Što je obitelj?

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Tea Tree

Post 31 May 2013, 17:43

nodens » wrote:

Probajmo zamisliti Rosu Parks 1955. u Alabami da kaže

Moja je prednost što sam crnkinja

... i da pri tome ima toliko ljigavo-samozadovoljnu facu. :cerek:

Toliko o tome koliko su homići 'ugroženi' u Hrvatskoj, tj. koliko je to usproedivo sa rasnim zakonima prije 50 godina.

A glede 'braka', ovi koji se bune (blue) na potezanje ideje 'braka' sa životinjama, uopće ne razumiju o čemu se tu radi. Brak, kao što će oni intelektualno pošteniji među vama lijevima priznati - uopće nije bitan. Ne mora ni postojati. Na 'gay braku' se inzistira ne zbog samog braka ili nekakvih privilegija - nego upravo zbog utuvljivanja ljudima u glavu da 'nema razlike između jedne i druge orijentacije'. Dakle, poanta je normalizacija homoseksualnosti, zato guraju bajke o dva kralja djeci od 5, 6 godine, u slikovnice im ubacuju 'raznolike' obitelji, ono, Lisa ima tatu i mamu, Peter ima dva tate, a George ima dvije mame... sve je to jedno te isto. :zubo:

Znači, budući da brak kao takav uopće nije 'issue' ovdje - ovi blue-ini logički prigovori o tome kako životinje nisu inteligentne i ne mogu ništa potpisati - posve su promašeni. Zoofili bi mogli tražiti brak doslovno iz istog socijalnog razloga: da se njihove seksualne sklonosti prestanu doživljavati kao nešto poremećeno, nenormalno ili nešto o čemu se mora šutjeti. Nego žele da se mogu svojim seksualnim sklonostima 'naglas ponositi'. Pri tome, dakako, nije uopće bitno ako nekoga to sablažnjava - kao što veli onaj mudri klinac iz amerike - just get over it.
Probajmo zamisliti društvo u kojem se svi jebu sa svima, uzduž i poprijeko, i u kojem ne smiješ reći da nisi nikad jebo, jer ćeš naići na osudu okoline, gađenje, a vrlo izgledne su i batine. :zubo:
I progres takvog društva u sve više jebanja, ono čista mržnja spram nejebičara, progon, sve. I ti se čudiš čemu to, zašto te netko hoće umlatit jer nisi nikad jebo, šta koga briga oš ti jebat ili nećeš.
Ali neee! Jebat ćeš ti jebat, kad ti mi kažemo, inače... :E :usama:
Neće se valjda sav normalan svijet morati sablažnjavati nad tih par posto nejebičara? Il' nek jebu il' nek nestanu. Dosta je toga više!
Ako im se ne jebe, nek' to fino potisnu u sebi i nek' jebu. Ako su mogli biti jebežljivi njihovi preci, prapreci, čukunpreci itd, sad će tu netko mijenjati tradiciju? E, ne'š!

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 31 May 2013, 17:55

amen...
'if you fall, i'll be there' (floor)
MightyMe

Post 31 May 2013, 22:45

blue » wrote: Ovako, prosječan čovjek se ne mora složiti ni s Darwinovom teorijom evolucije, ni sa matematičkim operacijama zbrajanja i oduzimanja, al to ne govori o toj teoriji ni o matematici, nego o čovjeku :ne zna:
Istina, govori o čovjeku. Ali puno gore je slagati se s nečim bez da to preispitujemo. Nije puno gore, puno tužnije je. Jer tko god na neovisan način preispituje čitavu matematiku ili teoriju evolucije doć će do istog zaključka. Evo kad si već spomenula matematiku. Zamisli to kao igru. Nekome je pala napamet igra s pravilima zvanim aksiomi, kojih nema puno. I sve, apsolutno baš sve se može preispitivati, u čitavoj matematici, osim tih osnovnih pravila. I sve, baš sve, se može pokazati da slijedi ta pravila. Matematičari se uglavnom i bave preispitivanjem najobičnijih stvari i u tome je ljepota. Sve se može i treba preispitati.

Da se osnovne stvari nisu preispitivale, današnji svijet bi bio puno, puno drukčiji. I zato me rastužuje činjenica da se većina preneraža kad netko ide preispitati neke osnovne stvari. Ako je već tako kako većina govori, pa nije teško pokazati argumente za to. Zašto se ne argumentira razlika između zoofilije, pedofilije ili homoseksualizma kad su razlike već tako jasne? Koliko je različit taj krivi spoj u glavi da je jedno poremećaj, a drugo ne? Homoseksualizam je uklonjen iz DSM-a PREGLASAVANJEM. :facepalm:
Takvo nešto je najveća pljuska koju je znanost mogla dobit. I tako dobivena "znanstvena činjenica" se najnormalnije upotrebljava kao argument u raznoraznim raspravama.
Eks

Post 31 May 2013, 23:16

Razlika je pristanak. Zaboravio si spomenuti nekrofiliju. Netko tko tvrdi da je medij može dobiti pristanak i od mrtvaca. Budući da je pristanak od djeteta i ovce lakše dobiti, zadržala sam se samo na tome.
Ili recimo, supruga umire, ali oporučno ostavi dozvolu ili čak želju da muž nakon njene smrti smije općiti s njom dok se leš ne raspadne. Sasvim legitimno. :ne zna:
MightyMe

Post 31 May 2013, 23:21

Ne govorim o legalnim aspektima toga. To je skroz neka druga stvar i ovo što sam napisao uopće nije argumet protiv gej brakova. Govorim o krivim spojevima u glavi. Sve životinje, pa tako i ljudi imaju seksualni nagon čija je svrha produženje vrste. Kad neka jedinka ima seksualni nagon prema nekoj drugoj jedinki s kojom ne može produžiti vrstu, to je problem, to je taj krivi spoj u glavi.
Eks

Post 31 May 2013, 23:40

MightyMe » wrote:Ne govorim o legalnim aspektima toga. To je skroz neka druga stvar i ovo što sam napisao uopće nije argumet protiv gej brakova. Govorim o krivim spojevima u glavi. Sve životinje, pa tako i ljudi imaju seksualni nagon čija je svrha produženje vrste. Kad neka jedinka ima seksualni nagon prema nekoj drugoj jedinki s kojom ne može produžiti vrstu, to je problem, to je taj krivi spoj u glavi.
Jebatga, ljudi se rode sa raznim sklonostima. Jesu li gay pingvini bolesni? :ne zna:
Ono što je degutantno kod dovođenja homoseksualnosti u svezu s pedofilijom jest što prvo ne šteti nikome, a drugo uništava živote. Proglasiti prvo bolešću, s tim da za tu "bolest" nema "lijeka" znači stigmatizirati cijelu jednu skupinu, dakle nosi jake društvene posljedice, a bez nekog posebnog razloga. Čemu to? Shizofreničari mogu piti lijekove, što bi homići trebali, mogli? :ne zna:
Live and let live, dok to ne ugrožava druge.

Misliš da je znanost mogla uraditi više za gejeve i otkriti "lijek"? Mislim, nastojim shvatiti motivaciju iza inzistiranja da nije posve dokazano da to nije bolest. Što bi bilo da se eto sutra to proglasi bolešću nanovo?
Zekoslawa

Post 31 May 2013, 23:48

Simboli bi ostali neoskvrnuti. :zubo:
Eks

Post 31 May 2013, 23:51

Zekoslawa » wrote:Simboli bi ostali neoskvrnuti. :zubo:
:rofl:

Mislim, taj argument prokreacije. Jebate, neka znanost radije utroši vrijeme u sigurnije porode ili mogućnost da žena ne mora rađati uopće nego da embrij i kasnije fetus mogu preživjeti u nekom maternica alike okruženju. :zubo: A ne u konvertiranje gejeva. :o
Ne vrti se cijeli svijet više oko prokreacije, prokreiramo se i previše.
MightyMe

Post 31 May 2013, 23:56

ex anais » wrote:
Jebatga, ljudi se rode sa raznim sklonostima.
Istina. Ljudi se mogu bolesni rodit, šta ne?
Jesu li gay pingvini bolesni? :ne zna:
Da. :ne zna:
Ono što je degutantno kod dovođenja homoseksualnosti u svezu s pedofilijom jest što prvo ne šteti nikome, a drugo uništava živote.
Jel nešto šteti ili ne nije kriterij kod određivanje je li nešto bolest ili ne. Isto tako mislim da pedofiliju treba drukčije tretirati jer ona šteti najosjetljivijima, dok ovo nije. Ali opet ponavljam da to nije kriterij.
Proglasiti prvo bolešću, s tim da za tu "bolest" nema "lijeka" znači stigmatizirati cijelu jednu skupinu, dakle nosi jake društvene posljedice, a bez nekog posebnog razloga. Čemu to?
Opet, jel ima lijeka za neku bolest nije kriterij postojanje te bolesti. I nije da nema razloga ima. Napisa san ga koji post poviše.
Shizofreničari mogu piti lijekove, što bi homići trebali, mogli? :ne zna:
Ne bi ništa trebali, zašto bi uopće nešto trebali? :ne zna:
Live and let live, dok to ne ugrožava druge.
S ovim se u potpunosti slažem. Ja ću se truditi i trudim se da gejevi postanu nediskriminirani dio našeg društva, da ih takvo nešto ne određje u svakodnevnom životu. Ali nitko mi neće utuviti u glavu da je sve spojeno u glavi kako treba. Jer nije.
Misliš da je znanost mogla uraditi više za gejeve i otkriti "lijek"? Mislim, nastojim shvatiti motivaciju iza inzistiranja da nije posve dokazano da to nije bolest. Što bi bilo da se eto sutra to proglasi bolešću nanovo?
Ja pokušavam shvatit motivaciju iza inzistiranja da je sve kako treba s njima. Mislim da to više šteti nego koristi. Jer jedini način da jedni i drugi žive zajednički je da se priznaju te razlike i da se te razlike međusobno poštivaju.
MightyMe

Post 31 May 2013, 23:57

ex anais » wrote:
:rofl:

Mislim, taj argument prokreacije. Jebate, neka znanost radije utroši vrijeme u sigurnije porode ili mogućnost da žena ne mora rađati uopće nego da embrij i kasnije fetus mogu preživjeti u nekom maternica alike okruženju. :zubo: A ne u konvertiranje gejeva. :o
Ne vrti se cijeli svijet više oko prokreacije, prokreiramo se i previše.
Ko govori o konvertiranju gejeva?

I sve se vrti oko prokreacije, htjela ti to ili ne.
Eks

Post 01 Jun 2013, 00:05

MightyMe » wrote: Istina. Ljudi se mogu bolesni rodit, šta ne?
Naravno. I onda se pojave simptomi koji im otežavaju život. Gejevima jedino život otežava okolina. Uviđaš razliku?
Koji bi to bili simptomi homoseksualnosti koji im narušavaju kvalitetu života? :)
Jel nešto šteti ili ne nije kriterij kod određivanje je li nešto bolest ili ne. Isto tako mislim da pedofiliju treba drukčije tretirati jer ona šteti najosjetljivijima, dok ovo nije. Ali opet ponavljam da to nije kriterij.
Mhm. Samo eto, dosad nema jedinstvenog odgovora kako nastaje homoseksualnost. Dotad bi na to trebalo prikeljiti etiketu "bolest" jer to nekako eto nije "prirodno" (što nije argument uopće)? Već je bilo prikeljeno. Sve ostale bolesti su se dosad nekako dijagnosticirale, ali gejizam nikako pa nikako. Ne vidim da ispunjava kriterije za bolest. Ti da?
Opet, jel ima lijeka za neku bolest nije kriterij postojanje te bolesti. I nije da nema razloga ima. Napisa san ga koji post poviše.
Nisam vidjela, pogledat ću.
Ne bi ništa trebali, zašto bi uopće nešto trebali? :ne zna:

S ovim se u potpunosti slažem. Ja ću se truditi i trudim se da gejevi postanu nediskriminirani dio našeg društva, da ih takvo nešto ne određje u svakodnevnom životu. Ali nitko mi neće utuviti u glavu da je sve spojeno u glavi kako treba. Jer nije.
How charming. :zubo:
Ja pokušavam shvatit motivaciju iza inzistiranja da je sve kako treba s njima. Mislim da to više šteti nego koristi. Jer jedini način da jedni i drugi žive zajednički je da se priznaju te razlike i da se te razlike međusobno poštivaju.
Poktemazo, koje razlike i što da se poštuje? To što su bolesni? :D Jedini način na koji strejt populacija može živjeti s njima jest da se urbi et orbi obznani da su bolesni? Ja bez problema mogu živjeti s njima i bez toga. :ne zna:
MightyMe wrote: Ko govori o konvertiranju gejeva?

