..slucajno je uvod, ajd..mozda je dobro i ispalo..u drugom nastavku ove sezone gledajte..oni su isti, zato ne zelim nista mijenjati. seks, novac i strast..ex_anais » wrote:Ajd, baš me zanima. Ovo je tek uvod, znači.
..ispasce prava sapunica..
..slucajno je uvod, ajd..mozda je dobro i ispalo..u drugom nastavku ove sezone gledajte..oni su isti, zato ne zelim nista mijenjati. seks, novac i strast..ex_anais » wrote:Ajd, baš me zanima. Ovo je tek uvod, znači.
Chilimama » wrote:Znaš, unda, ti si meni super ali su ti postovi predugi..nije baš sve u veličini, ak me bereš..
Nego, eto mene jutros u Splitu..
Glede načina na koji se izražavmo kako veliš da su svi prihvatljivi jer izražavaju ne višegodišnjem silovanju lijepe naše.
Međutim, to je ko da silovana žrtva silovatellju kaže znaš, mačak, jesi lukav, ali nije lijepo silovati, moga si me i batije
Učinkovitost se traži, a njeni rezultati su u općem boljitku ne u kaosu ili imjeni radi izmjene. Znam da znaš, samo kažem.
..a unda » wrote:da nam netko ponudi, u tu nedjelju, jedan miran i opusten dan pun dobrog seksa, u zamjenu za odlazak na izbore, na glasanje..sto bi smo mi taj dan..izabrali?
skromno mislim da bi zaista bio lud ko sapun onaj koji bi taj dan isao glasat. to sigurno nije osoba s kojom bih htio imati bilo kakav kontakt bez da za pojasom iza imam za svaki slucaj dvije dupke napunjene berete 92fs.![]()
i da, mislim da politika ima veze i sa seksualnim frustracijama i sa libidom, ali to je neka druga prica.
..makavejev?Emericzy » wrote:Wilhelm Reich?
da, zamalo sam mu bio asistent na tom filmu.Emericzy » wrote: Unda, nisi valjda tako star?
Idite i gložite se.
U pravu si. Govorila sam za početak.ElliQuinn » wrote:Mislim da nije dovoljno samo glasati. Trebamo izglasane političare svaki dan propitivati što su napravili, što nisu napravili a obećali su, što rade s novcima iz mjeseca u mjesec. Dok god prosječni političar misli da račune treba polagati samo šefu svoje lokalne stranačke središnjice, nikad se nećemo maknuti iz ovog kala. Prosječni političar mora naučiti da barem u istoj mjeri mora polagati račune javnosti koja ga ja izabrala.
I, propituješ li ih? Zamišljena je nekakva lokalna samouprava. Prosječnog građanina boli briga za prosječne aktivnosti prosječnog kvarta. On bi da ga se pita o proračunu države, o suradnji s Haškim sudom, o nuklearnoj energiji i ugovorima s Vatikanom. On bi da ima prava. I da nema pojma. I da nema dužnosti. Smrzlo mi se dupe danas cijelo popodne čekajući da neko nešto propituje.ElliQuinn » wrote:Mislim da nije dovoljno samo glasati. Trebamo izglasane političare svaki dan propitivati što su napravili, što nisu napravili a obećali su, što rade s novcima iz mjeseca u mjesec. Dok god prosječni političar misli da račune treba polagati samo šefu svoje lokalne stranačke središnjice, nikad se nećemo maknuti iz ovog kala. Prosječni političar mora naučiti da barem u istoj mjeri mora polagati račune javnosti koja ga ja izabrala.
samo ti skrati, ali mislim da si djelomicno u pravu. to sto ti govoris, nekako nacelno stoji, ali je isto na neki nacin..ne bas utopijsko ali je donekle idealisticko gledanje, a i malo se precjenjuju vlastite sposobnosti, mogucnosti, cak i malo mi hermeticno zvuci. eto, ponesto..presamouvjereno.ex_anais » wrote:Unda, da skratim. Da bi mi uopće napravili prvi korak prema razvijenoj demokraciji i osigurali je za naše daleke potomke trebamo prvo glasati. Jer samo glasanje (osim revolucije raznih pernara) nas može izvući iz ovog mulja bar na kakvo takvo čvršće tlo. Tek kad ovi koji nas žive potapaju odu s vlasti možemo pričati o putu ka nekakvom boljitku. Bez toga, možemo samo pričati i tješiti se. Nemamo dva posto šanse ponašati se kao narod koji godinama, desetljećima, živi u razvijenoj demokraciji i zato je takva ideja zasad ipak utopijska.
eto, nacela si moju mislim 4. cjelinu.ElliQuinn » wrote:Mislim da nije dovoljno samo glasati. Trebamo izglasane političare svaki dan propitivati što su napravili, što nisu napravili a obećali su, što rade s novcima iz mjeseca u mjesec. Dok god prosječni političar misli da račune treba polagati samo šefu svoje lokalne stranačke središnjice, nikad se nećemo maknuti iz ovog kala. Prosječni političar mora naučiti da barem u istoj mjeri mora polagati račune javnosti koja ga ja izabrala.
da, sve sto stoji gledano sa dostojanstveno razmazenog gledista.Gazda » wrote:Slažem se s ex annais, tako da nemam previše dodati.
Ne može gore od hdz-a. Ok, može, HČSP 1861 i ta sranja, kad bi ikad uspjeli osvojiti više od 0,006% glasova.![]()
Gledala. Dobar mi bio Sokiex_anais » wrote:Jel netko gledao Nedjeljom u dva?
morat cu malo rasjeci post.ex_anais » wrote: Ja ne kažem da je lijeva koalicija nešto idealno i da su mi sve stranke u istoj simpatične i da bih potpisala za svakog od njih, ali u globalu zaista mislim da mogu napraviti neke stvari koje trenutna vlast nikad neće napraviti, iz ovih i onih razloga. Smatram da bi neke stvari ipak bile drukčije da se nije dozvolilo hdz-u da se razmaše s dva mandata. Smatram da imaju donekle sposobnijih ljudi.
jednostavno..ne.A čak i da se u svemu tome jako varam, smatram da se ovaj narod treba očistiti od one tipične hadezeovske pokvarenosti, ljage, taloga. Pa makar nas i ovi zajebali, nužno je da se više riješimo dokazanih i prekaljenih kriminalaca.
Jer, kako god ispalo i s njima, ako nastavimo s hdz-om imat ćemo puno gori scenarij. Ne mislim da je bilo isto razdoblje kad je lijeva koalicija bila na vlasti i kad je hdz bio. Postoje razlike. Dok se ne iznjedri neka treća značajna opcija mislim da tu previše izbora i nema.
svaka opozicija bi trebala biti neki korektiv. to joj je osnovna funkcija. ok, osim sto se zeli docepati vlasti.Također, hdz nije sposoban nikome biti korektiv. Korektiv je onomad značilo biti patetičan na splitskoj rivi i na patetiku pridobiti narod za svoje ciljeve. Nikad se od tih ljudi nije čula jedna jedina konstruktivna kritika. Ono što su oni zaslužili jest totalni raspad i umirovljenje po zatvorima te napuštanje politike, kolektivno. Naravno, to se neće desiti, ali ta stranka jednostavno ne bi trebala postojati nakon sveg zla što je uradila. Sad sam možda malo zabrazdila, ali koliko god je užasavajuća pomisao na vlast bez oporbe, užasavajuća je i pomisao na hdz kao vlast i kao oporbu. Jer su kao oporba bili i gori.
Eto, sad si me dotjerao do pesimizma, kakav idealizam.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests