Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
ma da, ali sam mislila da se odmah na homepageu nudi, ovako se nudi tema, ako na nju kliknem, baca na prvi post, ili kliknem na zadnji upis, koji nije nužno jedini nepročitani.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aha, ti bi to za ove teme s naslovince...hm, da, ovaj, e pa ništa od moje pomoći u tom pogledu.Pješčana » wrote:ma da, ali sam mislila da se odmah na homepageu nudi, ovako se nudi tema, ako na nju kliknem, baca na prvi post, ili kliknem na zadnji upis, koji nije nužno jedini nepročitani.
Mislim da sam pročitao da unutar tog dodatka može se podesiti da ide na prvi ili zadnji post, nisam siguran. Evo tu je nešto pa nek Majti pogleda. 
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 9&start=30
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 9&start=30
Koliko sam shvatio, ovaj forum uopće ne pamti koji je zadnji pročitani post pa tako ne može te ni uputit na njega. Ovo što Karl priča je zadnji post, a ne zadnji pročitani.Pješčana » wrote:ma da, ali sam mislila da se odmah na homepageu nudi, ovako se nudi tema, ako na nju kliknem, baca na prvi post, ili kliknem na zadnji upis, koji nije nužno jedini nepročitani.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
MightyMe » wrote: Koliko sam shvatio, ovaj forum uopće ne pamti koji je zadnji pročitani post pa tako ne može te ni uputit na njega. Ovo što Karl priča je zadnji post, a ne zadnji pročitani.
Volim vake admine.
Čekam da te Zekoslava vidi.
Je, ali kad odeš na pdf i kad klikneš onaj kvadratić ispred teme, automatski te preusmjeri na dosad nepročitano. Kako ne? A s naslovnice to ne "kuži".MightyMe » wrote:Pa zapamti koju si temu pročitala, ali ne zapamti koji je bio zadnji post na toj temi kad si je pročitala. Valjda. Istražit ću to neki drugi put, ali čisto sumnjam da je drugačije od ovog što govorim.
U biti bi na naslovnici trebao postojati taj narančasti kvadratic koji znači- view first unread post jer već postoji na pdfovima.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislio sam da je to normalno.
Kad se tapatalkom spojim na trkelj, tapnem na zadnje teme, onda tapnem na neku od njih a on me baci na prvi nepročitani post. Uživancija.
Zato se češće spajam s ajfonom čak i kad mi je comp pri ruci.
Kad se tapatalkom spojim na trkelj, tapnem na zadnje teme, onda tapnem na neku od njih a on me baci na prvi nepročitani post. Uživancija.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sad me bacilo na početak zadnje stranice gore na trkelju, a ovdje na zadnji post.Euklid » wrote:Mislio sam da je to normalno.
Nije normalno ako klikaš s naslovne. Ako ideš na pdf onda jext.
Zekoslawa » wrote:Eksačo, ne davi. Sve postove na forumu ti si pročitala, a na svim temama zadnji post je tvoj.
Euklide, fulao si sve onda.
-
- Information
-