Šta se to ne smije?..a unda » wrote:..sta je indukcijska ploca? jel toi blesava puni mobitel tako da ga stavi na spaher?
Ma ponekad zaboravim pa ga odložim kad nešto prtljam po kuhinji. Dok je ploča 'ladna. I svejedno popizdi!
Šta se to ne smije?..a unda » wrote:..sta je indukcijska ploca? jel toi blesava puni mobitel tako da ga stavi na spaher?
Možda pali špaher mobitelom? Ili mobitel pali špaherom...a unda » wrote:..sta je indukcijska ploca? jel toi blesava puni mobitel tako da ga stavi na spaher?
Za ime boga, ovo drugo, naravno.ElliQuinn » wrote: Možda pali špaher mobitelom? Ili mobitel pali špaherom.
jel to znaci da vi se spaher mogao overklokat?MightyMe » wrote:Zanimljivo.
Pošto ta ploča generira veliko magnetsko polje kad radi vjerojatno u špakeru imaju ugrađeni neki senzori koji prate kako ploča radi. I pošto smartphone šalje elektromagnetske valove valjda sjebe te senzore, tj. ne sjebe ih nego misle da to radi ploča, a nije.
To mi se čini jedino logično objašnjenje za sad. Ako mi još nešto padne napamet javin.
Nemoj ti meni "sjebe, ne sjebe". Valjda ja znam: sjebe!MightyMe » wrote:Zanimljivo.
Pošto ta ploča generira veliko magnetsko polje kad radi vjerojatno u špakeru imaju ugrađeni neki senzori koji prate kako ploča radi. I pošto smartphone šalje elektromagnetske valove valjda sjebe te senzore, tj. ne sjebe ih nego misle da to radi ploča, a nije.
ČekamTo mi se čini jedino logično objašnjenje za sad. Ako mi još nešto padne napamet javin.
Možda ga samo zagrijava...ElliQuinn » wrote: Možda pali špaher mobitelom? Ili mobitel pali špaherom.
a ne znamo ni mi. mozda da ti spaher misli da ima petnajst kilovata i osam ploca, da se moze spojit na net i da dok kuhas vodu da ti na pari iz lonca projecira, ne znam..trkeljanje. a surfas ono, pecnicom, ne znam, treba to jos vidjet kako bi islo..
..e jebiga. ti sve moras izdat.MightyMe » wrote:Mislija san da će unda.
Ukratko, to je kad procesor podesiš tako da radi brže od svoje nominalne brzine.
U ovom kontekstu bi to značilo da je raspališ na 150% snage ili tako nešto.
Baš zato sam i sumnjao na njih...nina williams » wrote:Oh, njizi ne volim, bog i bogme na tolko dosadnu čeljad teško da sam naletila
Ili onaj Švabo što se po noći ušulja i sve ispremeće.nina williams » wrote:Gremlini, reko bi Duško Dugouško.
Ne trebaju se odobravat postovi i mogu do PMa.Karl Jozef » wrote:Možda da zauzmu ime.A možda i odustanu jer vide da im se trebaju odobravati postovi ... ne mogu do PMa, ... tako nešto.
Users browsing this forum: ClaudeBot, OAI-SearchBot and 0 guests