Pih.Karl Jozef » wrote: Mene da i muče razno razni simptomi i pojave, ja bih skrivao.
Trenutno me malo vrat boli i leđa i tako, ...
Nek te .. htjedoh reći ZEc, ali nju boli ruka, nek te Majti masira.
Pih.Karl Jozef » wrote: Mene da i muče razno razni simptomi i pojave, ja bih skrivao.
Trenutno me malo vrat boli i leđa i tako, ...
Vidio sam na nekim filmićima da može to i nogama, neke žene gaze po čovjeku i tako ga masiraju.ex anais » wrote: Nek te .. htjedoh reći ZEc, ali nju boli ruka, nek te Majti masira.
Nemam bizarne fetiše.Karl Jozef » wrote: Vidio sam na nekim filmićima da može to i nogama, neke žene gaze po čovjeku i tako ga masiraju.
Misliš da me to više boli od uredu?Karl Jozef » wrote: Drugi puta bolje pazi.
ex anais » wrote: Misliš da me to više boli od uredu?
A i ja, valjda.Ajme, zijevam... Ići ću leć. Tko otvara topic?
Kad se spomenu postovi prvo mi na pamet padaju tvoji, pa gledam, nije 15700 neka obljetnica.ex anais wrote: Pa kraja topika, bokte
Ja predlažem da se nova tema zove .. simbol.Karl Jozef » wrote:
A i ja, valjda.
Kad se spomenu postovi prvo mi na pamet padaju tvoji, pa gledam, nije 15700 neka obljetnica.A štajaznam, nek otvara tko hoće, ...
A onda je i otvori, ...ex anais » wrote: Ja predlažem da se nova tema zove .. simbol.
A da vrištiš u kupaoni, možda se preplaše.Opet nisam kupila Raid.
Djeluješ pitijski pasivno agresivno.
Nije mi namjera.ex anais » wrote: Djeluješ pitijski pasivno agresivno.Baba će popizdit šta gorim svjetlo, a šta ću sad.
Karl Jozef » wrote: Nije mi namjera.
Ti otvori temu s naslovom simbol, nema druge kad ostali rade, spavaju, ...
I koliko im treba da se razbježe? Mislim ja ne znam kako da to zamišljam. Koliko je toga. Pa nije ih valjda 100 komada tamo. Možda jedan, dva ili tri malo šetuckaju.
Ok. Dosta o insektima.ex anais » wrote: Prestani!
Nu ovoKarl Jozef » wrote: Ok. Dosta o insektima.
Nekad sam čuo da su ljudi tamanili mrave ili nešto, tako da im stavljaju sol. Pa možeš po tim mjestima malo soli staviti i kroz dva tri dana, nema ih više. Možda.
Ma te kapi su bile pradavno. Nisam ništa koristila već jako dugo. Zapravo, serem, jesam, obične kapi za oči par puta, moguće da je to i pogoršalo. Ali bilo je u kurcu i prije. A sve znam, komp. Jednoj kolegici se skroz bilo zacrvenilo oko i zaključila je da je to jer bulji cijeli dan u komp, a vraga, bulji manje od mene, al ipak se desilo. Pa je dobila neke valjda posebne kapi od doktora, a možda i nisu posebne, pokpitaj.Karl Jozef » wrote:E, a to je početkom mjeseca. Jel' ti bilo bolje s tim prijašnjim kapima?
A ne znam više ni sama. Oni daju umjetne suze jer je to jedino što smiju dati. Antibiotske kapi ne smiju jer ne znaju šta mi je. Umjetne suze sam kupila i peku me užasno oči od njih, a sad da idem kupvoati one od 60 kn, ne znam. Možda bolje poć doktoru jer ionako ću morat platiti i njega i specijalistove kapi.Karl Jozef » wrote:A kao prvu instancu ako ti se ne ide okulisti možeš pitati apotekarku da baš sama ne kupuješ svašta.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests