Na stranici prije, ljenčino.jevgenija » wrote: šta ti je linkala? Oću vidit
Gutam s guštom, jebeš ananas!
sad je već dvije stranice prije. Ne mogu ja to.
a daaaaaaaaaaaaaaaaaj
:emocionalnaucjena:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
nemaš nikoga da vam proslijedi odjeće? očajno je neisplativo investirati u ove male krpice, odmah ih prerastuTupelo » wrote: Naravno, moram i u šoping jer nemam dovoljno ovih plišanih stvari. U zadnjem šopingu sam kupila gomilu pamučnih bodića i rompera i uopće se nisam sjetila kupovati pliš i flis.![]()
Ubija me ta dječja odjeća. Nikad ne znam što da kupim i često nešto preraste nakon jednog nošenja.
meni žao nekioh stvari koje sam čuvala za posebne trenutke pa ih nikad nije obukla
išla sam na književnu večer, s oproštenjem, i isprepadala se pisaca, poglavito Petriške, jebo je jabaja » wrote: aj, sreće ti, reci mi što si vidjela tamo![]()
mi odveli đete da je isprepadamo vampirima, a ono samo birtija prefarbana u crno i crveno
ja svršavam na grožnjan![]()
draga, tako sam i mislila![]()
ovo tre grijem grljenjem
http://www.matiki.com/index.asp?j=cro

Što se robice tiče, i moja je neke stvari obukla valjda dva puta.
Šteta novaca, uistinu, al' nisam si mogla pomoći. Još uvijek ne mogu.
Ali sada ipak manje, shvatila sam da je to uistinu bacanje love u vjetar.
Srećom, kuma mi ima dupliće starije 8 mjeseci od bube tako da me svaku sezonu opskrbljuje s tonom robe.

Što se robice tiče, i moja je neke stvari obukla valjda dva puta.
Šteta novaca, uistinu, al' nisam si mogla pomoći. Još uvijek ne mogu.
Ali sada ipak manje, shvatila sam da je to uistinu bacanje love u vjetar.
Srećom, kuma mi ima dupliće starije 8 mjeseci od bube tako da me svaku sezonu opskrbljuje s tonom robe.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dobro je znati
Mah mah malim vrijednim ljudovima.
o, gospođica faust... da, to već ima smislajevgenija » wrote: išla sam na književnu večer, s oproštenjem, i isprepadala se pisaca, poglavito Petriške, jebo je ja![]()
nikad mi neće bit jasno zašto je njoj dozvoljeno trošit zrak i papir i olovnu boju i sve?!?!baja » wrote: o, gospođica faust... da, to već ima smisla
dobro prijepodne 
danas sam upalila grijanje. nocas obukla pidzamu. nakon mjeseci gaca. i izvadila zimske poplune i makla frotirke. pocinje sivilo. koje mrzim.
suncana jesen je predivna. kao ona iz uvodnog posta. ali ovo sivilo, ubilo bi i vampire.
nego, zrtvovat dekicu za pod?
stavis rucnik, dekicu, gumene puzle ispod bejbiđima, ili ga dignes na krevet, kauc, ak se mala jos ne krece.
ako je na podu, ne zaboravi da je dolje uvijek stupanj, dva hladnije nego gore. zato sam ja kurila na 24 da bi joj na podu bilo eventualno 22.
danas sam upalila grijanje. nocas obukla pidzamu. nakon mjeseci gaca. i izvadila zimske poplune i makla frotirke. pocinje sivilo. koje mrzim.
suncana jesen je predivna. kao ona iz uvodnog posta. ali ovo sivilo, ubilo bi i vampire.
nego, zrtvovat dekicu za pod?
ako je na podu, ne zaboravi da je dolje uvijek stupanj, dva hladnije nego gore. zato sam ja kurila na 24 da bi joj na podu bilo eventualno 22.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Gumene puzzle su otrovne! 
Isuse, koliko ja imam posla ovaj tjedan, stan mi je štala, a ne da mi se ni disati, kamoli što drugo.
Naručila sam tetu čistilicu da mi dođe napraviti generalku u srijedu.
Pored zdravih ruku i nogu.
Jednostavno nemam snage ni volje.
Jedino se bojim da ću se morati ipak sama uhvatiti u koštac sa zimskom robom.

Isuse, koliko ja imam posla ovaj tjedan, stan mi je štala, a ne da mi se ni disati, kamoli što drugo.
Naručila sam tetu čistilicu da mi dođe napraviti generalku u srijedu.
Pored zdravih ruku i nogu.
Jednostavno nemam snage ni volje.
Jedino se bojim da ću se morati ipak sama uhvatiti u koštac sa zimskom robom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dakle, odmor na sijenu?
dakleSrećom, kuma mi ima dupliće starije 8 mjeseci od bube tako da me svaku sezonu opskrbljuje s tonom robe.![]()
![]()
Sviđam sve slike s magarad i sve slike ofcima
Pozdravi Arpiju i reci joj fala i odmene!
Edit:
a i ovo čudo, koe god vrste bilo
sta da ih bacim...cuvam ih 5 godina za "sljedece"
mislim, moja nije nikad grizla nis u stanu. osim kablova od kompa i struje.
vani opusaka, proslogodisnjih tudjih stapica od sladoleda u travi itd.
al zato je stekla imunitet i zdrava je ko dren
i mi nemamo nikog starijeg i nismo nikad dobili nasljedjenu robu, sve sam morala kupovat. jos uvijek moram
- Lord Byron
Čak i kad je u stanu normalna temperatura (a ne plus milijun, kao u tebeTupelo » wrote:Sad sam joj obukla plišane hlače, bodić na kratke rukave i preko toga plišanu majicu.
Na nogama ima termo čarape.
Nisam pobornik "čeličenja" djeteta, ali sve dok su joj šapice i nosić topli (namjerno koristim terminologiju koja ti je bliža), sve je OK. Prevelikim utopljavanjem dobit ćeš (još jednu
Razmišljaj statistički: da je hladnoća stvarno takva frka, svijet bi bio prekriven smrznutim bebama.
Mislim da se sijeno plaća na licu mjesta. 
Navodno su te puzzle kancerogene, u nekim zemljama (mislim Francuskoj
) su ih i zabranili. 
Mi smo ih imali, ali sam sve bacila u pm kad sam to pročitala. Ne želim riskirati.
Navodno su te puzzle kancerogene, u nekim zemljama (mislim Francuskoj
Mi smo ih imali, ali sam sve bacila u pm kad sam to pročitala. Ne želim riskirati.
zbog kine?Morticia » wrote:Mislim da se sijeno plaća na licu mjesta.
Navodno su te puzzle kancerogene, u nekim zemljama (mislim Francuskoj) su ih i zabranili.
imam neke disney. ne smrde. nisu one iz getroa brojke i slova.
ajde, bar cu garazu srediti...
meni je lino multikvotat
tupelo, jel joj rokerski bodić još valja?
pokati, jevgenijo, neće dite vodit u ovo vampirsko selo
ajme, koliko ste napisale, imala sam posla, idem vas povatat
meg ti je glupa!!! :xlux:
:nesretnost:jevgenija » wrote:stupnjeva u Zagreb, Maksimir: 1![]()
U Istri bilo gdjeMorticia » wrote: Hajde, dajte mi ideju, ako znate... Gdje da odemo za vikend s malom?
Negdje u prirodu, al' da nije jako hladno.
Na dva, tri dana.
I da nije baš u pizdi materinoj, po mogućnosti negdje u Istri.
Labin/Rabac.
gonj špadi
-
- Information
-