sretan vam Pošić svima, i želim vam puno svačega, ne mogu se sjetit čega jer mi je mozak u spam modu

zar Božić kod vas traje dva dana?dimnjak wrote:do kad rade ducani?
moram kupiti poklone.
kvragu, treba uvest pravilo da se daruje drugi dan bozica, ovak cemo bankrotirati
lidl ti radi do šest, ovaj u trešnjevci. a tamo ima jeftinih tamnih čokolada. i nekih konjaka. odmah se pozovi na čokoladu i konjak, pripazi da dođeš u vrijeme obilnijeg dnevnog boravka i riješila si problemedimnjak wrote:do kad rade ducani?
moram kupiti poklone.
kvragu, treba uvest pravilo da se daruje drugi dan bozica, ovak cemo bankrotirati
Zar se nitko ne sjeća crtića o Matildi?Hekatonhir wrote:Božić cijele godine? Jbt, ovo je za Nobelovu nagradu za mir.
uginut ću od sreće i sugar-overloadaklonka wrote: Zar se nitko ne sjeća crtića o Matildi?
Fali mi hrvatska sinkronizacija.
"Željela bih da je Božić svaki dan, uvijek i zauvijek!"
"Haljina je lijepa, ali kao da sam je već negdje vidjela!"
"Ljudi više nisu imali novca pa su počeli jedni drugima poklanjati stare krpe."
"God rest ye merry, gentlemen / Let nothing you dismay / Remember, Christ, our Saviour / Was born on Christmas day":voliovuverziju:
Evo poseban video za jevgenušu:
I wish every day could be Christmas!

evo za ovo drugojevgenija wrote:
uginut ću od sreće i sugar-overloada![]()
nisam ti ga ja ni postala.Hekatonhir wrote:Jevgenija, prvi put vidjeh taj crtić, kako da ga se sjetim?
Na kojem dijelu tijela? I, da ne skrećem s teme, je li bilo za pošić?Hekatonhir wrote:Očito.Zavarao me tvoj avatar pa nisam gledao. Oduvijek sam bio slab na mašnice, čak sam ih i nosio.
pa onda mi odgovori više na fejs ppHekatonhir wrote:Očito.Zavarao me tvoj avatar pa nisam gledao. Oduvijek sam bio slab na mašnice, čak sam ih i nosio.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest