..pa sta ja znam..nista? odakle da ja to znam?
a sta, ic na moderatorski je nedostatak inspiracije, dokolica i trokolica, a pisanje i citanje po forumu je ono..uf?
..pa sta ja znam..nista? odakle da ja to znam?
..a unda » wrote:..whereabout, daj ponovi..a il je tebe tamo permabanalo? ono, bas posve, do uckura?
Unda, kako to da ti nikad nisi bio mod?..a unda » wrote: ..pa sta ja znam..nista? odakle da ja to znam?
a sta, ic na moderatorski je nedostatak inspiracije, dokolica i trokolica, a pisanje i citanje po forumu je ono..uf?
Čak ni nakon što sam ga ja predložila za moda (Književnosti). Ili upravo zato.ex anais » wrote:
Unda, kako to da ti nikad nisi bio mod?
Ajme, Književnost. Ne znam zašto sam ga ja zamišljala na Politici. Tamo sam ga valjda zapazila. Iako, tek mi se na trkelju "otvorio". Ovdje sam počela zaista čitati njegove plahte i pitala se kako sam tamo to propustila. Ja bih ga rado vidjela kako moderira, ali ne bih da ode od nas.
Ja sam recimo Silajn predlagala za Politiku. Bez rezultata. Da, bilo bi zanimljivo da moderira, ili da uređuje nešto tipa neki kulturno-politički portal ili neke novine, to bih ja čitala. Neka moderira ovdje, šta će tamo, ja ionako ne mogu tamo.ex anais » wrote:
Ajme, Književnost. Ne znam zašto sam ga ja zamišljala na Politici. Tamo sam ga valjda zapazila. Iako, tek mi se na trkelju "otvorio". Ovdje sam počela zaista čitati njegove plahte i pitala se kako sam tamo to propustila. Ja bih ga rado vidjela kako moderira, ali ne bih da ode od nas.
Bio je ovdje jedan dan mod. I nije htio.Whereabout » wrote:
Ja sam recimo Silajn predlagala za Politiku. Bez rezultata. Da, bilo bi zanimljivo da moderira, ili da uređuje nešto tipa neki kulturno-politički portal ili neke novine, to bih ja čitala. Neka moderira ovdje, šta će tamo, ja ionako ne mogu tamo.
Da! On svoju, Silajn svoju - ko Viktor Ivančić i Heni Erceg.
..ma, ok, sori, malo sam zaboravio..Whereabout » wrote:
šta ozbiljno pitaš? da, na moj zahtjev. ali je došlo do nekog preokreta pa sam izrazila želju da bih natrag, ali ne ide.
pa zavisi šta.. i gdje, i kad.. nekako si mi preposeban,..a unda » wrote:
ne znam kako.ex anais » wrote:
Unda, kako to da ti nikad nisi bio mod?
..a unda » wrote: ne znam kako.![]()
najprije ne znam zasto neko uopce oce bit negdje moderator i to jos na onom forumu. mislim, zasto, sta..zasto bi to uopce neko htio radit?![]()
ali, aj, ok, neko oce nesto, nesto misli u glavi, nesto bi htio..ne znam, nesto..pa eto.![]()
ono, nekad se govorilo..ludo pa zivi..
ma ja sam stoka obicna komunis vulgaris.. i to povrsna.. .Zmaj021 » wrote:
pa zavisi šta.. i gdje, i kad.. nekako si mi preposeban,a da bi insistirao na nečemu iz nekih, ah, tako prizemnih, pobuda
A zašto ljudi ostaju i to godinama na moderaturi? Evo, misterij...a unda » wrote: ne znam kako.![]()
najprije ne znam zasto neko uopce oce bit negdje moderator i to jos na onom forumu. mislim, zasto, sta..zasto bi to uopce neko htio radit?![]()
ali, aj, ok, neko oce nesto, nesto misli u glavi, nesto bi htio..ne znam, nesto..pa eto.![]()
ono, nekad se govorilo..ludo pa zivi..
pa da, mislim, ono..pm. nakon moderatorskog, smisao foruma su pi emovi. ono, puste litanije, postalije, puste argumentacije i agrumentacije, ali..jebes ti to, nema informacije do pi em informacije..
Zaboravio si forumaške tulume, i oni su smisao foruma...a unda » wrote: pa da, mislim, ono..pm. nakon moderatorskog, smisao foruma su pi emovi. ono, puste litanije, postalije, puste argumentacije i agrumentacije, ali..jebes ti to, nema informacije do pi em informacije..
pa eto, i to mi je na neki nacinnesto kao..zanimljivo. i to se, ono, campras, noktima drzis, grcis se da ostanes moderator, boris se, ne das se..
Laku noć.ex anais » wrote:Unda, imaš pm.![]()
Ma ništa zanimljivo nego o mojoj gluposti, ovo kad je rekao "ludo pa živi" me sjetilo nečeg u vezi mene.![]()
Where, laku noć
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests