Ja nekad volim ostati u nekom lijepom snu, kao u oblaku parfema, cijeli dan...a unda » wrote: ..a stas s njima kad ih se sjetis? samo smetaju.
Nedavno sam imala jedan takav. Ali, uvijek me netko probudi.
Ja nekad volim ostati u nekom lijepom snu, kao u oblaku parfema, cijeli dan...a unda » wrote: ..a stas s njima kad ih se sjetis? samo smetaju.
Dabogda Rujanu sanjao...a unda » wrote: nije, mislim, imala nikakav. pametna je bona bila..bolje nikakav avatar nego, jel..
pa ne znam. pretpostavljam da sam joj se nekako zamjerio. mozda i u rl.aisling » wrote: I ja se ne mogu prestat čudit. Al stvarno
ja tebe ne
evo, sad si me sjetila da sam, cini mi se, sanjao tvoj avatar. nisu bas bile nocne more, ali sam se budio znojan na podu kraj kreveta..
A jel. Znala sam da je uzbudljiv...a unda » wrote:
Žena bez avatara i muškarac bez, jel. Lijupaf.![]()
Postao si prava gutadzila, ispovijedaš nam se.![]()
postoji ti taj fakultet, mogla bi probati!Tupelo » wrote: Zašto Mulica to radi, nije mi jasno. Morala bih biti defektolog da shvatim njezino ponašanje
ajme, ja ću si kupit novu jaketu i nove čizme...mislim da ću to obavit u metropoli!Megalodona wrote: moram ići vaditi jakne i kapute i čizme
to je jedini razlog zašto volim zimu, najbolja odjeća i obuća
pošalji meni, da se divim sebi!imam ja par članaka u kojima sam je prepoznala, mogu ti poslat![]()
Žena bez avatara i muškarac bez, jel. Lijupaf...a unda » wrote:
Je li bila dobra pečenka od nje ili te barem krzno u rukavicama sad dobro grije?ex_anais » wrote:
Stavi ga mačkama obavezno, red je da na nečem odmore oči. Odrastajući uz tebe vjerovat će da je svijet pun užasa i onda ako postanu suicidalne, još tako pretile, skončat će kao ona moja pošićna.
nema. ne dam. di su vase slije? slija za siju.ElliQuinn » wrote:..a unda, gdje su slike mačića? Dajem nekorišteni laserski pokazivač za slike mačiće. :mito i korupcija:
Ne. Znaš one kune i lisice što žene nose oko vrata. E, to.ElliQuinn » wrote: Je li bila dobra pečenka od nje ili te barem krzno u rukavicama sad dobro grije?
To je bilo prije recesije.ElliQuinn » wrote: Čekaj, insinuiraš li da je preživjela? I da si uložila u njeno liječenje?! Pa recesija, ženo božja!
ne ispovijedam se. samo sam se sjetio bone. ona je ispovijedala. cak je pitala moze li ona to objavit u knjigi.ex_anais » wrote:
Žena bez avatara i muškarac bez, jel. Lijupaf.![]()
Postao si prava gutadzila, ispovijedaš nam se.![]()
jako je uzbudljiv. kao da je de sika snimao cudo u milanu s bergmanovim scenarijem i fasbinderom u glavnoj ulozi i dao to varholu da monitra u kadar od pet sati..A jel. Znala sam da je uzbudljiv.
Stavi ga mačkama obavezno, red je da na nečem odmore oči. Odrastajući uz tebe vjerovat će da je svijet pun užasa i onda ako postanu suicidalne, još tako pretile, skončat će kao ona moja pošićna.
Moram ručat, onda će mi mozak bolje radit.AdMulica » wrote: napij se, možda se sjetiš!
Mislim da nisam dobro objasnila.ElliQuinn » wrote: Znači, ipak se ne mota oko tebe i ne visi na tebi dok forumiraš.
upaljeno mi je grijanje :tupelo:AdMulica » wrote: ja tebe ne
awwwić...opet si se zaljubila!!! 3 puta!![]()
![]()
jutro gutačice
noćas sam se smrzla spavajući! smrzla!![]()
nije mi se dalo ustajat i uzet deku, a nije mi ni palo na pamet zatvorit prozor :nottupelo:
sjeti sedejzi wrote:Imala sam nešto važno za podijelit s vama i zaboravila sam što.![]()
godina dana do svadbe a već gladujeAdMulica » wrote: ja ne znam šta ću jest
nemam spize u kući, a dućan više ne radi
neka, bolje da gladujem
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests