Opet gutam - ništa nisam naučila!
Oh, Mulica je svratila
Naravno, treba jako jako paziti da se ovo radi na mjestu na kojem nema prometa niti sa kojega pas može brzo doći do ulice.
Ako se dobro izvede, kasnije za ovime nema potrebe, a pas nauči biti svjestan vlasnika čak i za vrijeme najluđe igre s gomilom pasa.
Zašto Mulica to radi, nije mi jasno. Morala bih biti defektolog da shvatim njezino ponašanje
Ovo je dobra (najbolja zapravo) metoda kad se štene uči da prati vlasnika i to je prva vježba koju treba raditi sa štenetom nakon što se privikne na šetnje.bliss » wrote:Zločestoćo, nemoj joj to radit
Naravno, treba jako jako paziti da se ovo radi na mjestu na kojem nema prometa niti sa kojega pas može brzo doći do ulice.
Ako se dobro izvede, kasnije za ovime nema potrebe, a pas nauči biti svjestan vlasnika čak i za vrijeme najluđe igre s gomilom pasa.
Zašto Mulica to radi, nije mi jasno. Morala bih biti defektolog da shvatim njezino ponašanje
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Jevgenijo, zašto si provalila u aislingin account?aisling » wrote:Bok
Sanjala sam da radim za Djeda Mraza. Nosila sam punooooo poklona, onako, na stotine.
To je jedan od normalnijih dijelova koje sam sanjala.
Ja sam sanjala bivšeg, nakon dugo vremena i prvi put je san bio normalan, tj. on je u snu bio normalan. Dao mi je closure.
No, vratimo se na tvoj san. Uskoro će Pošić.
ne. lajkao je nju dva puta i onda je to normalno.aisling » wrote:Lajkao je sam sebe i to dva puta pa je to prelilo čašu?
smrzao sam se nocas. sanjao sam klasicne ludarije dok sam malo uspio zaspat, ali sam se istrenirao ne sjecat se snova. nije dobro sjecat se snova.
jel se ko sjeca bone soror sa imfa?
Ne, rekao mi je da me voli/o. To je zbilja epska izjava za njega.aisling » wrote:Lajkao je sam sebe i to dva puta pa je to prelilo čašu?
Inače se slabo sjećam snova. Kao dijete sam ih jako pamtila.
I ja se ne mogu prestat čudit. Al stvarno
Happy Easter!
- Megalodona
seoski hipsteridejzi » wrote:Poše, kako sam se ja napila. :fac epalm:
Izašla sam na sat vremena van. A-ha, moš mislit.
Zaljubila sam se tri puta tokom večeri, naravno.
I bila sam pol večeri među kremom hipstera seoskih. Oj, divote. :cer ek:
I srela sam frenda iz srednje i ful me razveselio i sve. I divno mi je. I volim vas i sve. :ce rek:
Čak i mutavu Mulicu. :ce rek:
ti su najbolji
mulica tebe ne voli, napisala je sinić
i meniRuralna wrote:Jutro :ce rek:
Popila sam kavicu vani, prsti su mi se smrzli i morala sam obući jaknu :cere k:
Jupi!
moram ići vaditi jakne i kapute i čizme
to je jedini razlog zašto volim zimu, najbolja odjeća i obuća
imam ja par članaka u kojima sam je prepoznala, mogu ti poslatTupelo wrote:Oh, Mulica je svratila :rolle yes:
Ovo je dobra (najbolja zapravo) metoda kad se štene uči da prati vlasnika i to je prva vježba koju treba raditi sa štenetom nakon što se privikne na šetnje.
Zašto Mulica to radi, nije mi jasno. Morala bih biti defektolog da shvatim njezino ponašanje :he kla:
mogla bi malo vježbat i kako bit konstruktivnajevgenija wrote:o, ja ću sutra bit predivno nadrkana, danas samo vježbam![]()
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
nije, mislim, imala nikakav. pametna je bona bila..bolje nikakav avatar nego, jel..
-
- Information
-