitaš? Jesi li instruktor plivanja pa ga želiš podučiti?
-
- Information
-