Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
Margarita

Post 02 Jun 2013, 23:52

ElliQuinn » wrote: Valjda popuniti.
A namjerno sam zamijenila tu riječ.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

ElliQuinn » wrote: Ma jesmo se mi to krivo razumjeli? Ja insinuiram da taj pogled u drugima potiče sažaljenje.
ocito nismo, tj jesmo. ja sam mislio da ti oces rec da taj pogled u drugima potice sazaljenje.. :kokice:

..problemi.. :kokice:
Eks

Koji pogled izaziva sažaljeje? Meni će trebat to.
..a unda
Undaminator

Post 02 Jun 2013, 23:53

ex anais » wrote:Koji pogled izaziva sažaljeje? Meni će trebat to.
koker spanijela.. :kokice:
Eks

Post 02 Jun 2013, 23:54

..a unda » wrote: koker spanijela.. :kokice:
Nemam smeđe oči. Mislit će da im s e rugam.
..a unda
Undaminator

Post 03 Jun 2013, 00:00

ex anais » wrote:
Nemam smeđe oči. Mislit će da im s e rugam.
pogled nisu oci. ima veze sa ocima, ali nisu oci.. :kokice:
Margarita

Post 03 Jun 2013, 00:02

ex anais » wrote:Koji pogled izaziva sažaljeje? Meni će trebat to.
Image
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 03 Jun 2013, 00:38

Image

:facepalm: :crying:
Šta je tek onda iza... :facepalm:
Euklid
old school

Post 03 Jun 2013, 00:39

Margarita wrote:Tako negdje u petom šestom razredu, kad još uopće nisam imala pojma da postoji ono drugo parenje (malo sam zaostala bila) učili mi da se u proljeće (ili ljeto) kornjače pare na obalama. I sve sam se pitala zašto li se pare, al, rekoh, valjda promrzle od zime i prehlađene ko meni što mama skuha kamilicu pa mi je tutne pod nos a još mi prekrije glavu (skup s tim loncem kamilice) ručnikom. I tako sam zamišljala kornjače kako se izležavaju na vrućem pijesku a iz njih sve para suklja.
A u kua... :facepalm:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 03 Jun 2013, 00:40

ElliQuinn wrote: Valjda popuniti.

A u kua... :facepalm:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 03 Jun 2013, 15:37

ElliQuinn » wrote: U kurac i ovakvo proljeće, a već vidim kako ljeto čeka iza nekog ugla s temperaturama do 40 stupnjeva i toplinskim udarima.
kamo lijepe sreće. al ne vjerujem dok ne vidim.
Pješčana

Post 03 Jun 2013, 16:03

Image
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vodena

Post 03 Jun 2013, 22:43

Kao da smo lani nosile kratke rukave, a ne prije skoro dva mjeseca. :tuzni:
elma

Post 03 Jun 2013, 23:34

ex anais » wrote:Image

:facepalm: :crying:
Šta je tek onda iza... :facepalm:
Da je studentsko doba najljepše je najveca prevara ikad :gaah: Zapravo dosta ljudi koje znam tako misli, valjda nije samo do mene :misli:
Splenda

Post 04 Jun 2013, 13:19

ništa nit ne pokušavam spremiti za prvi ljetni,odmaram. radije ću znojit dupe krajem 6. u učionicama bez klime.
daj nek me netko zatuče. :samar:
Eks

Post 04 Jun 2013, 14:09

*Splenda* » wrote:ništa nit ne pokušavam spremiti za prvi ljetni,odmaram. radije ću znojit dupe krajem 6. u učionicama bez klime.
daj nek me netko zatuče. :samar:
Još stigneš. :zubo:
Bara huda

Post 09 Jun 2013, 00:26

Pizdim i bijesna sam na sebe, nije bas za plakat u spajzi ali ne znam di da stavim pa cu tu.