I sve se vrti oko prokreacije, htjela ti to ili ne.
Sve se vrti oko prokreacije? Ček, ti to stvarno govoriš u trenutku dok je Zemlja prenapučena i pitanje je nastavimo li ovim trendom hoćemo li imati resursa za preživljavanje uopće u budućnosti, dok milijuni djece umiru od gladi, dok ... isuse. Stvarno? Dok se parovi odlučuju ne imati djece uopće. Jesu li i oni bolesni? Zdrava jedinka zdravih reproduktivnih organa se ubrači sa istom takvom i odluče ne imati djece. Jel to mentalni poremećaj?
MightyMe

Post 01 Jun 2013, 00:23

ex anais » wrote:
Naravno. I onda se pojave simptomi koji im otežavaju život. Gejevima jedino život otežava okolina. Uviđaš razliku?
Koji bi to bili simptomi homoseksualnosti koji im narušavaju kvalitetu života? :)
Ne mora značit.
Evo ja ti iman vlastiti primjer. :raspa:
Vako ti iđe moja dijagnoza: Retardatio somatica pituitaria. Takav san se rodija. Vidiš da u samom imenu kaže da je to poremećaj, bolest. I ja neman nikakvih otežavajućih simptoma za život osim okoline. I to mi otežava život. I to je poremećaj. I ne bunin se protiv toga.
Mhm. Samo eto, dosad nema jedinstvenog odgovora kako nastaje homoseksualnost. Dotad bi na to trebalo prikeljiti etiketu "bolest" jer to nekako eto nije "prirodno" (što nije argument uopće)? Već je bilo prikeljeno. Sve ostale bolesti su se dosad nekako dijagnosticirale, ali gejizam nikako pa nikako. Ne vidim da ispunjava kriterije za bolest. Ti da?
Pa šta da nema odgovora?
Dijagnoza je ono kad vidiš simptome i na temelju toga odrediš bolest. Ne vidin u čemu je tu problem.

Poktemazo, koje razlike i što da se poštuje? To što su bolesni? :D Jedini način na koji strejt populacija može živjeti s njima jest da se urbi et orbi obznani da su bolesni? Ja bez problema mogu živjeti s njima i bez toga. :ne zna:
Razlika je u tome šta jedni vole suprotan spol, drugi isti. Ne vidin ni ja razloga zašto bi se to tribalo objavljivat na sve strane, to se primjeti samo od sebe nakog nekog vrimena. I nije nešto od čega bi se trebalo praviti big deal. Ali isto tako, triba si osvijestit da to nije isto. Jer nije. I nitko ne bi trebao imati problem s činjenicom da to nije isto. Pravit se da je je debilno. :ne zna:

Sve se vrti oko prokreacije? Ček, ti to stvarno govoriš u trenutku dok je Zemlja prenapučena i pitanje je nastavimo li ovim trendom hoćemo li imati resursa za preživljavanje uopće u budućnosti, dok milijuni djece umiru od gladi, dok ... isuse. Stvarno? Dok se parovi odlučuju ne imati djece uopće. Jesu li i oni bolesni? Zdrava jedinka zdravih reproduktivnih organa se ubrači sa istom takvom i odluče ne imati djece. Jel to mentalni poremećaj?
Da, vrti se. Za big picture je nebitno što neki ne odlučuju imati djecu. Ljudi imaju instinkt za samoodržavanjem i nikad si neće dozvoliti da kao vrsta izumru. Možda nas je sad previše, a ako se u slučaju nekakve nepogode drastično smanji broj ljudi, vjeruj mi da neće bit puno takvih bez djece.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Jun 2013, 00:26

MightyMe » wrote: Istina. Ljudi se mogu bolesni rodit, šta ne?
..
..majti, sori, ovo sto ti govoris me podsjeca na ovo..

ATTORNEY: Doctor, before you performed the autopsy, did you check for a pulse?
WITNESS: No.
ATTORNEY: Did you check for blood pressure?
ATTORNEY: Did you check for breathing?
ATTORNEY: So, then it is possible that the patient was alive when you began the autopsy?
ATTORNEY: How can you be so sure, Doctor?
WITNESS: Because his brain was sitting on my desk in a jar.
ATTORNEY: I see, but could the patient have still been alive, nevertheless?
WITNESS: Yes, it is possible that he could have been alive and practicing law.

:D

Send from Undatapatalka
Eks

Post 01 Jun 2013, 00:33

MightyMe » wrote: Ne mora značit.
Evo ja ti iman vlastiti primjer. :raspa:
Vako ti iđe moja dijagnoza: Retardatio somatica pituitaria. Takav san se rodija. Vidiš da u samom imenu kaže da je to poremećaj, bolest. I ja neman nikakvih otežavajućih simptoma za život osim okoline. I to mi otežava život. I to je poremećaj. I ne bunin se protiv toga.
Dobro, tom logikom su i lijevoruki bolesni. So what? Nizak si. Nitko neće trčati za tobom i vikati da si bolesnik. Za gejem hoće. Zašto je to tako? :ne zna: Jel bi ti bio zadovoljan onda s otim da se to njima upiše ovako kao tebi i da ih se onda smatra normalnim članovima društva? Jel misliš da je to uopće moguće nakon urbi et orbi objave da homoseksualnost zapravo jest bolest?
Jer ono, da, ti ćeš spušiti pokoji odjeb zbog visine, ali nazvati te bolesnim je malo :zec: bez obzira što tebi pisalo u papirima.
Pa šta da nema odgovora?
Dijagnoza je ono kad vidiš simptome i na temelju toga odrediš bolest. Ne vidin u čemu je tu problem.
A koji su simptomi? Mislim, tako su lijevoruke tjerali da pišu desnom rukom, bez ikakvog suvislog razloga. Ne kapiram baš što želiš. :ne zna: Koji su to razlozi zbog kojih homoseksualnost treba biti označena kao bolest iako ni znanstvenici ne znaju što je točno uzrokuje- sklonost, ne bolest. Koji su to kriteriji osim "jebu se u dupe"? :ne zna:
Razlika je u tome šta jedni vole suprotan spol, drugi isti. Ne vidin ni ja razloga zašto bi se to tribalo objavljivat na sve strane, to se primjeti samo od sebe nakog nekog vrimena. I nije nešto od čega bi se trebalo praviti big deal. Ali isto tako, triba si osvijestit da to nije isto. Jer nije. I nitko ne bi trebao imati problem s činjenicom da to nije isto. Pravit se da je je debilno. :ne zna:
Što to točno tebi znači kad kažeš "nije isto"? Ofc, nije isto jer oni vole isti spol, a mi suprotni. I to je to. To je kao da si rekao da žena nije ista kao muškarac. Jer ima vaginu. Jebate, naravno da nije. Kakve to veze ima s ičim? I s tim da je nešto bolest? Ti bi htio da se prizna da je to bolest i da su oni bolesni i smatraš da bi to imalo neke pozitivne posljedice ili šta već? Ili si samo istinoljubiv, iako zapravo nema nekih dokaza da to jest bolest. Ne razumijem.

Da, vrti se. Za big picture je nebitno što neki ne odlučuju imati djecu. Ljudi imaju instinkt za samoodržavanjem i nikad si neće dozvoliti da kao vrsta izumru. Možda nas je sad previše, a ako se u slučaju nekakve nepogode drastično smanji broj ljudi, vjeruj mi da neće bit puno takvih bez djece.
To što se pederi neće razmnožavat zbilja neće ugroziti big picture niti je to dovoljno da ih proglasiš bolesnima jerbo istom logikom možeš i zdrave ljude koji se ne žele razmnožavati.
MightyMe

Post 01 Jun 2013, 00:33

..a unda » wrote: ..majti, sori, ovo sto ti govoris me podsjeca na ovo..
Između ostalog govorim i o tome. Moje mišljenje se od vašeg razlikuje samo u tome šta ja smatram da bi trebalo spoznat tu razliku između homo i hetero i tako nastavit gradit društvo, dok vi govorite da bi trebalo zatvorit oči na sve to i pravit se da je sve to isto. I onda još mene uvjeravat u to.

Ovo šta se tiče bolesti, ja ne bi iša tako daleko, ali me iritira kad se zatvaraju oči pred očitim razlikama.

I rezultat je svega toga da je meni mozak tamo negdi daleko zatvoren u staklenci formalina. A dobro. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 01 Jun 2013, 00:40

MightyMe » wrote:..
I rezultat je svega toga da je meni mozak tamo negdi daleko zatvoren u staklenci formalina. A dobro. :ne zna:
:facepalm:

..ne, ne, krivo si shvatio. sori, ali to kako si shvatio me podsjeca na ovo..

ATTORNEY: ALL your responses MUST be oral, OK? What school did you go to?
WITNESS: Oral.

:D :D
MightyMe

Post 01 Jun 2013, 00:42

ex anais » wrote:
Dobro, tom logikom su i lijevoruki bolesni. So what? Nizak si. Nitko neće trčati za tobom i vikati da si bolesnik. Za gejem hoće. Zašto je to tako? :ne zna: Jel bi ti bio zadovoljan onda s otim da se to njima upiše ovako kao tebi i da ih se onda smatra normalnim članovima društva? Jel misliš da je to uopće moguće nakon urbi et orbi objave da homoseksualnost zapravo jest bolest?
Jer ono, da, ti ćeš spušiti pokoji odjeb zbog visine, ali nazvati te bolesnim je malo :zec: bez obzira što tebi pisalo u papirima.
So what, kažen i ja. :D
To šta neko trči za gejevima nije problem gejeva nego tih redikula. I rješenje nije da se govori da nema razlike, nego da se te razlike nauče poštovat.
To jel me zec ili nije nazivat bolesnim je glupo raspravljat kad je to činjenično stanje.

Za ostalo, neki drugi put.
..a unda wrote: :facepalm:

..ne, ne, krivo si shvatio. sori, ali to kako si shvatio me podsjeca na ovo..

ATTORNEY: ALL your responses MUST be oral, OK? What school did you go to?
WITNESS: Oral.

:D :D
Pretpostavlja san da nisi tako mislija, al san to iskoristija da se još malo pojasnin.
Eks

Post 01 Jun 2013, 00:55

Karl, di je ta plahta zapela? :gaah:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 01 Jun 2013, 00:57

ex anais » wrote:Karl, di je ta plahta zapela? :gaah:
U notepad dokumentu. :shy: Neću ja oto, ... :o
Eks

Post 01 Jun 2013, 00:58

Karl Jozef » wrote: U notepad dokumentu. :shy: Neću ja oto, ... :o
Kriste, poslat ću Zečinu na tebe.

Kreni.

Inače ću te nazvat. :raspa:
Tea Tree

Post 01 Jun 2013, 05:08

Ej, Majti, Majti, prokreacija kažeš? :D
Pa što ćemo s analnim, oralnim i drugim vrstama seksa tako rado upražnjavanim u muško-ženskim odnosima, a po svojoj naravi jalovima? :crying:

Misliš da je to isto malo bolesno?

I nisi rekao kako zamišljaš to "poštovanje razlika" u praksi. Eto, ti bi da je to bolest i recimo da se opet proglasi da je bolest. I što onda? Da se iscrtaju gej parkirna mjesta, dobiju besplatan javni prijevoz i autocestu?
Uz dopunsko zdravstveno svaka deseta seansa kod psihijatra gratis pa sve tako dok se ne izliječe. :zubo:
MightyMe

Post 01 Jun 2013, 11:24

Tea Tree » wrote: Uz dopunsko zdravstveno svaka deseta seansa kod psihijatra gratis pa sve tako dok se ne izliječe. :zubo:
Ne, ne. Više više mi se sviđaju metode s kojima je 2 + 2 = 5.
Margarita

Post 01 Jun 2013, 11:35

MightyMe » wrote:Ne govorim o legalnim aspektima toga. To je skroz neka druga stvar i ovo što sam napisao uopće nije argumet protiv gej brakova. Govorim o krivim spojevima u glavi. Sve životinje, pa tako i ljudi imaju seksualni nagon čija je svrha produženje vrste. Kad neka jedinka ima seksualni nagon prema nekoj drugoj jedinki s kojom ne može produžiti vrstu, to je problem, to je taj krivi spoj u glavi.
Onda je seksualni nagon prema meni jako krivi spoj. I veliki problem. Gore od maloljetne krepane ovce.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator

Post 01 Jun 2013, 11:40

MightyMe » wrote:..
..
..majti, aj mi kazi jednog jedinog kome je sve spojeno u glavi kako treba. aj, jednog.. :D
MightyMe

Post 01 Jun 2013, 11:44

..a unda » wrote:
..majti, aj mi kazi jednog jedinog kome je sve spojeno u glavi kako treba. aj, jednog.. :D
Nema ga. I ne vidim u čemu je problem. Sad ne znan jel me namjerno jebete u mozak ili ja nisan dovoljno jasan.
  • Information