Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Blesava

Post 13 May 2013, 23:13

Euklid » wrote: A jebiga, ne svi, ali eto ja sam očekivao da će se nakon ovog svega LB oglasiti i tražiti objašnjenje prije nego nastavi pisati po ostalom dijelu fhra. Kad evo, on piše dalje kao da ništa nije bilo.
Najbolji epilog te priče su ionako napisali administratori, themselves. :ne zna:

Mislim, nakon svih onih "da nismo (bili) sigurni, ne bismo", "mi ne nagađamo, znamo", "imamo neupitne dokaze",... vratili su čovjeku boju čim mu je istekao traženi ban.
Di ćeš bolje poruke i priznanja da su temeljito zasrali, od toga?

Jest da bi bilo korektno i profesionalno da su na javnom dijelu foruma napisali da su zasrali, da im je žao, da priznaju da imaju u najmanju ruku nesavršene panele/alate/kristalne kugle i da će im to biti škola da opet ne naprave takvu pizdariju, ali ne pamtim da se imaju naviku ispričavati, pa ni u ovoj priči nisam očekivala drugačije. :ne zna:

Eventualna priznanja i isprike u PM inbox se ne računaju - cijela stvar se odvijala javno :kava:

Blesava

Post 13 May 2013, 23:19

ex anais » wrote:
Erm, a šta se ovdje desilo nakon otvaranja moderatorskog?

Na pžk-u bi stanje bilo stostruko gore da se otvori modovski jer bi svatko htio razglabati o svakom detalju.
Ja ne mislim da je otvaranje moderatorskog dobra stvar, ali mislim da ga nitko ne bi ni posmislio otvarati kad bi imao pristojnu razinu profesionalnosti i korektnosti :ne zna:
Recimo, ultranejasno mi je koj će kurac moderatorskom kutku chat :misli: , kao što mi je nejasno i koji kufer na njega imaju pristup ikakvi bivši djelatnici... :facepalm:

Ne, nisam paranoična, ali takve stvari daju ljudima da si misle...
Silajn

Post 13 May 2013, 23:29

ex anais » wrote:
Nemam pojma, ne sjećam se.

Pretpostavljam da bi prvo nastao kaos (gadan :D), a nakon toga bi se smanjila potreba za moderiranjem :bakunjin: :cerek:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 13 May 2013, 23:29

ex anais » wrote:
sta se desilo? :kokice: ..il je zatvoren? :kokice: :kokice:

Na pžk-u bi stanje bilo stostruko gore da se otvori modovski jer bi svatko htio razglabati o svakom detalju.
ne bi. sloboda trazi odgovornost. npr ko spomene moderatorski van moderatorskog, ko se pozove na moderatorski.. ban, brisanje tog posta i jos sta se izmisli za kaznu.

ok, tu ostaje jos par tehnicki otvorenih pitanja, operativnih, ali sve je to rjesivo.. :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 May 2013, 23:30

Zekoslawa » wrote:Ha, ke? Neeeee, nije DZ glavni problem. DZ je jedino možda zoran primjer kako tamo stvari funkcioniraju, ali i da nije toga, bilo bi sasvim dovoljno materijala za razgovor. No da, što se samoga DZ-a tiče, taj slučaj sjajan je primjer toga tko tamo odlučuje i na temelju čega, kao i koji su prioriteti administracije. I to ne zato što je jedna bivša trkeljašica spriječila izbor jedne druge trkeljašice, nego zato što je sustav takav da omogućuje da se takvo što događa. Euklide, za boga miloga, ja sam bila dva i pol mjeseca u banu zato što sam rekla što se događa na moderatorskom. U isto vrijeme njima je strašno žao što je opravdavanje nasilja stajalo dva mjeseca nesankcionirano i neobrisano i ne znaju što bi s tim. Ali im je žao. Ne prepoznaju govor mržnje, a kažnjavali bi nazivanje administratora drugom. Na DZ vraćaju moda koji ne bi brisao rasističke pamflete jer voli demonstrirati svoje retoričke vještine. I tako dalje. To je jebena grupa građana, eto šta je. I mogu se praviti fini i umiljati i kulturni i poslati ti PM, ali su, jebote, nesposobni. Eto šta je.
A dobro, u pravu ste, jebo vas pas.

Premalo sam tamo, i prekratko uostalom, da bih imao pojma šta se tamo dešava i koje su sve igre i stari računi u pitanju.
Šta da im čovjek radi kad ne žele da im se pomogne?

Meni je ovdje fino i većinu vremena sam tute.
Zabavni ste i sve vas na neki način volim.
Osim judolina. On je đubre. :zubo:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Blesava

Post 13 May 2013, 23:33

Euklid » wrote: Meni je ovdje fino i većinu vremena sam tute.
Zabavni ste i sve vas na neki način volim.
To je većina vremena? :eek:

Što bi tek bilo da nas ( :trep: ) ne voliš? :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 13 May 2013, 23:34

ne znam, i ja tamo ne boravim nesto puno, ali ne bi ja tamo bas nesto sad puno mijenjao. mozda npr, proglasio bih amnestiju za neke permabanoforose. ma za sve, tj za one koji forumare..bez naknade neke.. :kokice:
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 23:38

Blesava » wrote: Mislim, nakon svih onih "da nismo (bili) sigurni, ne bismo", "mi ne nagađamo, znamo", "imamo neupitne dokaze",... vratili su čovjeku boju čim mu je istekao traženi ban.
Di ćeš bolje poruke i priznanja da su temeljito zasrali, od toga?
Pa nije baš tako bilo.

Klon je dobio permu a njegovom originalnom nicku produžen (traženi) ban za cirka 10 dana što je uobičajena kazna kad pišeš iz klona dok si u banu.
Nakon isteka je dobio plavu boju što je sasvim očekivani epilog.

Ono što nisam očekivao je da će LB pisati dalje po forumu prije nego se stvari razjasne.
Valjda nije trebalo ništa razjašnjavati. :ne zna:
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 23:40

Blesava » wrote:
To je većina vremena? :eek:

Što bi tek bilo da nas ( :trep: ) ne voliš? :tuzni:
Mislio sam na većinu slobodnog vremena.

A njega nemam baš u neograničenim količinama :mama:
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 23:44

Blesava » wrote:
Ja ne mislim da je otvaranje moderatorskog dobra stvar, ali mislim da ga nitko ne bi ni posmislio otvarati kad bi imao pristojnu razinu profesionalnosti i korektnosti :ne zna:
Recimo, ultranejasno mi je koj će kurac moderatorskom kutku chat :misli: , kao što mi je nejasno i koji kufer na njega imaju pristup ikakvi bivši djelatnici... :facepalm:

Ne, nisam paranoična, ali takve stvari daju ljudima da si misle...
Mislim da nitko ne misli ozbiljno da bi trebalo otvarati moderatorski, pa čak ni unda :zubo:, ali bi ga trebalo "otvoriti", to da. I učiniti mjestom na kojemu se zaista radi, tako da se i nema što zanimljivoga pročitati. U ovom obliku i ovako strukturiran to je zapravo kanalizacija, mjesto jačanja grupne kohezije "Njih" i dok je tako, to će biti rak-rana onoga foruma.

A ako kome sad padne na pamet baciti kakvu usporedbu s firmom u kojoj zaposlenici međusobno ćakulaju, bivši djelatnici navraćaju kad odu u penziju i tako to, nogom ću ga u guscu. :zubo:
Blesava

Post 13 May 2013, 23:47

Euklid » wrote: Pa nije baš tako bilo.

Klon je dobio permu a njegovom originalnom nicku produžen (traženi) ban za cirka 10 dana što je uobičajena kazna kad pišeš iz klona dok si u banu.
Nakon isteka je dobio plavu boju što je sasvim očekivani epilog.
Da. Ali nakon isteka traženog jednomjesečnog bana. Koliko sam ja pratila :shy: , prestao se siviti "već" nakon mjesec dana. Meni je to prilično jasno priznanje još jednog administratorskog zajeba. :ne zna:
Valjda nije trebalo ništa razjašnjavati. :ne zna:
Ne znam.
Doduše, ne znam ni koliko je nakon svih dotadašnjih razjašnjavanja, više imalo smisla išta razjašnjavati.
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 23:49

Zekoslawa » wrote: Mislim da nitko ne misli ozbiljno da bi trebalo otvarati moderatorski, pa čak ni unda :zubo:, ali bi ga trebalo "otvoriti", to da. I učiniti mjestom na kojemu se zaista radi, tako da se i nema što zanimljivoga pročitati. U ovom obliku i ovako strukturiran to je zapravo kanalizacija, mjesto jačanja grupne kohezije "Njih" i dok je tako, to će biti rak-rana onoga foruma.

A ako kome sad padne na pamet baciti kakvu usporedbu s firmom u kojoj zaposlenici međusobno ćakulaju, bivši djelatnici navraćaju kad odu u penziju i tako to, nogom ću ga u guscu. :zubo:
Oš reć da i ti imaš pristup moderatorskom tamo?

A u 3pm, onda sam ja valjda jedini koji nije nikad ni zavirio tamo.

Oću odmah da mi se omogući jedan kratki pogled ili više neću pisat na trkeljanju.

Ovo mi baš nema smisla al ko ga jebe.
..a unda
Undaminator

Post 13 May 2013, 23:52

Zekoslawa » wrote: Mislim da nitko ne misli ozbiljno da bi trebalo otvarati moderatorski, pa čak ni unda :zubo:, ali bi ga trebalo "otvoriti", to da. I učiniti mjestom na kojemu se zaista radi, tako da se i nema što zanimljivoga pročitati. U ovom obliku i ovako strukturiran to je zapravo kanalizacija, mjesto jačanja grupne kohezije "Njih" i dok je tako, to će biti rak-rana onoga foruma.

ti uopce ne znas sta to znaci ozbiljno mislit. :rolleyes: :zubo:

ja bi to tamo cas posla otvorio da je mene pitat.. :raspa:
mislim, moze se radit sta se oce, moze se npr, ko oce uc a da nije moderator, najprije neku reklamu mora pogledat. tri forspana, dva deterdzenta, jedan telekom.. ili npr, neka plati. ono, pet eura po..ne znam, necemu..po satu npr.. :cheer:
Blesava

Post 13 May 2013, 23:52

Euklid » wrote: Oš reć da i ti imaš pristup moderatorskom tamo?

Šta ti nemaš? :rofl:

:vidiga:

Zajebajem se :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 13 May 2013, 23:54

Euklid » wrote:
Oš reć da i ti imaš pristup moderatorskom tamo?

A u 3pm, onda sam ja valjda jedini koji nije nikad ni zavirio tamo.

Oću odmah da mi se omogući jedan kratki pogled ili više neću pisat na trkeljanju.

Ovo mi baš nema smisla al ko ga jebe.
nisam ni ja. iz principa. doduse, dilalo mi je tu i tamo i to je veci gust , mislim, nego ic tamo citat. ja bi da mi se opet dila moderatorski.. :moli: :mama:
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 23:55

Euklide, pobogu, zar trebaš zavirivati da bi ti bile jasne neke stvari? Ajde mi reci gdje to u stvarnom životu imaš situaciju da te ogovara nastavnik, doktor ili netko treći, a da to sluša dvjesto ljudi? Nigdje, jel tako? Ne misliš da te nitko ne olajava, dakako da ne misliš, ali se to sigurno ne odvija pred dvjesto ljudi koji nad tobom imaju nekakvu moć. E pa tako izgleda tamošnji moderatorski.

A kakve su navike tamo, u to smo se imali prilike uvjeriti na ovdašnjem kad smo ga zatvorili.

Ne kažem ja da se čak i moderatori (da, čak i oni) ne bi smjeli tu i tamo malko opustiti i šta već sve čine, ali brate mili, ima ih koji čitavu karijeru provedu četajući na moderatorskom. Forumašima se broji aktivnost, a administrator im ima 5 postova godišnje na forumu. Alo!
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 23:56

..a unda » wrote: ti uopce ne znas sta to znaci ozbiljno mislit. :rolleyes: :zubo:

ja bi to tamo cas posla otvorio da je mene pitat.. :raspa:
mislim, moze se radit sta se oce, moze se npr, ko oce uc a da nije moderator, najprije neku reklamu mora pogledat. tri forspana, dva deterdzenta, jedan telekom.. ili npr, neka plati. ono, pet eura po..ne znam, necemu..po satu npr.. :cheer:
A Dani otvorenih vrata? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 13 May 2013, 23:59