Elem, vecera je bila fina, to je vrsta ritualne vecere jednom godisnje sa prijateljicom iz pubertetskih dana. Svake godine idemo u drugi restoran, ovaj je put izbor pao na Baltazara, dobar mesnato-rostiljski restoran duge tradicije i prilicnog renomea.

Sve je bilo ok, fino jelo, relativno pristojni konobar koji se nije previse trudio ali ok, nas dvije smo ionako bile previse zacakulane da bi nam falila njegova pazljivost.

Racun je bio koliki je bio i ja sam platila bez prethodnog kontoliranja stavki. Pristojno ostavila mancu i tek onda isla gledat sto pise na racunu. Dobro, moj feler da nisam to napravila prije.
Kad sam isla procitat napisano, bilo je dodano jelo koje nismo imale u iznosu od 350 kuna.
Vratila sam racun konobaru i rekla da molim da se porovjeri jerbo da stvar ne stima.

Dosao je nakon desetak minuta sa stornim racunom od prije i novim za tih 350 kn manje.
Ispricao se da je kolega zabunom na nas racun upisao jelo sa susjednog stola i to je bilo to. Nikakvo pice isprike, ( ok, ne bi ga ni uzele jer nam je bilo dosta iako je u takvim restoranima obicaj da se na kraju ponudi nesto na racun kuce ), nikakakva isprika vlasnika koji se uredno presetavao tijekom veceri po terasi, nista.

E sad, zasto sam ja bijesna na sebe?
Pa zbog toga sto sam se ja njemu ispricala sto nisam kontrolirala racun prije nego sam platila. :facepalm:
Koji je meni kurac da se ja ispricavam za tudje greske? :gaah:
Ljuti me to, jako me ljuti takvo moje ponasanje. :gaah:
Eks

Post 09 Jun 2013, 01:46

Dešava se. :grli:
Bude ti neugodno zbog nečijeg bezobrazluka pa se zabunom smeteš, šta ja znam, ali dešavalo se i meni nešto slično, doduše u dućanima. :o
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 16:05

Moram se opet zalit na samu sebe. :(
Sredjujem ormare i trebam pobacat stvari koje ne koristim a nikako napravit odlucan rez.. Pa zavrsim preslagujuci postojece s jednog mjesta na drugo umjesto da rascistim nepotrebno i oslobodim prolaz feng-shui energiji.
Jer...to moze trebat, moze mi doc volja, mozda smrsavim, mozda se pomladim, mozda dodje rat, kuga, kolera i jos koji mozda :facepalm:

Kako se stvari samo uspiju tako namnozit? I to nepotrebne, naravno da ono sto trebam, nemam. :D
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 16:16

Bara huda » wrote:Moram se opet zalit na samu sebe. :(
Sredjujem ormare i trebam pobacat stvari koje ne koristim a nikako napravit odlucan rez.. Pa zavrsim preslagujuci postojece s jednog mjesta na drugo umjesto da rascistim nepotrebno i oslobodim prolaz feng-shui energiji.
Jer...to moze trebat, moze mi doc volja, mozda smrsavim, mozda se pomladim, mozda dodje rat, kuga, kolera i jos koji mozda :facepalm:

Kako se stvari samo uspiju tako namnozit? I to nepotrebne, naravno da ono sto trebam, nemam. :D
I ja sam hrčak. :zubo:
Ne mogu bacat stvari. :tuzni:
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 16:29

visekratni klon » wrote:
I ja sam hrčak. :zubo:
Ne mogu bacat stvari. :tuzni:
Ovo moje nije hrckanje, to je glupost. :facepalm:
Ljubicasti ruz kupljen u napadu suzene svijesti kad mi se cinio kao ne los i stoji tako bar 5 godina. Ceka valjda novo pomracenje da ga stavim.
Vis, mozda postanem luda tetka nekad pa mi dobro dodje. :zubo:

Lakovi za nokte koje cu nekad koristiti za zastitu noktiju. :facepalm:

Razni kistovi koje mogu koristiti za ciscenje dinosaurskih kostura. To ako se jednom odlucim bavit arheologijom. Vidla u nekom filmu. :facepalm:
Nepresusno sam vrelo ideja zasto ne bacit kramu. :D
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 16:35

Bara huda » wrote: Ovo moje nije hrckanje, to je glupost. :facepalm:
Ljubicasti ruz kupljen u napadu suzene svijesti kad mi se cinio kao ne los i stoji tako bar 5 godina. Ceka valjda novo pomracenje da ga stavim.
Vis, mozda postanem luda tetka nekad pa mi dobro dodje. :zubo:

Lakovi za nokte koje cu nekad koristiti za zastitu noktiju. :facepalm:

Razni kistovi koje mogu koristiti za ciscenje dinosaurskih kostura. To ako se jednom odlucim bavit arheologijom. Vidla u nekom filmu. :facepalm:
Nepresusno sam vrelo ideja zasto ne bacit kramu. :D
:rofl:

Ja više i ne znam što imam, ali neke sam stvari spontano izgubila. Možda su, doduše, bačene. :zubo:
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 16:45

visekratni klon » wrote:
:rofl:

Ja više i ne znam što imam, ali neke sam stvari spontano izgubila. Možda su, doduše, bačene. :zubo:
Spontano izgubim samo ono sto vrijedi. Traper jaknu, takvih vise nema. Nju ni ne znam di sam posijala. Sumnjam na jedan hotel.:(
Super sal koji je bio topli za zamatanje po svim prevoznim sredstvima, brijem da mi je ostao u avionu. Tamnoplavi vuneni blejzer, njega znam i di sam ostavila. U wc- u na aerodromu. :facepalm:

Dakle, vrijedne stvari gubim, kramu skupljam. :D
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 16:50

Bara huda » wrote: Spontano izgubim samo ono sto vrijedi. Traper jaknu, takvih vise nema. Nju ni ne znam di sam posijala. Sumnjam na jedan hotel.:(
Super sal koji je bio topli za zamatanje po svim prevoznim sredstvima, brijem da mi je ostao u avionu. Tamnoplavi vuneni blejzer, njega znam i di sam ostavila. U wc- u na aerodromu. :facepalm:

Dakle, vrijedne stvari gubim, kramu skupljam. :D
Crna ljetna košulja- majica. :tuzni:
Alan Fordovi.
Bež haljina.
Sve progutao stan. :facepalm:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 17:14

Grizem se. Ima jedna osoba koja me silno želi upoznati, ali ja ne dijelim iste osjećaje. Ne znamo se privatno mnogo, ali ona mene "voli", tako veli. I sve bi to bilo ok donekle, ja bih se distancirala nekako da mi nije uradila veliku uslugu koju ja NISAM tražila ni htjela, ne na taj način, htjela sam da me netko prepozna sam, a ne da bude "preko veze". I sad više ne želim ništa, iskreno jer to podrazumijeva ulaženje u odnos kojeg ne želim i koji će mi se, sudeći po iskustvu, obiti nekako o glavu. Vrtim ovo mjesecima po glavi i ne mogu nać rješenje. S jedne strane, upleteno je s mojim RL-om i nema boga da mogu izbjeć to osim ako se posve ne pokupim iz tog okruženja, a s druge strane, osjećam se ko zadnji licemjer jer ne mogu uzvratiti, ne želim i jer mi propada maltene dosta toga ako se maknem. Osoba je jedna od onih koje ne želiš povrijediti i ne možeš, a opet, ne moš ni bagerom preko sebe.
Imam osjećaj da se ovakve situacije događaju samo meni, majke mi. Valjda sam šupendara. Ja znam da je ona to radila u najboljoj namjeri, ali se ja sad osjećam kao govno jer sam dobila nešto uz uvjet, a taj uvjet ne mogu ispuniti, a ako jest uvjet onda sam i ja krava jer ne bi trebao biti uvjet nego bih ja trebala osjećati isto.
  • Information