Lažna mlada? Možda se i udam.Karl Jozef » wrote: Negdje u Zagvozdu šta ja znam.![]()
Nisam baš bio na običajnim svadbama pa ni ne znam kakvi su običaji. Znam da ima ono nešto s lažnom mladom, ...
Kako je unda riješio problem trkeljaških usidjelica...
E, samo će na našoj svadbi biti novost to što ćeš imati samo i jedino lažnu mladu, a ja ću se cerekati iz prikrajka. Uostalom, ja nisam dobra kandidatkinja za bacanje jabuke preko zgrade, ja samo pružim ruku preko krova i spustim jabuku na drugu stranu.Karl Jozef » wrote: Negdje u Zagvozdu šta ja znam.![]()
Nisam baš bio na običajnim svadbama pa ni ne znam kakvi su običaji. Znam da ima ono nešto s lažnom mladom, ...
To je OK jer i ja se grozim svadbi i pretjeranog druženja s ljudima.Zekoslawa » wrote: E, samo će na našoj svadbi biti novost to što ćeš imati samo i jedino lažnu mladu, a ja ću se cerekati iz prikrajka. Uostalom, ja nisam dobra kandidatkinja za bacanje jabuke preko zgrade, ja samo pružim ruku preko krova i spustim jabuku na drugu stranu.
NeČu. Ja oću pravog mladog, ali ja ću biti lažna.Karl Jozef » wrote: To je OK jer i ja se grozim svadbi i pretjeranog druženja s ljudima.Stavit ćemo ex lažnog mladog i sve pet.
Dobro dobro bit cu dobra
(Unda khm...
A dobro, ali morat će biti nazočan barem matičar. Odnosno, matičar i svećenik, jer se nećemo moći dogovoriti, pa ćemo svatko svoje. I još eksača. Pa ćemo morati zvati i undu. Pa red je i da Baru zovemo. I Majtija. Pa onda i Verabaut, da ne bude eksača jedina usidjelica. Pa onda mora biti i tvoja mater. I moj bivši, da se ne naduri šta ga nisam zvala. I eto, jedan po jedan, dobijemo veliku svadbu.Karl Jozef » wrote: To je OK jer i ja se grozim svadbi i pretjeranog druženja s ljudima.Stavit ćemo ex lažnog mladog i sve pet.
Na velikim svadbama se puno zaradi.Zekoslawa » wrote: A dobro, ali morat će biti nazočan barem matičar. Odnosno, matičar i svećenik, jer se nećemo moći dogovoriti, pa ćemo svatko svoje. I još eksača. Pa ćemo morati zvati i undu. Pa red je i da Baru zovemo. I Majtija. Pa onda i Verabaut, da ne bude eksača jedina usidjelica. Pa onda mora biti i tvoja mater. I moj bivši, da se ne naduri šta ga nisam zvala. I eto, jedan po jedan, dobijemo veliku svadbu.
I posnog sira.
Šta zaradimo, ide za kupnju diploma.Karl Jozef wrote: Na velikim svadbama se puno zaradi.![]()
Kojuš ti? Meni bi kroatistika mogla odgovarati.Zekoslawa » wrote: Šta zaradimo, ide za kupnju diploma.
Ljudi, molim vas, ne dajte nam ništa. Ništa.Karl Jozef » wrote: Kojuš ti? Meni bi kroatistika mogla odgovarati.
Pa ti još nisi u zatvoru, koliko vidim.ex anais » wrote:Jel ilegalno lagati o diplomama? Ne u CV-u nego nako...
Zekoslawa » wrote: A dobro, ali morat će biti nazočan barem matičar. Odnosno, matičar i svećenik, jer se nećemo moći dogovoriti, pa ćemo svatko svoje. I još eksača. Pa ćemo morati zvati i undu. Pa red je i da Baru zovemo. I Majtija. Pa onda i Verabaut, da ne bude eksača jedina usidjelica. Pa onda mora biti i tvoja mater. I moj bivši, da se ne naduri šta ga nisam zvala. I eto, jedan po jedan, dobijemo veliku svadbu.
Naprotiv. Karl ti treba dati nadu. Ako se on oženio, moš i ti.ex anais » wrote:Karl mi je ubio zadnje nade za udaju. Zec, morat ćemo ga dijelit.
Ma ne to, nego on prati ote emisije pa mi je rekao da ovaj ima djevojku.Zekoslawa » wrote: Naprotiv. Karl ti treba dati nadu. Ako se on oženio, moš i ti.
Ili da ipak prihvatim undinu ponudu za Dežulovića.
A tebi je kao neki problem to što ćeš biti treća? Dobro, ako neš njemu, uvijek možeš Karlu biti druga, velikodušna sam jaex anais » wrote:
Ma ne to, nego on prati ote emisije pa mi je rekao da ovaj ima djevojku.![]()
Ili da ipak prihvatim undinu ponudu za Dežulovića.
-
- Information
-