A Karl?Zekoslawa » wrote: A čuj, i ja imam paranoičnu babu, pa ćemo skupa, šta.
..sta?
Ja bih njega rado vidjela kao podstanara kod ove babe gatalice. Ujme što je ona radila podstanarima.Zekoslawa » wrote: A čuj, i ja imam paranoičnu babu, pa ćemo skupa, šta.
Možda nam se i Majti pridruži, on misli da ga želi sve što hoda.
Jel ljudi stvarno ne "primijete" ako netko obuče leopard usku haljinu na stopedeset kila i natapira kosu te je pospreja lakom, šljokičastim! ili se samo vorumski preseravaju.
Jebešmisve, nisam neki ideal ljepote nipošto, ali zilijun sam puta primijetila koješta na ulici. I pomislila koješta. Jesam ja loša osoba?
Jebešmisve, nisam neki ideal ljepote nipošto, ali zilijun sam puta primijetila koješta na ulici. I pomislila koješta. Jesam ja loša osoba?
Ja se uopće ne trudim sakriti zgražanje kad god ugledam devin papak. I baš me briga jesam li zla. I mislim da debeli nemaju šta nositi uske haljinice i pokazivati debele noge i kolačiće oko struka i tako to sve. Da, legitimno je reći da je nešto gadno i da nije za pokazivanje i legitimno je čuditi se. 
Ja naprosto ne vjerujem onima koji ne bi trepnuli ni na jednu pojavu. Ne znam, eto, ne vjerujem im. Ne možeš jebote ne vidjeti babu od trista kila u ružičastoj baletnoj haljinici i ostati kul. Ne možeš. Eto. A one majičice koje otkrivaju struk su mi naprosto degutantne na većini ljudi iza puberteta osim ako baš nisu skinny i mladoliki. Fašist sam, znam. Ali gledam to tako, ako se ja mogu pristojno obuć, koji kurac je tim ljudima da se oblače tako da izgledaju da su dugini meteori pali na zemlju.Zekoslawa » wrote:Ja se uopće ne trudim sakriti zgražanje kad god ugledam devin papak. I baš me briga jesam li zla. I mislim da debeli nemaju šta nositi uske haljinice i pokazivati debele noge i kolačiće oko struka i tako to sve. Da, legitimno je reći da je nešto gadno i da nije za pokazivanje i legitimno je čuditi se.
I da, nekad buljim, ako idem iza nekog takvog. Jednom sam buljila u žensku koja je imala zlatnu minicu koja joj je jedva pokrivala guzicu, a imala je majci stopedeset sigurnih. Buljila bih vjerojatno i u onu od pedeset kila, naprosto me taj kič zarobi, jebiga, ne mogu ne gledati i ne zgražati se. Sve same moralne vertikale posvuda.
Super teme.
Daj popis di se dobro jede i pije u Istri, nikad se ne zna kad moze zatrebat.
A ša ti nosiš, zlatne gaćice, bokte. SAd sam se sjetila jednog starca koji je uvijek sjedio gole guzice na plaži. I sad bi meni netko rekao da ja to ne gledam i da šta me briga. Kako, kako to ignorirati.MightyMe » wrote:Vi ste grozne.
ex anais » wrote:Jel ljudi stvarno ne "primijete" ako netko obuče leopard usku haljinu na stopedeset kila i natapira kosu te je pospreja lakom, šljokičastim! ili se samo vorumski preseravaju.![]()
Zekoslawa » wrote:Ja se uopće ne trudim sakriti zgražanje kad god ugledam devin papak. I baš me briga jesam li zla. I mislim da debeli nemaju šta nositi uske haljinice i pokazivati debele noge i kolačiće oko struka i tako to sve. Da, legitimno je reći da je nešto gadno i da nije za pokazivanje i legitimno je čuditi se.
ex anais » wrote: Ja naprosto ne vjerujem onima koji ne bi trepnuli ni na jednu pojavu. Ne znam, eto, ne vjerujem im. Ne možeš jebote ne vidjeti babu od trista kila u ružičastoj baletnoj haljinici i ostati kul. Ne možeš. Eto. A one majičice koje otkrivaju struk su mi naprosto degutantne na većini ljudi iza puberteta osim ako baš nisu skinny i mladoliki. Fašist sam, znam. Ali gledam to tako, ako se ja mogu pristojno obuć, koji kurac je tim ljudima da se oblače tako da izgledaju da su dugini meteori pali na zemlju.![]()
I da, nekad buljim, ako idem iza nekog takvog. Jednom sam buljila u žensku koja je imala zlatnu minicu koja joj je jedva pokrivala guzicu, a imala je majci stopedeset sigurnih. Buljila bih vjerojatno i u onu od pedeset kila, naprosto me taj kič zarobi, jebiga, ne mogu ne gledati i ne zgražati se. Sve same moralne vertikale posvuda.![]()
..jle vi imate svog posla osim gledat zenske po ulici?
uz pusti taj neukus sto vi navodite, ja mislim da ste najprije ljubomorne malo na zgodne mlade cure. sta je, ovaj mjesec uranilo?
Obozavam takve osobe vidjeti na ulici. Ma bilo gdje. Sto blesavije, meni bolje. Nema veze s ukusom, u stilu...meni se to svidja pa bih i ja tako, to je bas gledanje kako su ljudi razliciti. Kako sebe vide drugacije nego drugi.ex anais » wrote:
Ja naprosto ne vjerujem onima koji ne bi trepnuli ni na jednu pojavu. Ne znam, eto, ne vjerujem im. Ne možeš jebote ne vidjeti babu od trista kila u ružičastoj baletnoj haljinici i ostati kul. Ne možeš. Eto. A one majičice koje otkrivaju struk su mi naprosto degutantne na većini ljudi iza puberteta osim ako baš nisu skinny i mladoliki. Fašist sam, znam. Ali gledam to tako, ako se ja mogu pristojno obuć, koji kurac je tim ljudima da se oblače tako da izgledaju da su dugini meteori pali na zemlju.![]()
I da, nekad buljim, ako idem iza nekog takvog. Jednom sam buljila u žensku koja je imala zlatnu minicu koja joj je jedva pokrivala guzicu, a imala je majci stopedeset sigurnih. Buljila bih vjerojatno i u onu od pedeset kila, naprosto me taj kič zarobi, jebiga, ne mogu ne gledati i ne zgražati se. Sve same moralne vertikale posvuda.
Amerika je dusu dala za gledanje debelih u minicama.
Ne smeta me to, dapace, volim vidjeti i najradije bih da sam nevidljiva pa da mogu dobro prouciti sto i kako ima na sebi. Ipak mi je neugodno buljiti.
Jednom sam na skijanju vidjela zenu koja je skijala obucena u leopardicu. Skroz uske skijaske hlace i gore jakna istog uzorka. Na glavi kapa s usima ko leopard. Imala je i rep nasiven na jakni.
I pazi moje srece....penjemo se sa gondolom gore, nas 8, i ona i muz skupa sa mnom u istoj gondoli.
I gondola zapne tako da smo ostali jedno vrijeme stajati u zraku. Bila neka Ruskinja tamo i ona pocela spiku s tom leopardicom. Zena se sasvim normalno razgovarala.
Milsim, nije da sam ocekivala da rezi i mjauce ko leopard, ali kad vidis da netko tako ekstravagantno obucen ponasa normalno, malo iznenadi.
Tako su caskale jedno 15 minuta pa sam saznala da ona ima jos dva kompleta, jedan zlatni a jedan rozi.
Autfiti su uskladjeni sa skijama, na ovima je imala leopardovo krzno zaljepljeno na gornjoj strani. Rekla je da je to njen hobi, da ona to voli i da vrijeme provodi izradjujuci si takve stvari.
E da, na lijevoj ruci je imala nokte od 20 cm. Ko kandje. Bili su zaljepljeni i u tigrastim prugama. Malo su joj se klimali pa je to popravljala . Rukavica je bila odrezanih vrhova da je moze navuc na ruku.
Pokazivala je slike na mobu toj Ruskinji od svojih ostalih izdanja pa sam i to vidla.
Ono...kad si vec zarobljen u gondoli, steta ne iskoristi priliku za pricu i napasanje ociju.
A muz joj je bio stvarno zgodan, visok, sportski tip i ponosan na nju.
Ona je isto bila zgodna, kompletni make up, dobrodrzeca za svoje godine, imala je oko 40 i koju.
Oboje su bili super skijasi, vidla sam ih kako se skijaju.
Joj, meni je to bas bilo dobar dozivljaj.
Izgleda da se sinkroniziralo...a unda » wrote:
..jle vi imate svog posla osim gledat zenske po ulici?![]()
uz pusti taj neukus sto vi navodite, ja mislim da ste najprije ljubomorne malo na zgodne mlade cure. sta je, ovaj mjesec uranilo?
MightyMe » wrote: Izgleda da se sinkroniziralo.
Ne triba njima vodit racuna o stvarima kad imaju vas dva ka sekretarice.
Pričaj nam još o zgodnim mladim curama...a unda » wrote:
..jle vi imate svog posla osim gledat zenske po ulici?![]()
Vidim da si čovjek profinjenog ukusa.
Baro, ali to je drugo, nego kad se neka cajkuša nakindžuri i pravi od sebe budalesinu na ulici. Ima jedna luda baba, tj. bila je prije, možda je umrla, ne znam, koja godinama sva u rozom kao Tabitha ili Barbara Cartland gone insane, vuče nekakva roza kolica puna rozih krpa. I baš mi je fora. Netko "normalan" tko se obuče kao da je upravo pio na šanku s Darom Bubamarom i pritom izgleda kao bubamara koja će osvojiti planet s šljokicama koje su zapravo disko kugle, well, netko takav mi je vrijedan pomnijeg zagledanja i žalosti.
Imaju i blokiće, garant.
Samo pitaj šta te zanima. Oš vinske podrume, oš kušaonice maslinovog ulja, oš biciklističke staze...Bara huda » wrote: Super teme.
Daj popis di se dobro jede i pije u Istri, nikad se ne zna kad moze zatrebat.
Ota tvoja iz gondole pari ona luda Pinky ili kako se već zove.
Ja sam nedavno išla za jednom na ulici i slikavala joj dupe. Jebiga, obukla je nešto što su trebale biti gege, ali nisu gege nego bogami pare hulahopke od 20 DEN-a, ispod čipkaste mudante, gori zeleni džemperić do struka i doli uggsice. A ima brat bratu 85 kila na 160 cm. Pa sam izdaleka ubrala te mudante ispod "gega" i onda sam požurila da joj se približim i da to ovjekovječim. A pokati, jes tila da ti gledam mudante? Jesi. Onda im se mogu i rugat. Ae.
Zekoslawa » wrote:
Ja sam nedavno išla za jednom na ulici i slikavala joj dupe.
Sd kad unda dođe
A tek da je to napisat na onoj temi, isuse, infarkt
Glavno da se meni prigovara ...Zekoslawa » wrote:20 DEN-a
Ja nisam već duže vrijeme.Zekoslawa » wrote: Ja sam nedavno išla za jednom na ulici i slikavala joj dupe.
Sliku tih gaća
Ma na žk tu se par stranica unazad i unaprijed vrti rasprava o tome.
Zlatne gaće na nedebeloj i žute na debeloj. A to čak nije ekstrem, ne mogu izguglat ekstreme.
-
- Information
-