One iz juhe?dimnjak » wrote: oh da!
kad cu se pocet micat s propuha i jesti pilece nogice, sahranit cu se, makar naizgled jos bila ziva...
Ihaj!!! Ja to jedem od svoje druge godine!
biće sam bila najmlađa baba ikad
One iz juhe?dimnjak » wrote: oh da!
kad cu se pocet micat s propuha i jesti pilece nogice, sahranit cu se, makar naizgled jos bila ziva...
ElliQuinn » wrote:kako si mi sad pokvarila užitak. A baš sam ti htjela reći "Babo".
jede i moje dijete. od druge. gledala je didu. cak sam ju ufotkala s nogicom medj zubimajevgenija » wrote: One iz juhe?
Ihaj!!! Ja to jedem od svoje druge godine!
biće sam bila najmlađa baba ikad
Glođem, da.klonka » wrote:I glođeš?
Dajte, potjerajte me van. Moram nešto obavit u gradu, a tu drhtuljim i odgađam ko zadnja budala. Nikad neću izać s vama zimogroznima. Kokoš, bi li me banirala na pola sata?
mozes joj reci, eno jede nogice iz juhice. to jedu samo penzici. i mlade i djecje babeElliQuinn » wrote:kako si mi sad pokvarila užitak. A baš sam ti htjela reći "Babo".
Ne znam šta je biskup, bubrege volim, želudac ne, srce izbjegavam, al nogice... aaaaaaaaaaaaadimnjak » wrote: jede i moje dijete. od druge. gledala je didu. cak sam ju ufotkala s nogicom medj zubima![]()
meni je to bljak. mogu i mozak i iznutrice, pa i biskupa, al nogice never
Oču.jevgenija » wrote: Bi, što da ne. Samo mi potvrdi još jednom da oš ban
guzica-repjevgenija » wrote: Ne znam šta je biskup, bubrege volim, želudac ne, srce izbjegavam, al nogice... aaaaaaaaaaaaa
mhm....
jetrica, svježa, na češnjaku
jebite se, sad sam gladna![]()
korisnice, banirana steklonka » wrote: Oču.![]()
Pokušala sam se samobanirat pa mi nije dalo.
Bok, društvo. Vidimo se popodne. Dajte mi neki dobar recept za varivo od kelja u međuvremenu.
Nije to isto. Kad negdje moram ići onda neću čitati, ali ću ostati ako imam što nadopisati, sudjelovati.
pfffffffffft!!! guzica je finaaaaaaaaaaaaaa!!!!
A dobro, meni se ne da baš pisati, al vas je gušt čitati.ex_anais » wrote:
Nije to isto. Kad negdje moram ići onda neću čitati, ali ću ostati ako imam što nadopisati, sudjelovati.
kakav bi ti recepat?klonka » wrote:Di je recept za kelj? Nema ga? Sramota.
..vas dvije ste gore od kanibala. jel postoji ista sto vas dvije ne bi u se, na se i poda se?jevgenija » wrote:
pfffffffffft!!! guzica je finaaaaaaaaaaaaaa!!!!
i znaš šta još?
ono tanko meseko od zeke, što ide od rebaraca preko trbuha. Ne znam kak se to zove, al je najfinije ikad.
špekovani zeko!
pa.....a unda » wrote: ..vas dvije ste gore od kanibala. jel postoji ista sto vas dvije ne bi u se, na se i poda se?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests