Ja bi onaj iz špine/slavine. Isuse, kako je to bilo dobro. To sam najviše voljela. Bili su kraj mosta aparati, samo čokolada i vanilija, prije dvadeset i nešto godina i onda bi sladoled bio spiralan, a bio je tako ukusan.Zekoslawa » wrote:Ja oću onu lopticu-sladoled. Ima i sad nekih loptica, ali nije to to.
..sta?
Eeek, od toga se dobije salmonela.ex anais » wrote:
Ja bi onaj iz špine/slavine. Isuse, kako je to bilo dobro. To sam najviše voljela. Bili su kraj mosta aparati, samo čokolada i vanilija, prije dvadeset i nešto godina i onda bi sladoled bio spiralan, a bio je tako ukusan.
Pa u McDonaldsu je iz špine, jelda?
Ja je nisam dobila, ali hvala ti na uništenom sladoledu hipohondrijom ako ga ikad više sretnem.
Ne znam, ne žderem tamo.
Aj se hvali mladošću na Dječji kutak.MightyMe » wrote:Ajme, i meni je taj super samo san zadnji put to jea prije duplo manje godina.
Neću ti i tamo, al' ja oću svaki dan.ex anais » wrote: Pa uzmi, neš propast za 14 kn.
Mislim da sam vidio to, al' nije mi nešto.Zekoslawa wrote:Ja oću onu lopticu-sladoled. Ima i sad nekih loptica, ali nije to to.![]()
Koji će ti k sladoled svaki dan?Karl Jozef » wrote: Neću ti i tamo, al' ja oću svaki dan.
Mislim da sam vidio to, al' nije mi nešto.
Bit ćeš mi zahvalna šta sam ti spasila život.ex anais » wrote:
Ja je nisam dobila, ali hvala ti na uništenom sladoledu hipohondrijom ako ga ikad više sretnem.![]()
Ne znam, ne žderem tamo.
Ni ja tamo ne jedem, uvijek me spopada mučnina ako tamo išta pojedem. Al slajo im je dobar, šta je je.
Ma ček, jesam, jela sam jednom neki s preljevom, ali nije bio iz špine. Ma nije to isto, iako jest dobar.Zekoslawa » wrote: Bit ćeš mi zahvalna šta sam ti spasila život.
Ni ja tamo ne jedem, uvijek me spopada mučnina ako tamo išta pojedem. Al slajo im je dobar, šta je je.
E da, molim vas, moliiim, jel ovaj lik trola?
Zadnja rečenica.
A šta je, zaljupila si se?ex anais » wrote:
Ma ček, jesam, jela sam jednom neki s preljevom, ali nije bio iz špine. Ma nije to isto, iako jest dobar.
E da, molim vas, moliiim, jel ovaj lik trola?
Zadnja rečenica.
![]()
![]()
Pa dok šetam doma da usput nešto ližem.ex anais » wrote: Koji će ti k sladoled svaki dan?
Meni taj iz špine ne valja iako ga čini mi se nisam ni probao. Nekako mi se ne sviđa taj način izlaženja i punjenja korneta.
Ok, bit ću milosrdna i propustit zicer.Karl Jozef » wrote: Pa dok šetam doma da usput nešto ližem.
Meni taj iz špine ne valja iako ga čini mi se nisam ni probao. Nekako mi se ne sviđa taj način izlaženja i punjenja korneta.
I drugi isto.
Karl Jozef » wrote:Bogami je i mene usporila danas, iako ja sam star pa mi drago vidjet omladinu.
Neka škola ima na majicama natpis: "Bolje printer nego fax"![]()
Bože, ja ću opet provesti vikend uz istarski turizam.
Dobra vijest: platili i oni drugi.
Za dobru vijestZekoslawa » wrote:![]()
Bože, ja ću opet provesti vikend uz istarski turizam.![]()
Dobra vijest: platili i oni drugi.
Jać se družit s marketingom.
Mogu ja maknit, ali ne znam kako bi ti išta mogao uveličati.MightyMe » wrote:Moš li to maknit koji dan da ja mogu uveličati taj događaj svojim prisustvom?
Mogu, mogu, možda i saznaš ako budeš dobra.Zekoslawa » wrote: Mogu ja maknit, ali ne znam kako bi ti išta mogao uveličati.
-
- Information
-