..sta?
SAd ćeš se smijati, ali ja ne mogu to kupiti jer se počnem ježiti kad vidim slike.Zekoslawa » wrote:Pa jesam ti jučer kupila Raid? Eto rješenja.
-
Whereabout
Na stranu te vaše marginalije, koji je to falusoidni kekas iz Konzuma?
.
Pa umotaj ga u šareni papir za darove.ex anais » wrote:
SAd ćeš se smijati, ali ja ne mogu to kupiti jer se počnem ježiti kad vidim slike.Ne želim rukama to doticat.
![]()
![]()
Pusti je, vidi faluse u svemu, pa i kekasu.Whereabout » wrote:Na stranu te vaše marginalije, koji je to falusoidni kekas iz Konzuma?
Neki domaći, sad bih ti ga slikala, ali pojela sam ga.Whereabout » wrote:Na stranu te vaše marginalije, koji je to falusoidni kekas iz Konzuma?
Ali moram ga odnijet do kase.Zekoslawa wrote: Pa umotaj ga u šareni papir za darove.![]()
Ne mogu ja to gledat, dirat, tamo ću se počet ježit i bacit ga na pod. Ja ne znam, možda bih trebala liječit tu fobiju.
Kupi pa se javi.Zekoslawa » wrote: Pusti je, vidi faluse u svemu, pa i kekasu.
Dobra ti je ona tema, bila sam o tome raspravljala negdje prije par mjeseci, ali nemam sad snage.
Kad si se nakrkala falusoidnih kekasa.ex anais » wrote:
Kupi pa se javi.
Dobra ti je ona tema, bila sam o tome raspravljala negdje prije par mjeseci, ali nemam sad snage.
Za fobiju te razumijem, bez brige. Ja isto ne mogu ni naslikane beštije gledati. Eto, silom prilika koju moram koknuti ili istjerati van jer mi nema tko. Al u principu je moje gađenje, strah ili što već debelo premašilo običnu nelagodu, mislim da sam i ja za liječenje. A eno, nudi nam se i nekakav dr. Phil na susjednoj temi.
Ja ih znam sanjati. Mislim da sam to već rekla. To je nemili užas. Sve drugo mogu ubit nekako, ali ovo.Zekoslawa » wrote: Kad si se nakrkala falusoidnih kekasa.![]()
Za fobiju te razumijem, bez brige. Ja isto ne mogu ni naslikane beštije gledati. Eto, silom prilika koju moram koknuti ili istjerati van jer mi nema tko. Al u principu je moje gađenje, strah ili što već debelo premašilo običnu nelagodu, mislim da sam i ja za liječenje. A eno, nudi nam se i nekakav dr. Phil na susjednoj temi.
Al morat ću kupit, jbga, zažmirit i nosit do kuće.
Bome se jesam nažderala danas.
A ne, pa ni ja ne bih mogla koknuti žohara, šta ti je?
Sreća moja što nisam s njima imala posla otkako živim sama. Života mi, ja bih spavala vani ili nešto da ih trevim. Ne mogu njih ubiti, ne bih ručala šest dana. A da ih ne ubijem, ne bih mogla spavati. Biži, biži, ne želim ni mislit.
Sreća moja što nisam s njima imala posla otkako živim sama. Života mi, ja bih spavala vani ili nešto da ih trevim. Ne mogu njih ubiti, ne bih ručala šest dana. A da ih ne ubijem, ne bih mogla spavati. Biži, biži, ne želim ni mislit.
E, to ti ja pričam. A baba pizdi jer ostavim svitlo. Kako bih bez toga, pa pomrla bih. Sad kad je toplo, užasno je.Zekoslawa » wrote:A ne, pa ni ja ne bih mogla koknuti žohara, šta ti je?![]()
Doduše, je da bih ja mogla ne živit noću, ali opet, strah me svejedno jer šta ako dođu do sobe. A ja spavam i ne znam.
Oh, kakve krasne vijesti, mislim, ne nedobitak na lotu, to nije krasno nego mislim na sretna desavanja tijekom noci.
Cestitke sretnom ocu, nonotu, noni a mami brz oporavak i da je djecica sto manje navlace.
Priznaj da želiš proturiti temu o janjcima.Karl Jozef » wrote: Je.
Slažem se ako hoćete da forum ojača. Ima jedna teorija, zove se broken windows theory, svašta nešto govori ali uglavnom da sređivanje tih relativno malih detalja bi trebalo dovesti do toga da se povećava da tako kažem urednost, što će dovesti do toga da se ljudi osjećaju ugodno i virtualno se nastane ovdje. Obratni eksperimet se zapravo dogodio ovdje. Težilo se četanju i onda se u tom smjeru sve i završilo. Isto tako teme treba razdvajati i spajati, jer isto se događa ako se unutar teme svašta nakupi.
Cijeli podforum.ex anais » wrote: Priznaj da želiš proturiti temu o janjcima.
Mrš, ti i povijest.
Ja bih temu za svoje slikice. Mislim, ne svoje svoje nego one gifove i pizdarije.
Zezam se.
Eno na LJESu opet tema o visokim kriterijima i bitnoći izgleda partnera.
A odmah kraj toga tema o riječima. Hehehehe. Davno sam ja zapisala da ljudima koji su vješti s riječima ne treba vjerovati. Me included.
Sve me boli
A mi imam temu ..sta i temu traume od foruma.ex anais » wrote: Eno na LJESu opet tema o visokim kriterijima i bitnoći izgleda partnera.![]()
Da mi je na prste nabrojati koliko sam baš izrazito gadnih parova vidjela, trebala bih biti storuka.
A odmah kraj toga tema o riječima. Hehehehe. Davno sam ja zapisala da ljudima koji su vješti s riječima ne treba vjerovati. Me included.![]()
Znači neće ti više trebati grijalica.Sve me bolii žderem sladoled i ovo je zadnje zahlađenje do listopada.
Da ne spamamo temu, nu ovdje.
Grijalica gori.
Susjed je doveo neku budaletinu koja svako toliko ispusti neki meketavi krik nešto kao "aeeaagoaaoohhoohoae" i tako svako malo. Nit razgovora nit ičega. Šta je to.
Još uvijek mozgam o nekom kretenu/psu/životinji/čovjeku koji nešto slično ispusti svaki dan tri puta i sad mi je i ovo trebalo.
Grijalica gori.
Susjed je doveo neku budaletinu koja svako toliko ispusti neki meketavi krik nešto kao "aeeaagoaaoohhoohoae" i tako svako malo. Nit razgovora nit ičega. Šta je to.
Još uvijek mozgam o nekom kretenu/psu/životinji/čovjeku koji nešto slično ispusti svaki dan tri puta i sad mi je i ovo trebalo.
Ujmeocaisine. Pa u ovo doba godine. Ti možda i nisi blijeda jer nema sunca. Cirkulira li uopće krv tobom?ex anais » wrote: Grijalica gori.
Doziva Jane.Susjed je doveo neku budaletinu koja svako toliko ispusti neki meketavi krik nešto kao "aeeaagoaaoohhoohoae" i tako svako malo. Nit razgovora nit ičega. Šta je to.![]()
![]()
Glede sladola.
Mater se isto križa. Ona pali ventilator.Karl Jozef » wrote: Ujmeocaisine. Pa u ovo doba godine. Ti možda i nisi blijeda jer nema sunca. Cirkulira li uopće krv tobom?
Nek je tebi doziva.Doziva Jane.
Gamad. Zato sam uzela obiteljsko pakiranje.Glede sladola.Kugla sladoleda je 7kn.
Pa od kud tolika cijena, što nije još prije dvije tri godine cijena bila 3kn/kugla?
Mama ti se ponaša u skladu s godišnjim dobima.ex anais » wrote: Mater se isto križa. Ona pali ventilator.
Dobro tebi ide taj sladoled.Gamad. Zato sam uzela obiteljsko pakiranje.
Ma ja oću u kornetu na kugle.
Pa uzmi, neš propast za 14 kn.Karl Jozef » wrote: Mama ti se ponaša u skladu s godišnjim dobima.
Dobro tebi ide taj sladoled.
Ma ja oću u kornetu na kugle.Oću pola voga, pola noga i tako to.
-
- Information
-