Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 15 May 2013, 02:49

Nemojte slat undi pmove nikad, uvijek kaže da će komentirat sutra i onda ga sutra nema. :mad:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 May 2013, 02:50

Zmaj021 » wrote:ex, jebote, pa ovo je u maniri fhr garniture.. ne kužim kako ti tamo nije prijalo :zubo: :D
a ka prijalo joj je, pa nije, pa joj je dopizdilo, pa ka nije dopizdilo, pa eto ispalo tako, pa ovo, pa ono, pa jebiga.. :D
Eks

Post 15 May 2013, 02:51

..a unda » wrote: a ka prijalo joj je, pa nije, pa joj je dopizdilo, pa ka nije dopizdilo, pa eto ispalo tako, pa ovo, pa ono, pa jebiga.. :D
Nije tako :rofl:

Mrš. :zubo:

Al moraš priznat da sam unikat. :mudri:
I da "ludo pa živi" donekle opisuje situaciju. :zubo:
Whereabout

Post 15 May 2013, 02:51

..a unda » wrote: pa eto, i to mi je na neki nacinnesto kao..zanimljivo. i to se, ono, campras, noktima drzis, grcis se da ostanes moderator, boris se, ne das se.. :D
Dobro, valjda postoji razlika postajanja moderatorom nekad i sad - to je u tvojim počecima sigurno bilo ludo poštovano zanimanje i normalno je da ti ljudi, iz tih vremena, ostanu do smrti moderatori. :zubo:
.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 02:55

ex anais » wrote:Nemojte slat undi pmove nikad, uvijek kaže da će komentirat sutra i onda ga sutra nema. :mad:
..ma sutra je ko zna sta. nikad mi nisu bili jasni ljudi koji znaju tocno sta ce sutra s njima i okolo njih bit. :zubo:

ono, odakle im toliko povjerenje u sebe, u svijet, u rutinu.. sta to sve oni uopce rade ili ne rade, gdje se sve krecu ili ne krecu da tocno znaju di ce sutra bit i sta ce radit..i koliko uostalom za to oni novaca dobivaju? :zubo:
ono, sve je ustvari jedna velika zabluda, ali kad se naviknes na nju, na kd drughe naviknes na nju, kad je upregnes, fercera.. :zubo: :D
Whereabout

Post 15 May 2013, 02:56

ex anais » wrote:
Nek ti unda prepriča, mene sram. :rofl:
Samo ne ovdje, pred svima. Pmom :zubo:
Ma neću s njim imat posla sad, možda sutra. Ja sam se, kad sam bila pitana za moderaturu, osjećala ko neka klinka. Eto, to je skoro pa anegdota, nemam sad niš bolje.
.
Zekoslawa

Post 15 May 2013, 03:03

Undina kolumna. :xlux:

Ja sam svojedobno predlagala da imamo nešto kao komentatora mjeseca. Samo eto, ko će dat više od jednog komentatora. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 03:29

Whereabout » wrote:
Dobro, valjda postoji razlika postajanja moderatorom nekad i sad - to je u tvojim počecima sigurno bilo ludo poštovano zanimanje i normalno je da ti ljudi, iz tih vremena, ostanu do smrti moderatori. :zubo:
..ma ok, je mozda. iako..ja sam onda mislio da se na forumu onom svi vec znaju, a da sam ja tu nekako..ex je prije spomenula rijec..uljez. :zubo:

ok, mozda mi je i danas to negdje ostalo malo zapisano u nekom virtualnom primozgu. :zubo:
da stvar bude jos bolja ili gora, stvarno se velik broj njih, barem onih kjoji su redovno visili na forumu, i stvarno poznavao ili se barem dosta toga jedan o drugom znali.
meni je to islo najvise na zivce, ne to sto se oni znaju, nek se znaju, nego pokusaji dokucivanja, neke informacije, pokusaji upoznavanja..ko je ovaj, sta sad unda, di, ko..
s ponosom mogu rec da sam dugo vremena izdrzao u potpunoj forumskoj anonimnosti, bila su to sretna virtualna vremena. :cheer:
onda sam pao iz ciste pizdarije, ono..iz pristojnosti. i tako je krenula moja forumska prostitucija. :bonk:

steta, steta..koja steta.. :tuzni:
Zekoslawa

Post 15 May 2013, 03:52

..aj leć. :kokice:
Eks

Post 15 May 2013, 04:09

stm te nagwmalo na pad@?
ne mogu xaspat. starja sad
Bara huda

Post 15 May 2013, 10:31

ex anais » wrote:stm te nagwmalo na pad@?
ne mogu xaspat. starja sad
A i uzbudjena zbog rodjendana, a? :D

Citala sam jucer malo tamo, malo tu, (u pauzama ribanja fuga :D ) i nisam puno shvatila jer ja uopce ne znam pozadinu a bome ni prednji dio raznih odnosa, ali ovako laicki bih rekla da je radoznalost ono sto ljude tjera na akciju. Koja onda zavrsi uzdizanjem ili padom.

