Pravo zbori
blue, mail je zakon. Službeni način komunikacije nakon kojeg ipak ostane crno na bijelo. Ja sam naučila čuvati sve škakljive poslovne mailove za nedajbože, i ... već i zbog moje vlastite demencije mi ponekad dobro dođu.
Što se tiče samih dogovora, ne, to je sve bilo usmeno.
Zvučat će paranoično, ali ja sam počela voditi svojevrsan dnevnik takvih razgovora - lijepo si zapišem "
18. 5. 2012. u 15h, razgovor s ravnateljicom, razgovarano o tome-i-tome, dogovoreno to-i-to, prisutni Pero, Jura, Marica i ...".
Ionako moram pisati fuckin' dnevnik rada

(i lažirat ga

), pa onda nije problem dodati redak - dva više
Ja fakat imam problema s pamćenjem, pa osim što mi dobro dođe takvo bilježenje, koristi i u situacijama u koijma moram reći "a nenene... nije bilo tako...koliko se ja sjećam...".
Jedino imam pisani trag o evidenciji prijevoda, prijevodima koje sam primila i koje sam im slala. Štoviše, sami inzistiraju na tome da svaki put odgovaram da sam primila tekst i da ga šaljem i lektoru i njima na centralni mejl. Dakle, nije da baš u svemu bježe od pisanih tragova.
Ili misle da si dovoljno bedasta da se toga nećeš sjetiti ili pak da nećeš imati muda pozvati se na to.
Što učim na treningu, ne znam ni sama. Zasad znam da moram na tečaj daktilografije da se još malo ubrzam jer očito nisam dovoljno brza.
Tako da možeš prevesti 96 kartica dnevno
Kome nisi dovoljno brza? Sebi ili njima?
Mislim, ako je njima - onda nek oni plate
ubrzanje.
Nemam pojma, sve mi se skupa toliko gadi da najozbiljnije razmišljam o promjeni karijere.
Ajd' polako, to uvijek možeš.
Ne znam točno koliko imaš godina, ali daj si šansu. Ne vjerujemd a si studirala to što si studirala da bi s prvom pošiljkom kretena digla ruke od svega... Poooolaaaakoooo
Mislim, nije da svako tolilko ne poželim prekvalificirati se u kuharicu, frizerku, pomoćnu radnicu... i staviti prst u uho

, ali jebiga... odlučila sam ipak ganjati novi posao. U struci
Nisu drugi ništa bolji od njih, sve su agencije slične i znam da se ljudi doslovno razbole kad ih se dočepaju. Pričekat ću sljedeći tjedan da vidim što će biti s isplatom. Ako mi ne plate svaku karticu koju sam napravila, doviđorno.
Možda da ti sebi prvo osiguraš novi posao pa da onda razmišljaš o doviđornu

?