Nisam rekao da nešto fali - nego je popodne (ili i jutros) opet osvanuo onaj stari.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
Nisam vidjela.Lord Byron » wrote: Nisam rekao da nešto fali - nego je popodne (ili i jutros) opet osvanuo onaj stari.
Ali je, je, sjetila sam se da je znala editirati postove da mislim da sam ih umislila.
- Lord Byron
Nije zbog cachea, sigurno (ne bih gnjavio s detaljima).klonka » wrote:Nije. Očisti cache.
Možda je Ze opet nešto nedgje selio.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Ja ću zato reći - stari je stoput bolji.Lord Byron » wrote: Nisam rekao da nešto fali - nego je popodne (ili i jutros) opet osvanuo onaj stari.
Potpisi su za budale.
bojim se da ce tesko to ici. to ti je kao da dodjes obucena na nudisticku plazu gledat sta se nudi. mislim, nije fer.Ashtaroth » wrote:Ja bi gledala cyerbopijanje.
Ne pijem ni IRL, pa se ne mogu stopiti ni ovako... ali možda mogu lurkati, a?
Lurkanje je problem samo ako ti lurkaš, a mi svi ostali pijani ko pičke, meljemo i baljezgamo, a ti zapisuješ sve u plavu tekicu, trijezna i sa zlim kezom na tastaturi
To što je reko Unda - nie fer - ko na nudističkoj.
Ništa lurkanje - sisa za sisu!
To što je reko Unda - nie fer - ko na nudističkoj.
Ništa lurkanje - sisa za sisu!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..ali sta ti mislis da ce to bit tamo tako zanimljivo? to ce bit pijana posla. pa nije valjda da te to zanima?Ashtaroth » wrote:Lurkanje je problem samo ako sam nepoželjna
sta sisa za sisu? pa nece se valjda vr orgije radit?
pa kad si vidio vl pijanku koja nije završila vl orgijama?!?!..a unda » wrote: sta sisa za sisu? pa nece se valjda vr orgije radit?
pošetebe, Unda, ko da si od jučer ovdje
kad sam vidio? svaki put.jevgenija » wrote: pa kad si vidio vl pijanku koja nije završila vl orgijama?!?!
pošetebe, Unda, ko da si od jučer ovdje
cuj, jel se ti tamo mislis doc palit ili ces doc pit i trkenjat?
pa pit i trkeljat. Ja rijetko propuštam ta opijanja...a unda » wrote: kad sam vidio? svaki put.![]()
cuj, jel se ti tamo mislis doc palit ili ces doc pit i trkenjat?
Budimo potpuno iskreni - ja vrlo rijetko propuštam ikakva opijanja. Ikad.
ja nikad. tj meni se cini da drugi propuste. cesto.jevgenija » wrote: pa pit i trkeljat. Ja rijetko propuštam ta opijanja.
Budimo potpuno iskreni - ja vrlo rijetko propuštam ikakva opijanja. Ikad.
eto, pit i trkenjat. lurkere cemo zaorgijat.
..pa otvori topik..ko ludji.ex_anais » wrote:Jel ja mogu sudjelovati trijezna? Dovoljno sam luda.
al moras bit lud za napit se? uprvo suprotno. prije moras bit pametan.
Očito ne. Nismo dovoljno dobri za njihex_anais » wrote:Jel ja mogu sudjelovati trijezna? Dovoljno sam luda.
o jebote, vas dvoje ste najveća gomila trezvenjaka koju sam u životu srela.
Ajmo ovako - svratite na pijanku, ALI - odjebite s inhibicijama, to kao prvo, i kao drugo - nabavite ledeni čaj od breskve i pravite se da je viski. Pijte ga iz bakinih nedeljnih čaša!
jel jasno?!!?!?!
Ajmo ovako - svratite na pijanku, ALI - odjebite s inhibicijama, to kao prvo, i kao drugo - nabavite ledeni čaj od breskve i pravite se da je viski. Pijte ga iz bakinih nedeljnih čaša!
jel jasno?!!?!?!
Neću otvoriti topic o tebi, prestani više...a unda » wrote: ..pa otvori topik..ko ludji.![]()
al moras bit lud za napit se? uprvo suprotno. prije moras bit pametan.

I nisam rekla da moraš bit lud za napit se.
Bit ću tu.Ashtaroth wrote:
Očito ne. Nismo dovoljno dobri za njih![]()

vidi nje sad. jesi li ti kad bila u pijanom drustvu, a ti trijezna? i? ..bilo ti je super?
meje ekipe su bile..ma nisu bile ekipe, to su bila krda naduvane stoke. ko japanski vlak tocno bi usli u fazu kad pi se poceli smijat pokazanom prstu. dosadno, brate.
srecom, ja sam ih pratio konzumiranjem alkoholno fermerniranih tekucina, tako da su oni mene morali stizat. uvijek sam bio avangarda. oni ce uvijek ostat..stoka naduvana.
Kakve jebene inhibicije, kao što rekoh, dovoljno sam nenormalna i trijezna.jevgenija » wrote:o jebote, vas dvoje ste najveća gomila trezvenjaka koju sam u životu srela.
jel jasno?!!?!?!
Jasno!

-
- Information
-