Na urodjenu radoznalost se nadovezuju ostale karakteristike koje netko ima a onda prema njima djeluje. Svi smo mi ko onaj skorpion koji je ubo zabu iako je znao da nece dobro zavrsiti. Ali jebiga, takva nam je narav.

Nekako si mislim da ljudi u posao krenu puni entuzijazma, volje za poboljsanjem okoline, foruma, da uistinu zele svijet uciniti boljim i ljepsim mjestom za suzivot s ostalim su-ljudima.
Ali kako svijet nije livada na kojoj su same tratincice, neminovno je da se mora nagazit na cicak. Kako postajes stariji, uvidjas da je tih cicaka sve vise a tratincica sve manje i onda ili moras otvrdnuti tabane ili se maknut.
Rijetki su oni koji uspjesno balansiraju izmedju cicaka a da pri tome ne gaze tratincice.

Forum kao mjesto upoznavanja drugih je upravo to, mjesto za upoznavanje. Ne nuzno fizicko upoznavanje ali ako okupira duhovni dio osobe, onda je to slicno kao i kod realnog upoznavanja u vrticu, skoli, na poslu, susjedstvu ili bilo kojoj drugoj zivotnoj situaciji gdje dolazi do susreta s drugim osobama.
Osim sto te ne privuce plavo oko nego nesto drugo sto ti se svidi iz slova koja je netko natipkao. Radoznalost dalje cini svoje.

Kasnije razmimoilazenje i raslojavanje je opisao Orwell u Zivotinjskoj farmi. :D

E da, ja volim citati o penetracijama, urotama, tajnim zavjerama i tako to pa samo dajte...tj. Ne dajte se ometati. :zubo:
Ali polako i detaljno, da ne kazem, transparentno jer inace necu polovit nista.

Ili ako ce unda davat kratki sazetak...u 2-3 recenice, kako on to vec zna, jelte. :lux:
Bar mislim da zna. :ne zna:
:D
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 10:36

Bara huda » wrote:.,.
Ili ako ce unda davat kratki sazetak...u 2-3 recenice, kako on to vec zna, jelte. :lux:
Bar mislim da zna. :ne zna:
ne zna unda nista..sta unda zna? ljustimo ovaj gordijev cvor kao da je kapula, malo po malo. evo, npr..jes ti polina? :kokice:

samo me nemoj pitat ko je to polina, jer ne znam sta bi ti rekao.. :facepalm:
Bara huda

Post 15 May 2013, 11:45

..a unda » wrote:
ne zna unda nista..sta unda zna? ljustimo ovaj gordijev cvor kao da je kapula, malo po malo. evo, npr..jes ti polina? :kokice:

Polina?
Ne znam, mislim da nisam. :ne zna:
Ali mogu bit ako treba.
Samo trebam upute sta trebam polinizirat, tj, kako se polinizira ( nadam se da nije proizvodnja poljske salame u pitanju, ne bi se tila uvalit u to) i ako ce to pomoc da se skine koji sloj kapule a da ne suze oci...eto..ja mogu, ako treba...tj, ako ima potrebe, ja cu dat sta mogu.
Ili sta vec.
Potribu za parama ne uvazavam. :D

E, i isto ne bi rado istrazivala, proucavala, kombinirala, mislila....ja bi onako...neki sazetak. A ne da ja moram radit. I ne daj boze, mislit. :D
Ali uvik mogu nabacit koji :lux:
:zubo:

Aj reci...do kuda si ti dosa? :ne zna:
Eks

Post 15 May 2013, 13:52

..a unda » wrote:

:rofl: :rofl: :rofl:

Ajme, ne znam di mi je glava danas.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 May 2013, 18:09

..a unda » wrote: ...
unda, prijatelju, prava je šteta što pišeš na ovako malom forumiću

razina duhovitosti koju nam svakodnevno pružaš nemjerljiva je

doslovno sam pišao od smijeha na svaki tvoj upis ovdje

i duboko ti se klanjam :S :S :S
'if you fall, i'll be there' (floor)
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 15 May 2013, 19:55

Zmaj021
:cerek:
:w

Zaključujem da vake teme podižu promet voruma. Ne znam šta b mislila o tom.
A ti Zekoslawa, ako te stave za moda tamo, nemoj otić odavde. I, uostalom, postavi te teme koje imaš* ovdje na MKJ. Il nagovori gazdu da otvori novi PDF s tim društveno-znanstveno-šta već ne temama.

*A imaš ih imaš, ako si znala da te razmatraju za moda, ziher ih imaš na iljade. Taki ko ti ih vaik imaju, jeblavasja organizirate i pedantne i entuzijastične i idejastične.
schmokljan

Post 15 May 2013, 22:21

Ono što ja zaključujem da opet gubite vrijeme na gluposti. Forum.hr je više-manje mrtav, pošto kolo vodi podkapacitirana, jalna klika, koja ne može trpjeti sve što ne razumije. A ne razumije štošta.

Ako mi se bude dalo bakćati, dogovorit ću kupovinu forum.hr-a, te otvoriti temu na moderatorskom naziva Buahahaha, i sadržaja Samo to sam htio reći.

No, imam trenutno pametnijeg posla, moram bdjeti nad sudbinom cjelokupnog hrvatskog društva.
Zekoslawa

Post 15 May 2013, 22:32

nina williams » wrote:Zmaj021
:cerek:
:w

Zaključujem da vake teme podižu promet voruma. Ne znam šta b mislila o tom.
A ti Zekoslawa, ako te stave za moda tamo, nemoj otić odavde. I, uostalom, postavi te teme koje imaš* ovdje na MKJ. Il nagovori gazdu da otvori novi PDF s tim društveno-znanstveno-šta već ne temama.

*A imaš ih imaš, ako si znala da te razmatraju za moda, ziher ih imaš na iljade. Taki ko ti ih vaik imaju, jeblavasja organizirate i pedantne i entuzijastične i idejastične.
Mislim da mi se tamo prije može dogoditi da mi tkogod metne, negoli da me se metne. :zubo:

Nino, pokati, nije to isto. Nema ovdje sirote dječice koja dolazi da je se pouči, nema ovdje mladih nada koje čekaju da ih vrbujem, nema ovdje trolčina koje čekaju da ih se prosvijetli. Jebiga, ukrali su nam cvijeće foruma. :(

Al baš zato nas treba malo biti sram. Poše, kako se mi ne znamo prodati. Čak nas ni Šmokljo nije uspio prodati, onda znaš koja je ura. :(
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 22:48

schmokljan » wrote: ..
Ako mi se bude dalo bakćati, dogovorit ću kupovinu forum.hr-a, te otvoriti temu na moderatorskom naziva Buahahaha, i sadržaja Samo to sam htio reći.
:rofl:

:cheer:

Zekoslawa

Post 15 May 2013, 22:57

Oš im reći "Moderatori ste, moderirajte"? :zubo:
Euklid
old school

Post 15 May 2013, 22:58

Zekoslawa » wrote: Mislim da mi se tamo prije može dogoditi da mi tkogod metne, negoli da me se metne. :zubo:
Tob' ti htjela... ali ništa od toga,
mislim metanja...
Bara huda

Post 15 May 2013, 23:02

Zekoslawa » wrote: Mislim da mi se tamo prije može dogoditi da mi tkogod metne, negoli da me se metne. :zubo:
Jebate, pa vracaj se tamo onda.
I trepci kako god znas. :D
Nino, pokati, nije to isto. Nema ovdje sirote dječice koja dolazi da je se pouči, nema ovdje mladih nada koje čekaju da ih vrbujem, nema ovdje trolčina koje čekaju da ih se prosvijetli. Jebiga, ukrali su nam cvijeće foruma. :(
Oces rec da tu obitavaju pismeni ljudi? :eek:
Da nema pilica impresioniranih milfacama? :eek:
Da Euklid tu ne pise? :eek:
Al baš zato nas treba malo biti sram. Poše, kako se mi ne znamo prodati. Čak nas ni Šmokljo nije uspio prodati, onda znaš koja je ura. :(
ja otkad trkeljam, sve besramnija postajem. :ne zna:
A smokljan je inace trgovac ili samo genije? :ne zna:
Euklid
old school

Post 15 May 2013, 23:03

Bara huda » wrote: A smokljan je inace trgovac ili samo genije? :ne zna:
samo trgovac... :ne zna:
Bara huda

Post 15 May 2013, 23:12

Euklid » wrote: