Što?Zekoslawa » wrote:..eto.
..sta?
Pa dobro nije bakterija neka. Proljeće je svakakvi alergeni su u zraku, ...ex anais » wrote: A ne znam više ni sama. Oni daju umjetne suze jer je to jedino što smiju dati. Antibiotske kapi ne smiju jer ne znaju šta mi je. Umjetne suze sam kupila i peku me užasno oči od njih, a sad da idem kupvoati one od 60 kn, ne znam. Možda bolje poć doktoru jer ionako ću morat platiti i njega i specijalistove kapi.
Potit ćemo se preko ljeta.I da, ovo je zadnje zahlađenje, zadnja kiša, slijedi nam paklenije ljeto nego prošle godine, kažu meteeolozi. A i bez njih mi je o bilo jasno kad je ljeto preskočilo proljeće ove godine. I tako do studenog, kažu.
Karl Jozef » wrote: Pa dobro nije bakterija neka. Proljeće je svakakvi alergeni su u zraku, ...
Potit ćemo se preko ljeta.
Napisala je zadnji post na temi. A majtija niotkud.
Ja ne znam, nama će ljeto biti pakao. Al zaslužili smo.
Ubit ćete me.Karl Jozef » wrote:Skroz sam isključio taj dio, ... to je ona čekala da uskoči.
Zec, otvori ti temu.Može i Majti on nije ni jednu ili Bara ...
Oprosti.Zekoslawa » wrote:Nisam ni ja nijednu studentsko-penzionersku.![]()
Eksača je u zadnjih tri dana jedno pet puta rekla kako nam je ovo zadnje zahlađenje do studenoga.
Ovo je kao kad smo otvarale onu živc temu.
Imala sam te ubit, ali kad sam vidjela simbol, sve sam ti oprostila.
Pok, topiću!
Majti, kad riješiš milfaču, ključaj ovo.
Zekoslawa » wrote: Imala sam te ubit, ali kad sam vidjela simbol, sve sam ti oprostila.![]()
Pok, topiću!![]()
Majti, kad riješiš milfaču, ključaj ovo.
Simbol glavu spašava.
Pok, topiću. ... šta
Manijačeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!11Karl Jozef » wrote:Valjda Zeko neće skužit da nije zadnja, ...
-
- Information
-