Opet gutam - ništa nisam naučila!
Ja imam piletinu s limunom.
Istina, ne želiš da te na slikama s vjenčanja zamijene za slona.neka, bolje da gladujem
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
a to mi je super priča
ne mogu 2 psa. radije bi ovome našla društvo, na livadu neće, trga se i bježi. navikao se na jednu ženkicu koja mu je došla u posjetu, ona mu je ok, ali i dalje bježi od svih ostalih
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
Ajvi » wrote:A, ništa, čekaj da dođe Tupelo. Ona će znat šta i kako.
I, pokati, kakvi ti je ovo dikobraz na avataru?
nije uopće dikobraz
Forest Spirit, iz princeze mononoke, lijepo mi je nacrtan
ma jedejzi wrote:Sad se Mulica nadurila. Isuse, koje dijete.![]()
možda je išla jest
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ajme stara, ništa mi ne pričaj, ne mogu se odlučit kojeg ću!Megalodona » wrote: kako planovi za pir, jeste kaparili slona?
azijski su super slonovi, ali i afrički je presladak!
i sad ne znam kojeg bi, pa smo imali ideju da svak uzme jednog, al onda to nije to..tribali bi zajedno na jednom, jer ipak više nećemo bit 'on i ja' nego 'mi'
meg ti je glupa!!! :xlux:
e da vas pitam, jel ima na trkeljanjima opcija 'ignore user'?dejzi » wrote: istina, ne želiš da te na slikama s vjenčanja zamijene za slona.
potrebna mi je!
nisam te još uspila stavit na ignore, pa sam vidila ovaj post!dejzi wrote:Sad se Mulica nadurila. Isuse, koje dijete.![]()
nisam se nadurila, tuko! išla sam vodit psa vani!
ponašaj se pristojno prema meni, ipak sam starija!
pari ko dlakava ameba
meg, jesi se sinoć seksala?
- Megalodona
je, teška odlukaAdMulica » wrote: ajme stara, ništa mi ne pričaj, ne mogu se odlučit kojeg ću!
azijski su super slonovi, ali i afrički je presladak!
i sad ne znam kojeg bi, pa smo imali ideju da svak uzme jednog, al onda to nije to..tribali bi zajedno na jednom, jer ipak više nećemo bit 'on i ja' nego 'mi'i sad se mislimo!
a da ujašete na devi, svatko na jednoj grbi?
za obje rečenice:AdMulica wrote: pari ko dlakava ameba
meg, jesi se sinoć seksala?![]()
odjebi
a deve pljuju
znači, bilo je loše?za obje rečenice:
odjebi
- Megalodona
može, otvaramAdMulica » wrote:4888. post je ovo!
dejzi, jel se otvara novi volume na 5000? jel tako rečeno?
ko otvara?
meg još nije otvorila gutački!!! :jum ping: :rol leyes:
samo da pitamo jevg
jebemu, sad kad tribaš jevg i dejzi, njih nema!
pas mater!!!
meg otvara novi volume!!!
- Megalodona
jevg klonče su nam modovi tu, njih moramo pitat, šta dejzi znaAdMulica » wrote: jebemu, sad kad tribaš jevg i dejzi, njih nema!
pas mater!!!
meg otvara novi volume!!!
već znam uvodni, al moramo čekat druge žene da li se slažu.
idem imt rl na sat-dva
ajme zbunih se...mislila sam da je dejzi ode mod, uz jevg!Megalodona » wrote: jevg klonče su nam modovi tu, njih moramo pitat, šta dejzi zna![]()
već znam uvodni, al moramo čekat druge žene da li se slažu.
idem imt rl na sat-dva
sorkač klonče
ja isto moram imat rl na sat dva...do psa je, nije do mene! mora pas nešto jest, a ne zna kuvat!
isuse, napokon normalno, nesuvislo gutanje
boli me kurac ko će otvorit novo, nijesam vam ja Gaz...
pardon, gazda
I ja glasajem za meg. Ona će napisati nešto dugačko, ženstveno i potpuno nesuvislo, vjerojatno i dobrodušno

boli me kurac ko će otvorit novo, nijesam vam ja Gaz...
pardon, gazda
I ja glasajem za meg. Ona će napisati nešto dugačko, ženstveno i potpuno nesuvislo, vjerojatno i dobrodušno
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija » wrote:isuse, napokon normalno, nesuvislo gutanje![]()
dobrodušno!I ja glasajem za meg. Ona će napisati nešto dugačko, ženstveno i potpuno nesuvislo, vjerojatno i dobrodušno![]()
![]()
a na kraju stavit 3 psiho smajlića
Jest. Sjećam se kad nije htjela staviti Glupka Dejzi, a ja sam ga bezdušno zalijepila.jevgenija » wrote:Ona je najdobrodušniji stvor među vama žgadijom. I na korak samo do dejačine preodgojenosti!
Promijenila si šest tema i dva foruma, i još uvijek misliš da nam možeš odglumiti kako imaš RL. Bolja si u dinajlu od mene, čestitamMegalodona » wrote:idem imt rl na sat-dva
Predlažem da s otvaranjem novog voljuma throw a party.
-
- Information
-