Ovo sam nabrzaka da budem prva, samo da ostavim ovaj post, pa čću onda nešto bolje.
S.R.E.
Daklem, draga naša eksačo...
Želimo ti sve najbolje povodom tvoga 38. rođendana. Da nam budeš zdrava, vesela, lijepa, da ti grijalica radi, da ti susjedi šapuću i šetaju na prstima, da ti baba kupi insekticida kolko god oš, da imaš vikendicu s poštenim cijevima, da ti se nasmiješe na konzultacijama, da uloviš kakvog pilića koji nije s foruma, da ti nitko ne vadi sinuse i kosinuse, da položiš engleski s treće i četvrte, ako treba i s pete godine...
Uglavnom, marš diplomirat!
Sad bi još valjalo kakvih 420 slika naći, ali ja ne znam imam li ja živaca za to. Kartl, kakav si ti?
Želimo ti sve najbolje povodom tvoga 38. rođendana. Da nam budeš zdrava, vesela, lijepa, da ti grijalica radi, da ti susjedi šapuću i šetaju na prstima, da ti baba kupi insekticida kolko god oš, da imaš vikendicu s poštenim cijevima, da ti se nasmiješe na konzultacijama, da uloviš kakvog pilića koji nije s foruma, da ti nitko ne vadi sinuse i kosinuse, da položiš engleski s treće i četvrte, ako treba i s pete godine...
Uglavnom, marš diplomirat!
Sad bi još valjalo kakvih 420 slika naći, ali ja ne znam imam li ja živaca za to. Kartl, kakav si ti?
Ajme, lipih želja.Zekoslawa » wrote:Daklem, draga naša eksačo...
Uglavnom, marš diplomirat!![]()
![]()
Falaaa
Karl neka zaspama slikama, znate da ja volim slike. Nek stavi janjce ako baš mora.
schmokljan » wrote:Ni rođendan ne znate čestitati.
Zekoslawa wrote:Eto, šmokljo ti je došao reći da ti ne čestita rođendan. Šta više moš poželit?![]()
Jel donio i tortu da iskoči iz nje?
- schmokljan
Ja ti ne želim sex nego da odeš s ovog foruma. I svakog, uopće. Onda, možda, i seks dođe.
schmokljan » wrote:Ja ti ne želim sex nego da odeš s ovog foruma. I svakog, uopće. Onda, možda, i seks dođe.
Ima smisla.
Zaboravila sam radnu bilježnicu. S rješenjima. Naći ću, ne brigaj.
Bunar je krasan. I ja isto oćem. Karl, oš nam kupit bunar?
E da, radna je i bitnija.Zekoslawa » wrote: Zaboravila sam radnu bilježnicu. S rješenjima. Naći ću, ne brigaj.![]()
Bunar je krasan. I ja isto oćem. Karl, oš nam kupit bunar?
Oće, oće, pa da mora vodu teglit.
Al još bi gore bilo da upadne. Jer znaš već - kad ovca upadne, nit je vidiš, nit je čuješ.
ex anais » wrote:Nek stavi janjce ako baš mora.
[spoiler]
[/spoiler][spoiler]
[/spoiler][spoiler]
[/spoiler][spoiler]
[/spoiler][spoiler]
[/spoiler]Sretan rođendan, sve najbolje.
Aj sad spat i učit.
ovaj bunar mi nije jasan. jel to izvor ili bunar? ..izgleda mi kao ona mujina treca zelja..daj jos litru rakije.
a onaj ju bi tu..
kako niko nikad ne dodje do onog dijela..post molestam senektutem nos habebit humus..
ono, optimizam prsti srednjovjekovnim hedonizmom, nesto izmedju dalmacije, tome akvinskog, hakslija, milera i neoliberalizma. tj, ca smo na ovom svitu, sve je crna zemja, jebimo se stoga tu i sad, trosimo se brzo, svugdje i stalno, tako cemo brze u raj..
a onaj ju bi tu..
kako niko nikad ne dodje do onog dijela..post molestam senektutem nos habebit humus..
ono, optimizam prsti srednjovjekovnim hedonizmom, nesto izmedju dalmacije, tome akvinskog, hakslija, milera i neoliberalizma. tj, ca smo na ovom svitu, sve je crna zemja, jebimo se stoga tu i sad, trosimo se brzo, svugdje i stalno, tako cemo brze u raj..
Ako ćete se oko njega petat.Zekoslawa » wrote:Karl, oš nam kupit bunar?
Ovo je sigurno nešto prosto.Zekoslawa » wrote: Al još bi gore bilo da upadne. Jer znaš već - kad ovca upadne, nit je vidiš, nit je čuješ.
..sok terapija?schmokljan » wrote:Ja ti ne želim sex nego da odeš s ovog foruma. I svakog, uopće. Onda, možda, i seks dođe.
daj malo to takticnije..
Zekoslawa » wrote: Al još bi gore bilo da upadne. Jer znaš već - kad ovca upadne, nit je vidiš, nit je čuješ. :zu bo:
To je neprevaziđeno.
Karl Jozef wrote:![]()
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
Sretan rođendan, sve najbolje.
Aj sad spat i učit.![]()
Bibera si mi stavio.
Palačinke.
Jel ono vino neko?
Fala
..a unda wrote:ovaj bunar mi nije jasan. jel to izvor ili bunar? ..izgleda mi kao ona mujina treca zelja..daj jos litru rakije.
a onaj ju bi tu..![]()
ono, optimizam prsti srednjovjekovnim hedonizmom, nesto izmedju dalmacije, tome akvinskog, hakslija, milera i neoliberalizma. tj, ca smo na ovom svitu, sve je crna zemja, jebimo se stoga tu i sad, trosimo se brzo, svugdje i stalno, tako cemo brze u raj..![]()
-
- Information
-