Kako je unda riješio problem trkeljaških usidjelica...
Zekoslawa » wrote:Dok ti napuniš 26, neće više biti škola. Ni dice.
Neka unda svrati pa ispriča kako je to bilo kad je on imao 26, naravno kroz prizmu svoje paramnezije.
Istina. Taman posla da žalim kad sam imala 19, pfff, tko bi se vraćao tamo, škola kuća škola kuća, kaos u glavi. Ček.elma » wrote:A šta se mi žalimo? Realno gledano u 5 godina ti se zivot moze deset puta preokrenut i izokrenutStignemo se i udat i rastat
No dobro, do tridesetih, ranih tridesetih se stignemo sve to.
Nemoj, počet će od Šestosiječanjske diktature.ex anais » wrote:
![]()
![]()
Neka unda svrati pa ispriča kako je to bilo kad je on imao 26, naravno kroz prizmu svoje paramnezije.
Ko bi se normalan vraća s 30 na 19 jer bi to značilo da opet mora na fakultet i to.ex anais » wrote:
Istina. Taman posla da žalim kad sam imala 19, pfff, tko bi se vraćao tamo, škola kuća škola kuća, kaos u glavi. Ček.![]()
No dobro, do tridesetih, ranih tridesetih se stignemo sve to.A Majti će još bit u školi.
Ma šta ti je, tad je već posenilio.
Što se unda bavi astrologijom?ElliQuinn » wrote:... Očekivala sam da će se netko sjetiti undu žicati horoskopske prognoze, a možda i izradu detaljne karte kompatibilnog partnera.
Može jedna sinastrijica?
Mene sa mnom!
Bojim se da mi je to najlošija veza u životu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ajme, ja bih se iste sekunde vratio u taj ritam srednje skole, skola-tulum tulum-skola.ex anais wrote:
Istina. Taman posla da žalim kad sam imala 19, pfff, tko bi se vraćao tamo, škola kuća škola kuća, kaos u glavi. Ček.![]()
No dobro, do tridesetih, ranih tridesetih se stignemo sve to.A Majti će još bit u školi.
Najveca briga mi je bila ko ce mi posudit salabahter za test iz njemackog...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
ja sam 26 imala prije 26
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
Ajme, iste sekunde bih se vratio u taj fakultetski ritam. Na jedno predavanje odes, 3 predavanja prokartas u kantini.MightyMe wrote:
Ko bi se normalan vraća s 30 na 19 jer bi to značilo da opet mora na fakultet i to.
Nit brige, nit pameti...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vratila bih se u te godine i taj ritam, al ovaj put bez puberteta, molim 
Ti se bar imaš čemu još veselit 
Meni su te godine bile genijalne, al kažem, pubertet me lupio prežestoko, nisam sigurna bi li voljela to još jednom proživljavat.
Al, ipak, od 25. do 30. mi je bilo najidelanije.
Meni su te godine bile genijalne, al kažem, pubertet me lupio prežestoko, nisam sigurna bi li voljela to još jednom proživljavat.
Al, ipak, od 25. do 30. mi je bilo najidelanije.
Pa eto, ja sam onda u tom "najidealnijem" razdoblju.
Ne bih, ne bih, ni minute nazad. Jest to sve bezbrižno i ovako i onako, ali ne bih svoju sadašnju pamet mijenjala za tadašnju. Rekoh - jedva čekam da ostarim i da se riješim još ovo malo preostalih kompleksa i obzira.
Ne bih, ne bih, ni minute nazad. Jest to sve bezbrižno i ovako i onako, ali ne bih svoju sadašnju pamet mijenjala za tadašnju. Rekoh - jedva čekam da ostarim i da se riješim još ovo malo preostalih kompleksa i obzira.
Nego čujte dobri ljudi
Sjećam se da je nedavno netko na nekoj temi pitao za Vrleta a ne sjećam se odgovora.
Dakle, zna li netko gdje je Vrle tj. navraća li ovdje?
edit: površno se gledajući možda čini da mi je pitanje malo off, al možda bi mi odgovor na gornje pitanje mogao pomoći i ontopično
:sve za ontopic:
Dakle, zna li netko gdje je Vrle tj. navraća li ovdje?
edit: površno se gledajući možda čini da mi je pitanje malo off, al možda bi mi odgovor na gornje pitanje mogao pomoći i ontopično
Slažem se... ja sam uživala na faxu.Euklid » wrote: Ajme, iste sekunde bih se vratio u taj fakultetski ritam. Na jedno predavanje odes, 3 predavanja prokartas u kantini.
Nit brige, nit pameti...
Napokon sam se bila riješila suvišnih gimnazijskih predmeta i ušla u carstvo onoga što me zanimalo
Malo splasnula bura hormona... Dobro društvo, puno predbolonjskog slobodnog vremena
Ah...
Ja i bih i ne bih...Zekoslawa » wrote:ne bih svoju sadašnju pamet mijenjala za tadašnju.
Ignorance is bliss.
A, dobro, ima nešto i u tome...Rekoh - jedva čekam da ostarim i da se riješim još ovo malo preostalih kompleksa i obzira.
-
- Information
-