Zekoslawa » wrote: A Dani otvorenih vrata? :zubo:
mozda. ja sam jednom predlozio da uvedu hepi aur.. :cheer: :D
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 23:59

Blesava » wrote:

Šta ti nemaš? :rofl:

:vidiga:

Kolko tražiš? Da čujem... :ceka:
Lord Byron

Post 14 May 2013, 00:00

Euklide, kako točno zamišljaš to "razjašnjavanje"? Kao razmjenu milijun "Nisam!" "Jesi!" razjašnjenja? Ja sam svoje o tome opširno tamo napisao - što će tko o tome misliti, nije moja stvar.

Tvoja logika "nije se razjašnjavao, znači kriv je" mi se gadi. Ranije si spominjao "svoje izvore" koji su ti rekli da sam kriv, danas pišeš da ti je moju krivicu potvrdila - ona koja ju je i ustvrdila.

Gadiš mi se sa svojim lešinarenjem, glumiš nekakvoga analitičara, nekakvoga informiranoga. Gadljivo - ali, ako te veseli, samo daj.

Inače, "odsjedio" sam cijeli produženi ban, nije bilo nikakvih skraćivanja.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 00:01

Euklid » wrote:
Kolko tražiš? Da čujem... :ceka:
:kokice:

..it ken bi bigining ov bjutifl frendsip.. :kokice:
Blesava

Post 14 May 2013, 00:02

Lord Byron » wrote: Inače, "odsjedio" sam cijeli produženi ban, nije bilo nikakvih skraćivanja.
Sorry, krivo sam pratila. :brukica:

Edit: sad shvaćam da su gluplji nego li sam mislila.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 00:03

Lord Byron » wrote:Euklide, kako točno zamišljaš to "razjašnjavanje"? Kao razmjenu milijun "Nisam!" "Jesi!" razjašnjenja? Ja sam svoje o tome opširno tamo napisao - što će tko o tome misliti, nije moja stvar.

Tvoja logika "nije se razjašnjavao, znači kriv je" mi se gadi. Ranije si spominjao "svoje izvore" koji su ti rekli da sam kriv, danas pišeš da ti je moju krivicu potvrdila - ona koja ju je i ustvrdila.

Gadiš mi se sa svojim lešinarenjem, glumiš nekakvoga analitičara, nekakvoga informiranoga. Gadljivo - ali, ako te veseli, samo daj.

..it olso ken bi bigining ov a bjutifl frendsip. :kokice:

:D
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 00:09

Lord Byron » wrote:Euklide, kako točno zamišljaš to "razjašnjavanje"? Kao razmjenu milijun "Nisam!" "Jesi!" razjašnjenja? Ja sam svoje o tome opširno tamo napisao - što će tko o tome misliti, nije moja stvar.

A šta da ti kažem?
Sorry, nisam očekivao da će netko poput tebe i dalje pisati po forumu prije nego spere ljagu sa sebe.

Ili se barem pojavi na pžk i jebe im mater svima.

A to što ti se gadim - žao mi je. Ti si meni i dalje mio i drag :D
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 00:21

Zekoslawa » wrote:Euklide, pobogu, zar trebaš zavirivati da bi ti bile jasne neke stvari? Ajde mi reci gdje to u stvarnom životu imaš situaciju da te ogovara nastavnik, doktor ili netko treći, a da to sluša dvjesto ljudi? Nigdje, jel tako? Ne misliš da te nitko ne olajava, dakako da ne misliš, ali se to sigurno ne odvija pred dvjesto ljudi koji nad tobom imaju nekakvu moć. E pa tako izgleda tamošnji moderatorski.

A kakve su navike tamo, u to smo se imali prilike uvjeriti na ovdašnjem kad smo ga zatvorili.

Ne kažem ja da se čak i moderatori (da, čak i oni) ne bi smjeli tu i tamo malko opustiti i šta već sve čine, ali brate mili, ima ih koji čitavu karijeru provedu četajući na moderatorskom. Forumašima se broji aktivnost, a administrator im ima 5 postova godišnje na forumu. Alo!
Ništa ja tebe, zec, pod milim bogom ne razumijem.

Daj mi da vidim taj moderatorski pa ću možda biti pametniji...
  • Information