Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 14 May 2013, 23:46

Euklid » wrote:
ok, samo ti nemoj dalje o tome :kokice:
Pa ne, meni je jasno kuda ovo vodi i zašto se uopće poteže. Ja znam da fhrleaks postoji i baš zato mi je jasno. Neka, ako koga čini sretnim, super. Mene to nikako neće ugroziti osim što će pojesti par neurona. :zubo:

Whereabout

Post 14 May 2013, 23:46

Zekoslawa » wrote: Zato što ljudi počesto nisu svjesni koliko je sve to skupa na niskim granama, rekla bih.
Pa ne znam, meni je prilično uznemiravajuće da takvu stvar mrtva-hladna izvali osoba koja se inače predstavlja kao neki poznavatelj situacije i da će to vjerojatno imati i nekog utjecaja na manje upućene. Meni je to bilo jako, jako ružno i čudno za pročitati danas. I dezinformirajuće.

Da unda ne bi nagađao, to je ova izjava.
.
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:50

..a unda » wrote: pa ne znam? sta ti mislis? tj jel znas, provjeravas, zajebavas..sta? :zubo: :D
Ne znam, pitam. Radije mi ti objasni onu gore linkanu izjavu i fenomen, ako umiješ.
.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 May 2013, 23:51

ex anais » wrote:
Nije mene nitko pritisnuo. Nego nismo na pijaci.
pa nismo, a nego di smo? :zubo:

mislim, ne razumijem kakvi su tu zavjeti sutnje. da sam se ja ufurao u nesto slicno, u taj realitet virtualiteta, i da vidim da je nesto ocito ukurcu, pa najebao bi im se svega po spisku urbi et orbi. ono, ko ih jebe.. :cheer:
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 23:51

ex anais » wrote:
Reći nešto? Ne, ja se u razgovore s politikantima ne upuštam.

Da, cilj opravdava sredstvo. A sredstvo sam bila ja. S tim da osoba koja je to radila i dan danas vjerojatno misli da je jako poštena. Zbljuvić. :D

Sad stvarno, ne namjeravam više o tome. Bilo bi lijepo da bar to ispoštujete. Hvala.
E, jes, a drugi tabor je sve vrvio od profesionalnosti, nula politikantstva, nula niskih udaraca.

Sredstvo smo, ako ćemo pravo, tu bile obje. Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.

Ne bih ni ja više o tome, hvala i molim. Ne s tobom, nego generalno. Od čitave te priče meni je još jedino do toga da se netko konačno zacrveni ne zbog mene, nego zbog svoga licemjerja. I rekoh i danas tamo: Recite lijepo da ste grupa građana, da je forum servis za upoznavanje, da odlučuju kojekakve trivijalnosti i pizdarije, pa više ne lažite ovaj napaćeni narod da ste ozbiljni ljudi.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:53

ex anais » wrote:
Pa ne, meni je jasno kuda ovo vodi i zašto se uopće poteže. Ja znam da fhrleaks postoji i baš zato mi je jasno. Neka, ako koga čini sretnim, super. Mene to nikako neće ugroziti osim što će pojesti par neurona. :zubo:
e, ti znas..ali ja ne znam. daj reci, ti neces pojest neurone, a mi cemo koji dobit..ono, win win situacija.. :zubo:
Eks

Post 14 May 2013, 23:56

..a unda » wrote: pa nismo, a nego di smo? :zubo:

mislim, ne razumijem kakvi su tu zavjeti sutnje. da sam se ja ufurao u nesto slicno, u taj realitet virtualiteta, i da vidim da je nesto ocito ukurcu, pa najebao bi im se svega po spisku urbi et orbi. ono, ko ih jebe.. :cheer:
Ja tako ne funkcioniram.
Zekoslawa wrote: E, jes, a drugi tabor je sve vrvio od profesionalnosti, nula politikantstva, nula niskih udaraca.

Sredstvo smo, ako ćemo pravo, tu bile obje. Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.

Ne bih ni ja više o tome, hvala i molim. Ne s tobom, nego generalno. Od čitave te priče meni je još jedino do toga da se netko konačno zacrveni ne zbog mene, nego zbog svoga licemjerja. I rekoh i danas tamo: Recite lijepo da ste grupa građana, da je forum servis za upoznavanje, da odlučuju kojekakve trivijalnosti i pizdarije, pa više ne lažite ovaj napaćeni narod da ste ozbiljni ljudi.
Ja ne govorim u ime tabora, samo u svoje ime. Znamo recimo kako hdz dobiva izbore. Blateći protivnike. Zato su bijedni. Zato je meni kampanja bila bijedna. to nema veze s tobom. Ima s voditeljem kampanje. I to je sve.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 May 2013, 23:57

Zekoslawa » wrote: Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.
Eto.

To sam i ja nedavno rekao.

Iza jahanja na pžk-u, zbog ovoga i onoga, često se kriju neki stari računi...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ali

Post 14 May 2013, 23:58

..a unda » wrote: e, ti znas..ali ja ne znam. daj reci, ti neces pojest neurone, a mi cemo koji dobit..ono, win win situacija.. :zubo:
Ja sam sad pristigla, nisam još sve pročitala i mada ne znam šta se točno traži vjerujem da podržavam Undin zahtjev :o

Reci :S

edit: mislim...aj reci pa na spavanje :zubo: b
Eks

Post 14 May 2013, 23:59

Euklid » wrote: Eto.

Ja se nekad ozbiljno zapitam koji vrag je mene vukao na ikakve forume. Mislim, znam da je to glupo i da je čovjek mahom iracionalno biće, ja posebno, ali kad vidim tu količinu svega i svačega, ne znam... Glupa sam.
..a unda
Undaminator

Whereabout » wrote:
Pa ne znam, meni je prilično uznemiravajuće da takvu stvar mrtva-hladna izvali osoba koja se inače predstavlja kao neki poznavatelj situacije i da će to vjerojatno imati i nekog utjecaja na manje upućene. Meni je to bilo jako, jako ružno i čudno za pročitati danas. I dezinformirajuće.

Da unda ne bi nagađao, to je ova izjava.
tek sam sad poceo nagadjat?

sta tamo ustvari uopce pise? sta je ti iirc?
inace, meni se cini da je klonka ostarila i da polako prelazi u konformisticku fazu.. :zubo:
Zekoslawa

ex anais » wrote:
Ja tako ne funkcioniram.

Ja ne govorim u ime tabora, samo u svoje ime. Znamo recimo kako hdz dobiva izbore. Blateći protivnike. Zato su bijedni. Zato je meni kampanja bila bijedna. to nema veze s tobom. Ima s voditeljem kampanje. I to je sve.
Oprosti, ali cijela je priča započela blateći mene. :ne zna: Što ne opravdava drugu stranu. Ali ovo kako si ti to sada prikazala, ispada da je netko došao s idejom da blati tebe kako bi dobio nešto svoje. A nije baš tako bilo. Ti si došla na red tek nakon što se doletjelo ničim izazvan blatiti mene.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:01

Euklid » wrote: Eto.

i to iz rl, garant. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:03

ex anais » wrote:
Ja tako ne funkcioniram.

..
pa kazi kako funkcioniras, samo kazi.. :zubo:
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 15 May 2013, 00:04

:kokice:

:zubo:
Euklid
old school

ex anais » wrote:
Ja se nekad ozbiljno zapitam koji vrag je mene vukao na ikakve forume. Mislim, znam da je to glupo i da je čovjek mahom iracionalno biće, ja posebno, ali kad vidim tu količinu svega i svačega, ne znam... Glupa sam.
Meni je pžk/kzb super.
Doduše, nisam ni znao da postoji dok me nije hitnilo tamo.
A unda sam se kroz godinu i pol ležanja tamo skroz navukao.
Sad mi je to obavezno štivo. Ni knjige više ne čitam zbog pžk/kzb.
I sve neki fini svijet tamo zalazi, baš ono ugodno društvo...
Eks

..a unda » wrote: pa kazi kako funkcioniras, samo kazi.. :zubo:
Kao uljez.
Whereabout

..a unda » wrote: tek sam sad poceo nagadjat?

sta tamo ustvari uopce pise? sta je ti iirc?
inace, meni se cini da je klonka ostarila i da polako prelazi u konformisticku fazu.. :zubo:
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)
.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:05

Zmaj021 » wrote::kokice:

.. haj i tebi.. :traca: :cerek:
Whereabout

Post 15 May 2013, 00:05

..a unda » wrote: i to iz rl, garant. :kokice:
Zapravo: pozadina.
.
Euklid
old school

Post 15 May 2013, 00:06

Zmaj021 » wrote::kokice:

pa di si zmaju kućo stara :Pivo:

nema te ko ni 13. plaće...
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:06

Whereabout » wrote:
Zapravo: pozadina.
ne znam. fizicki izgled forumasa ne komentiram.. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:08

ex anais » wrote:
Kao uljez.
to ti o sebi ili drugi o tebi? :zubo:

pa uljez, sta sad, sta sad i od toga treba drame radit.. :D
Zekoslawa

Post 15 May 2013, 00:13

Whereabout » wrote:
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)
Nije, jebemu miša. Ja tako nisam shvatila klonku. Više mi djeluje kao da je neupućena i govori jakojako načelno. Uopće ne vjerujem da je imala na umu ovaj slučaj, a nisam sigurna ni da joj je poznat.
Eks

Post 15 May 2013, 00:18

..a unda » wrote: to ti o sebi ili drugi o tebi? :zubo:

pa uljez, sta sad, sta sad i od toga treba drame radit.. :D
Ne, kad me se pita zašto nisam polizala nečija govna, onda se ja pitam što ja uopće tu radim. Tu, na ovom forumu.

Idem spavati.
  • Information